14.fejezet

563 35 2
                                    

Már három hét el telt , amióta Jungkook elrabolt . Egyre inkább kezdtem megérteni ezt az egész dolgot , de még most sem teljesen tiszta a kép . A rémálmaim már nem voltak annyira gyakoriak , viszont az idős férfi még mindig szerepelt az álmaimban . Nem tudom mit jelent , vagy esetlek a jövőt látom , viszont egyenlőre senkinek sem akarok beszélni róla . Chris és WeiWei egyre inkább hiányoznak . Nélkülük teljesen elveszettnek érzem magam , de ami a leginkább izgat , az az , hogy biztos halálra izgulják magukat . A telefonom nincs nálam , minden bizonnyal Jungkooknál van , így felhívni sem tudom őket , sem a szüleimet . Még most sem tudom felfogni , hogy azok akik felneveltek nem is az igazi szüleim , és a nagyim , akiben a világon a legjobban bíztam ,  ő sem az ismerősöm . Még inkább bánt , hogy sosem mondták nekem el , és tizenhat éven át titkolóztak . Nem látok rá esélyt , hogy egyszer újra találkozzak velük ,hiszen az már tényleg nagyon bekavarna . Az igazi szüleim biztosan hortnixok , csak azt nem tudom hol is élnek , vagy hogy jutnék el hozzájuk . Úgy érzem , hogy ki kell derítenem miért hagytak el , és vittek az emberek közé . Muszály megtudnom miért tagadtak ki , és miért ítéltek el , már kisbaba koromban .

A napok igazán izgalmasan telnek . A legtöbb időben olvasok , hiszen tele van az egész lakás könyvekkel . Meglepetésemre mindegyik nagyon régi , de nem igazán érdekelt . Jimin és Tae gyakran látogatnak , majdnem minden nap , ami legalább egy csepp reményt ad nekem . Jungkook...hát vele még most sem tudunk egy útra térni . Majdnem minden este idegen csajjal jön haza , ami nem kicsit esik rosszul . Tudja hogy én is itt vagyok , de mégis itt keféli a csajokat . Volt amikor este lementem a nappaliba , és az fogadott ahogy a kanapém...khm...csinálják . Olyankor nem is vettem róluk tudomást . Másnap reggel viszont jó volt látni annak a csajnak az arcát , akivel Jk este lefeküdt , mennyire kiborítja hogy én itt lakok . Jungkookal szóba sem állok , ami látom hogy irritálja , de pont magasról tojok rá . Egy önelégült fasz , szóval így is fogok bánni vele . Minden este együtt vacsorázunk , de akkor sem veszek róla tudomást .

Ma este is csak a szobámban kuksoltam , és egy könyvet olvastam a második világháborúról . Be kell hogy valljam , nem is olyan rossz . Hallom ahogy a bejárati ajtó kilincse lenyomódik , és várom ahogy egy csaj sóhajai lepjék el az egész lakást . Meglepetésemre csak egy cipő hangját hallom , és egy fáradt sóhajt , amiről egyből tudtam , hogy Jungkook egyedül jött . A tudatra muszály volt elmosolyodnom , hiszen ez egy nem mindennapi szituáció . Lépteit a lépcsőn kezdtem el hallani , és már tudtam , hogy vagy hozzám jön , vagy pedig a saját szobájába . Halk kopogást hallok meg ajtómon , ami miatt még inkább elvigyorodok , már a tudatra is , hogy gondol rám .

-Ev , tudom hogy itt vagy bent . Be mehetek ?-kérdezi , hangja pedig fáradtan cseng . Most az egyszer nem akatom húzni az agyát , ezért inkább válaszolok .

-Gyere !-csukom össze az olvasott könyvet , majd az ágyam melletti éjjeli szekrényre teszem . A szobám ajtaja lassan kinyílódik , és egy extra helyes Jungkook lép be rajta . Neki mindig ilyen jól kell kinéznie ?

Lassan beljebb lépked , majd amikor ágyamhoz ér , álmosan huppan le rá , majd bal kezével átöleli csípőm és szorosan hozzám bújik

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Lassan beljebb lépked , majd amikor ágyamhoz ér , álmosan huppan le rá , majd bal kezével átöleli csípőm és szorosan hozzám bújik . Hiretelen tettére megáll bennem a levegő , hiszen sosem szokta ezt csinálni . Valami biztos történt vele .

-Valami baj van ?-vontam kérdőre . Valamiért úgy éreztem , muszály tudnom mi baja .

-Munkát voltam nézni . Az egyik irodás csaj úgy nyomult rám , mint egy pióca . Alig tudtam levakarni .-dörgölőzött még jobban combomba , ami miatt fel kellett kuncognom . Most tényleg nagyon aranyosan viselkedik .

-Legalább bejössz a csajoknak . A legtöbb srác csak álmodni tud az olyan jó szöszikre , mint amilyenek neked jutnak .-osztogatom felé az észt , mire egy pimasz mosollyal felnéz rám .

-De én neked akarok tetszeni .-simítja végig derekem , mire egy nagyot nyelek . Kezd egyre rosszabb lenni a helyzet .

-Nos , arra várhatsz . Be kell érnek más lányokkal .

-De azok csak egy ájszakára jól .-durcáskodik kisfiúsan . Tényleg más , mint amilyen szokott lenni . Álltalában domináns és férfias , most pedig olyan mint egy nyolc éves .

-Mi lenne , ha befejeznéd a hisztizést , és mondjuk néznénk valami filmet .-hozom fel bríliáns tervem , hogy végre kiszabaduljak fogságából .

-Jó ötlet . És mégis mit szeretnél nézni ?-mászik le az ágyról , és máris átválozik a domináns énnyére . Végre .

-Nem tudom , válassz .-mászok ki énis a puha takaró közül , és lépek bele papucsomba ,mert hát most nincs befűtve .

-Kill Billt .

-Oké , nézzük azt .-egyezek bele , hisz én is imádom azt a filmet .

Csináltunk popcornt , majd kikerestük a dvd-k között , és már néztük is . Jungkook a kanapé jobb szélén , én pedig a bal felén kuckoltam be . Nem akartam közel lenni hozzá , és biztos vagyok benn , hogy ő sem hozzám . Hiszen semmi közünk nincs egymáshoz . Eddig ezt hittem .

Remélem tetszett . Hibákért bocsi .❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTDonde viven las historias. Descúbrelo ahora