↬Εύχομαι

1.8K 194 41
                                    

Chapter 33

Skylar

Το να σε πείσει ο Ace Smoker για κάτι, είναι πολύ εύκολο. Ένα απλό, γλυκό βλέμμα αρκεί για να του πεις «ναι» σε ο,τι σου ζητήσει. Ίσως ευθύνεται και η μεγάλη αγάπη που τρέφω για εκείνον. Με τυφλώνουν τα συναισθήματα μου.

Μουτζούρωνα τα τετράδια μου αγχωμένη. Αν δεν δεχτεί ο κύριος Smoker να πληρώσει τα δίδακτρα μου, την επόμενη βδομάδα θα βρίσκομαι στα θρανία του δημοσίου σχολείου της περιοχής που προσφέρει ανεπαρκείς γνώσεις και τα παιδιά που φοιτούν εκεί δεν έχουν και την καλύτερη φήμη.

Δεν θέλω να περάσω τα ίδια και χειρότερα για έναν ακόμα χρόνο. Βέβαια, μπορεί να'ναι και διαφορετικά. Κάνεις δεν ξέρει.

Μια ειδοποίηση στον λογαριασμό μου στο wattpad, με διέκοψε από το να μουτζουρώνω τα τετράδια μου. Ήταν το αγόρι που συνομιλούσαμε τον τελευταίο καιρό.

«Sky, o Ace είμαι. Δεν ήξερα πώς αλλιώς να επικοινωνήσω μαζί σου. Πάρε επιτέλους ένα κινητό, έστω με κουμπάκια. Δεν ζούμε στον μεσαίωνα! Πως υποτίθεται πως πρέπει να επικοινωνώ μαζί σου; Με αλληλογραφία;
Υ.Γ Ξέρω οτι είσαι εσύ. Χάρις σε αυτήν την εφαρμογή ανακάλυψα που βρίσκεσαι, εν μέρη. Τέλος πάντων, μεγάλη ιστορία. Ξέρω οτι βαθιά μέσα σου ήλπιζες και πίστευες πως ήμουν εγώ. Σε μια ώρα να είσαι σπίτι μου, μετά το δείπνο με τον πατέρα μου θα πάμε να σου αγοράσουμε κινητό. Τα λέμε σε λίγο λοιπόν.»

Ταρακούνησα το κεφάλι μου, προσπαθώντας να επεξεργαστώ αυτό το μήνυμα με τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μου είχαν απομείνει.

«Εντάξει, θα είμαι εκεί σε μια ώρα. Όσο για το κινητό δεν υπόσχομαι τίποτα.»

Έκλεισα το λαπτοπ μου και σηκώθηκα. Δεν περίμενα τέτοια εξομολόγηση μέσω ενός μηνύματος αλλά μάλλον δεν είναι κάτι σπουδαίο. Δεν είχαμε μιλήσει πολύ πίσω από αυτούς τους λογαριασμούς στο wattpad, ήξερα οτι είχα εκθέσει αρκετά τον εαυτό μου και δεν ήταν δύσκολο να με ανακαλύψει για να αποσπάσει πληροφορίες για την τοποθεσία μου.

Ίσως ήθελα να τις μοιραστώ για να τις ανακαλύψει εκείνος. Μόνο εκείνος, εκείνος με ένοιαζε, εκείνος με κρατάει εδώ.

Άνοιξα την ντουλάπα μου και απογοητεύτηκα στην όψη της. Δεν έχω καθόλου ωραία ρούχα, αμα καταφέρω να πιάσω δουλειά η ανανέωση της ντουλάπας μου θα είναι απο τα πρώτα πράγματα που θα κάνω.

Διστακτικά, κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο της μητέρας μου. Άνοιξα το μπαούλο με τα ρούχα που μου είχε αφήσει. Πάντα έλεγε πως αν χρειαστώ ένα ζευγάρι όμορφα ρούχα για μια έξοδο μου, να δανειζόμουν τα δικά της. Μάλλον ήρθε αυτή η ώρα.

Φλογερές ΨυχέςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα