BÓNUSZ RÉSZ

902 108 17
                                    

A kellemesen melengető, reggeli, nyári nap, ahogy Taehyung fehér szobájába sütött, igazán idilli érzéseket keltett Jungkookban

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A kellemesen melengető, reggeli, nyári nap, ahogy Taehyung fehér szobájába sütött, igazán idilli érzéseket keltett Jungkookban. Az érettségi, s az egyetemi felvételik okozta stressz elmúlt, és az öröm, hogy mindketten sikeresen átmenrek a záróvizsgákon, rettenetes megnyugvással töltötte el. Bár, az igazság az, leginkább az előző napi ünneplésük gondolata melengette most a fiú szívét: Taehyung édesanyja rájuk hagyta a házat éjszakára, és a két fiú, mellkasukban a siker, s a megkönnyebbülés csodálatos érzetével mulatott kettesben. Rettenetesen jól érezték magukat, enyhén le is részegedtek, s megtörtént, aminek végre valahára meg kellett történnie – Jungkook, ahogy most az esti eseményekre gondolt, elvörösödve harapta be az ajkait, s ösztönösen a mellette szuszogó gyönyörű angyalra pillantot, kinek mezítlen testét megvilágította a nap aranyló fénye. Alélt szempillákkal követte végig szerelme csodaszép vonalait, egészen  a fehér paplan alá rejtett, hosszú lábaitól, édesen domborodó fenekén, karcsú derekán, s fedetlen mellkasán át, gyönyörűséges arcáig.

Jungkook megnyalta saját ajkait, ahogy fokozatosan eszébe jutottak a képek: Taehyung csodálatos, ívbe feszülő háta; bensőjének forrósága; bőrének édes íze; kéjes, kérlelő hangja; finom csókjai, érintései.  Kook most csak mosolygott, mint aki teljesen megbolondult, hiszen ez volt az első – az első alkalom ezzel a tökéletes angyallal, akivel annyira, de annyira szerették egymást. Az a rengeteg szenvedés, amely mindkettejük szívében ült saját, múltbeli szexuális élményeik révén, teljesen elpárolgott azokban a percekben, s nem maradt más, csak az egymás iránt érzett szeretet, vágy.

Taehyung lassacskán, álmosan nyitotta fel a pilláit, s mikor megpillantotta társa rá meredő, meleg tekintetét, azonnal elvörösödött, s zavarában édesen a párnájába fúrta az arcát. Ő is hasonlóképpen érezte magát, mint a barátja; örült, rettenetsen örült. Ahogy pár perc múlva ismét felpillantott, nem bírta megállni, hogy ujjait végigfuttattassa Jungkook izmos mellkasának gyönyörű, sima bőrén, s szálkás hasának kemény mivoltán, melyeken jól kirajzolódtak az általa ejtett lilás szívásnyomok. Csak mosolygott és pirult; szája belsejét rágcsálta, majd, ahogy megérezte társa hozzá simuló testét, erős karjainak tartását, s ajkainak édes ízét, azonnal elöntötte a tökéletes, meghitt forróság.

Egyikük sem gondolt bele ebben a meghitt, idilli pillanatban, ám szívük mélyén pontosan tudták, érezték, mekkora jelentősége is van ennek a régóta várt, s végre beteljesedett eseménynek: Taehyung, aki a videó közszemlére kerülése óta nem szeretkezett senkivel; s Jungkook, akivel saját elméje játszatta el a világ legsúlyosabb szexuális traumáját – mindkettejüknek volt mitől tartaniuk, és tudat alatt valójában ezért is vártak ennyit (magukért, s másikért is), ám a tény, hogy ennyire természetesen, tökéletesen mentek végbe a dolgok, csak azt mutatta, az idő önkényesen begyógyította sebeiket, kettejük szerelme pedig egy csodálatos, biztonságos, óvó közeggé vált.

Taehyung, megszakítva a kellemes csókot, pihegve borult vissza az ágyba, szorosan, édesen bújva közelebb szerelméhez, hosszú, mezítelen lábait átvetve annak derekán. Az jutott eszébe, amikor első csókjuk alkalmával ugyanebben pózban feküdtek ugyanezen a helyen, s az emlék hatására izgatott görcs ült a hasába. Egyikük sem szólt – hiszen, a szavakkal megölték volna a lényeget –, csupán hosszasan nézték egymás, a nap gyöngéden aranyló sugarai által megfestett arcát, s mindketten arra gondoltak, soha, de soha nem akarják más arcát látni maguk mellett, csakis egymásét. Egyedül egymásét.

𝐓𝐇𝐄 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 【𝓽𝓪𝓮𝓴𝓸𝓸𝓴 】Where stories live. Discover now