25.fejezet

487 25 0
                                    

JUNGKOOK

Fájdalmak közepette repültem fel a hegy legtetejére . A gyomrom görcsben állt az izgalomtól . Félek . Igen félek , hogy Everly már tényleg nincs itt . Hogy elvitték oda ahová tartozik . Ő a hortnixok hercegnője , a trónörökös . Én viszont nem tudok nélküle élni . Szükségem van a társamra , mindenkinél jobban . Én...én szeretem . De nem mondtam neki el , épp ezélt szégyenlem magam . Egy igazi idióta vagyok amiért ilyen elzárkózott vagyok a miatt , ami már majdnem ötszáz éve volt . Már mindenki túl tudott tenni a múltján csak én nem .

Vérző szárnyal estem be ajtómon , és ballagtam be , egészen a nappali kanapéjáig , ahol hat szempár szegeződött rám .

-Mi történt Jungkook ? És miért nincs itt Everly ?-faggat egyből Namjoon , én pedig csak levágom magam a kanapéra . Nincs itt . Elvitték , én pedig semmit sem tudok tenni ellene .

-Haver , tesó figyelsz rám ? Miért sírsz ?-nyúl Tae arcomhoz , de én ellököm kezét . Észre sem vettem hogy sírok .

-Violet...ő volt...-suttogtam elfúló hangon , és hátradőltem .

-Az a Violet ?-kérdezi Suga , én pedig bólintok .-Ó a francba .

-Elvitte Everlyt . Azt mondta vissza kell vinniük a hortnixok földjére . Verekedtünk egy kicsit , és amikor el akartam menni , egy kardot szúrt a szárnyamba . De még volt annyi erőm ,hogy elrepüljek .-meséltem a történteket , hiszen nincs mit bonyolítanom .

-Vissza kell szereznünk Everlyt . Muszály .-piszkálta körmeit Tae , én pedig elgondolkodtam egy kicsit . Miért ilyen fontos neki az én társam ?

-Miért ilyen fontos neked Everly ?-szűkítettem össze szemeim . Bocsánat kérően nézett rám , amit először nem is értettem .

-Jungkook én...én...-kezd el magyarázkodni , de az én drága Jin hyungom félbe szakítja .

-Ezen késöbb is tudunk vitatkozni de most az a lényeg , hogy minél hamarabb visszahozzuk Everlyt Jungkookhoz .-mondta a legidősebbik , én pedig reménykedni kezdtem . Hiba volt .

EVERLY

Egy óra hosszú repülés után végre elérkeztünk egy kicsi kunyhóhoz , ami az erdő közepén helyezkedett el . Mardosta lelkemet a bűntudat . Ott hagytam Jungkookot , amikor a leges leginkább szüksége lenne rám . Bízott bennem , én pedig elárultam . Lehet , hogy nem is igaz amit Liu mondott . Lehet most fognak megölni , és utánna bántani Kookot . Mégsem bántam meg annyira hogy eljöttem . A népemnek szüksége van rám , és én nem hagyhatom magamra fajtársaimat .

-Megjöttünk .-ránt ki Liu gondolataim fogságából , és elő vesz zsebéből egy kulcsot . A viskó zárába helyezi , az ajtó pedig már ki is nyílt . Bent sötétség honolt , mégis tele volt virágillattal . Hirtelen felkapcsolódott a lámpa , és még plusz két lány ugrott elém . Az egyiküknek hosszú fekete haja volt , a másikuknak pedig rikító piros . Tisteletet mutatóan meghajoltak , én pedig viszonoztam azt .

-Már annyira vártunk téged hercenő ! Én Hena vagyok , ő pedig itt mellettem Violet .-mutat a vörös hajú , a mellette álló feket hajú lányra .

-Sziasztok . Én Everly vagyok , és semmi hercegnőzés .-mosolyodtam rájuk .

-Rendicsek . Kérsz egy kis teát ?-mutat Liu maga elé . Kissé lefagytam ahogy ránéztem . Az arcán három pár bajusz díszelgett . Kissé megugrottam meglepettségemre , amit észre is vett .

-Jaj , nagyon sajnálom hogy ezt eddig nem mondtam . Mi hárman alakváltók vagyunk . Valamikor csak úgy magától változik át egypár testrészünk , és mi észre sem vesszük .-nevet Liu kissé szégyenkezve , én pedig megértően megrázom a fejem .

-Semmi baj , majd biztos hozzá szokok .

-Rendben . Egy ideig ebben a házban kell maradnunk .-mondja Violet . És itt kezdődött valami teljesen új .

Újra én😁
Bocsi hogy ennyire össze töröm a szíveteket . Szeretlek titeket !😂❤
Remélem tetszett a rész , és nyugodtan szavazzatok az új ficire 😊❤

 Szeretlek titeket !😂❤Remélem tetszett a rész , és nyugodtan szavazzatok az új ficire 😊❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez az én alkotásom 😂😂😂


Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now