26.fejezet

459 28 1
                                    

2 évvel később

Egy újabb tiszta lélek mennybe jutása pipa . Ma már ez a negyedik jó lélek amit a túlvilágra kísértem , úgy hogy ne jöttek volna honaxok . Kerek két éve nem jelent meg egy sem . Kicsit furcsálltam az elején , de a munka elvette a figyelmemet róla .

-Everly , egy öt éves kisfiú lelkét kéne a mennybe kísérni . Szeretnék kérni tőled egy szivességet . Elvinnéd őt te ? Csak mert nekem ugye randim lesz .-mondja Liu , én pedig elmosolyodom .

-Hát persze . Annyira örülök neked !-vetődöm nyakába , és ő is átkarolja derekamat . Liu nem rég ismerkedett meg egy igazán aranyos sráccal . Pár héten át együtt kísérték a lelkeket , de végre megbeszéltek egy rendes találkát , halott emberek nélkül .

Az én életem ? Megszokott . Minden nap ugyan azt csinálom , azoknak a napoknak kivételével , amiket a barátommal töltök , vagy pedig a szüleimmek . És igen , a barátommal . Beomgyut egy éve ismertem meg . Nem régiben nevezték ki az őrség vezetőjének , és így a palotát őrzi . Minden nap találkoztunk miközben hazafelé mentem , és már első pillantásra megkedveltem .

De a szívem teljesen sosem lehetett az övé , mert az már máshoz tartozott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


De a szívem teljesen sosem lehetett az övé , mert az már máshoz tartozott . Jungkookhoz . A férfihoz aki elrabolt egy sikátorban , több hónapig magánál tartott , mindent megadott nekem , én pedig csak úgy ott hagytam . Minden egyes nap gondolok rá , akármi is történik Ő mindig a lelkemben van . Rengeteget szoktam sírni még ma is , de erről senki sem tud . Nem tudom mi lehet most vele . Hiányoznak a srácok is , de muszály tartanom a kötelességem .

Az igazi szüleimmel hamar összerázódtam . Az apám Beck király , anyám pedig Anna királyné . Egyből felfigyeltem arra , hogy mennyi hasonlóság van köztem , és apa között . Ugyan olyan az orrunk , a szemünk , még a könyökünk is hasonlít . Belülről inkább anyám tulajdonságait örököltem . Kiállok az igazságért , ő pedig mindig támogat . Azt is elmesélték , miért kellett rólam egy ideig lemondaniuk . Anyám hanaldó volt . Amikor kiderült hogy terhes , az akkori király , pontosabban a papám számüzette apámat a hortnixok földjéről , ezért apa úgy tervezte , hogy együtt felnevel anyával , és egy boldog emberi családot fogunk élni . De közben apa hortnixá változtatta anyát . A papám születésem elött fél hónappal halt meg , így apámnak el kellett foglalnia a trónt . Úgy gondolták , hogy jobb lesz nekem egyszerű életet élnem , ami nem végződött valami egyszerűre .

Úgy gondoltam , hogy mielött átviszem a gyermeklelket a túlvilágba , haza ugrok egy kicsit enni . Egy jó negyed óra séta után végre a kastélyhoz értem , ami elött barátom várt , mosolygós arcal . Lépéseimet megduplázva közeledtem felé , és amint elé értem egy kors csókban részesítettem .

-Szia szerelmem . Milyen napod volt ?-ölel át Beomgyu , én pedig fejemet felemelve rá vigyorogtam .

-Ho ho , még nincs vége .-toltam kicsit távolabb magamtól .-Még át kell kísérnem egy lelkeg . De nyugi , hamar meglesz .

-Helyes . Utánna már csak az enyém vagy .-hint egy- két nyálas puszit nyakamba , én pedig élesen beszívom a levegőt . Tudom , hogy már egy pár vagyunk , de sosem áltam még készen arra , hogy azt csináljam vele . Persze jutottunk már el tovább mint nyelves csók , de a lényeg elött mindig leállítottam . Tudom , hogy már nehezen bírja , de akkor sem megy .

-Drágám , állj le .-kérlelem elfúló hangon , de ő nem hagyja abban . Be kell hogy valljam , azért jól esik .

-Ev , már több mint egy éve együtt vagyunk . Tudom hogy még ártatlan vagy , de hidd el , hogy vigyáznék rád .-fogja meg kezeim , miközben szemeimbe néz .

-Igen , tudom . Szeretlek , de erre én még nem állok készen . Adj még egy kis időt .-puszilom meg arcát . Hangosan felsóhajt , és elvigyorodik

-Akkor legalább had vigyelek el vacsorázni .

-Benne vagyok . Este nyolc ?-kérdezem , és elkezdek a palota kapu irányába araszolni .

-Este nyolc .-egyezik bele .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az ötéves kisfiú lelkének kezét szorongatva repülök az átjáró , és a menny közötti szakaszon kilyelölt úton . Folyamatosan kémlelődöm , nem e jár erre egy honax , amíg meg nem látok egy távoli alakot . Egyre közelebb ért hozzánk , én pedig máris tudtam , hogy bizony ez egy honax . A lelket magam mögé rántottam , hogy megvédjem . A sötét személy egyre közelebb került hozzám , így jobban lárátást kaptam arcára . De amikor megláttam nem hittem a szememek . Végül elém ért , én pedig ledermedtem . Meg gyötörten elmosolyodott , és szemembe nézett .

-Jó látni , hogy ilyen jól végzed a munkád . Nem csoda , amikor először megláttalak , már akkor tudtam hogy te egy fantasztikus személy vagy .-mosolyog , szemeim pedig könnybe lábadtak mély hangja hallatán .

-Taehyung...

Meg is hoztam az új részt , remélem tetszik . Hibákért bocsi 😊

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now