19.fejezet

581 32 1
                                    

A napok még mindig gyorsan tellnek , ugyan úgy mint eddig . Már sokkal felszabadultabbnak érzem magam , de az összes gátlásomat még nem fedtem fel , Jungkookal ellentétben . Amióta elcsattant közöttünk az a heves csók , sokkal természetesebben viselkedik velem . Rengeteget járkál póló nélkül , ami ellen nincs kifogásom , hiszen addig is csodálhatom kockás hasát . Engem inkább a haverjai aggasztanak egy kicsit , főleg Taehyung . Egyik reggel arra keltem , hogy Jimin terpeszkedik fölöttem . Bevallom , lehetetlenül befostam , de aztán csak azért jött mert kölöni akarta velem , hogy van gofri . Bár nem tudom , hogy ezért miért kellett rám mászni , de már mindegy .

Taehyung...Tae rengeteget van itt . Érezni lehet közte és Kook között , mennyire szoros barátságot ápolnak , már majdnem testvérek szinte . Nem akarja elhagyni a vérem kiszívására szánt megjegyzéseket , de ezen fellül igazán jófej . A közelében mindig bizsereg a hasam , de közelsem annyira , mint Jungkooknál .

A csókunk óta nem közeledtem Jungkookhoz . Úgy érzem nem helyes ami köztünk történik . Érzem a kötelet , ami közel tart magához , de az a kötél még nem teljesen a szóvemből jön ki , sokkal inkább az agyamból . Nem merem megkedvelni , hiszen tudom milyen fajta férfi . Csak ki akar használni , aztán pedig eldobni , mint egy koszos rongyot .

A szobámban olvasom azt a könyvet , amit nem régiben kaptam Jungkooktól . Nagyon figyelmes tőle , mennyit gondol rám . Viszont a hasam nem igen akat velem eggyüttműködni , ezért inkább megindulok a konyhába , hogy szerezzek magamnak valami ehetőt . Már a lépcső felénél járok , amikor is hangos nevetésekre leszek figyelmes . Elkezdi fúrni oldalamat a kíváncsiság . Az első gondolatom természetesen az , hogy Jungkook megint felhozott magának egy csitrit , de meglepetésemre nem . Amint leértem , egy nagyon aranyos látvány fogadott . Jungkook és Tae a kanapén ülnek egymás mellett , miközben valami vígjátékot néznek , közben egymást cukkolják .

Amikor még Jungkook nem hozott ide , és iskolába jártam , sosem láttam őket együtt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amikor még Jungkook nem hozott ide , és iskolába jártam , sosem láttam őket együtt . Mármint mindig együtt voltak , de általában nem is szóltak egymáshoz . Sosem gondoltam volna , hogy az 1500-as években született férfiak ennyire helyesek lennének .

Hallkan pfóbáltam elmenni mellettük , de természetesen a honaxokhoz híven fantasztikusak az érzékszerveik , így meg is érezték illatom . Egyszerre fordultak hátra , mire én vigyorogva kővé dermedtem meglepett arcukat nézve .

-Mindent láttál , mi ?-vont kérdőre Jungkook , szemet forgatva .

-Ne is foglalkozzatok velem . Folytassátok az egymás iránt érzett szeretetek kimutatását . Én megyek szendvicset csinálni .-indultam meg a konyha irányába , de Tae hangja meggátolt benne .

-És tényleg szeretem Jungkook...-fordult az említett felé perverz mosollyal , nekem pedig muszály volt hangosan felnevetnem Jungkook arca láttán .

-Fúj , ember . Ne most buzulj !-förmed rá Kook , én pedig veszekedésüket hallgatva folytattam utam a konyhába .

Nos , a szendvicsből végül bundáskenyér lett , de mindegy . Már léptem volna ki a konyhából , de susmorgásokra lettem figyelmes a kanapé irányából . Tudom , hogy hallgatózni illetlenség , de akaratlanul is konyha falához nyomtam fejem , hogy jobban halljam a két férfi párbeszédét .

-Szóval te most konkrétan a lányodba vagy szerelmes ?

-Dehogy is Tae ! A lányom meghallt , te is tudod hiszen ott voltál !

-Igen , de őt is Everlynek hívták ! Biztos vagyok benne , hogy ez lélekcsere . Biztosan nem ok nélkül lett a társad egy hortnix .

-Haver , ez hülyeség . Nem tudom miért az ellenségünk fajtájából választotta denevérem a társát . Csak abban vagyok biztos , hogy úgy érzem : meg kell védenem Everlyt , és nem hagyhatom magára . Közte és köztem kötelék van . A lányom iránt teljesen más szeretetet éreztem . Te sem voltál szerelmes a fiadba !

-Tényleg nem voltam szerelmes a fiamba , de most nem erről van szó . Hanem rólad és Evről .

-Nem tudom Taehyung , tényleg nem tudom .

Hüledezve hallgattam a két férfi közti párbeszédet , a szavak pedig felváltva keringettek fejemben újra és újra . Jungkook halott lányának mi köze van hozzám ? És Jungkooknak egyáltalán miért van halott gyereke , ugyan úgy mint Taehyungnak ? Kezdek teljesen elveszni a sűrű rengetegben .

Remélem tetszett ez a rész is . Hibákért bocsi😊❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now