↬Χαλαρώνω

3.6K 409 45
                                    

Chapter 15

Skylar

Το να εξηγήσω όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο μήνα της ζωής μου σε κάποιον δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου.. το να διηγηθώ όλα όσα συνέβησαν με κάθε λεπτομέρεια στον Ace Smoker, τον φόβο και τον τρόμο του σχολείου μου—πρώην σχολείου μου μάλλον—ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί.

Αυτό που μου φάνηκε ακόμη πιο περίεργο από τα παραπάνω, είναι η ανταπόκριση του σε όσα άκουσε. Άκουγε με προσοχή, έδειχνε κατανόηση και δεν διέκοπτε καθόλου. Με άφησε να βγάλω τα πάντα από μέσα μου και μπορώ να πω οτι πρώτη φορά αντί να το μετανιώσω, ανακουφίστηκα. Ένιωσα τεράστια ανακούφιση να με καταβάλλει.

«Και όλα αυτά έγιναν μέσα σε τέσσερις εβδομάδες;»

Ρώτησε σοκαρισμένος και έγνεψα καταφατικά το κεφάλι μου.

Πήρα μια βαθιά ανάσα και έκλεισα τα μάτια μου, εξαντλημένη από την εξιστόρηση. Ακούμπησα την πλάτη μου στον τοίχο και σταύρωσα τα χέρια μου.

«Μάλιστα. Είναι πολλές οι πληροφορίες, δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ για να βοηθήσω.»

Είπε μπερδεμένος και έμπλεξα τα δάχτυλα μου, παίζοντας αμήχανα με την άκρη της μπλούζας μου.

«Είμαστε σίγουροι πως ο θείος σου έχει βγεί από την κλινική;»

Με ρώτησε και επεξεργάστηκα την ερώτηση του.

«Όχι. Δεν ξέρω εάν βρίσκεται ακόμα εκεί. Πάντως το γεγονός οτι κάλεσε τον Shane τόσο αργά χθες το βράδυ σημαίνει οτι είτε έχει κάποιο μέσο που τον βοηθάει είτε οτι το έχει σκάσει και βρίσκεται έξω.»

Είπα και προσπάθησα να κοιτάξω οπουδήποτε αλλού εκτός από το πρόσωπο του. Ένιωθα το έντονο του βλέμμα να με διαπερνάει και ένιωθα απίστευτη αμηχανία.

«Τέλεια. Θα περάσω από εκεί το βράδυ και θα ρωτήσω με τον τρόπο μου την γραμματέα, όπως και την προηγούμενη φορά.»

Με τον τρόπο του;

«Τι εννοείς;»

Ρώτησα απορημένη.

«Έχω και μια πολύ καλή ιδέα.»

Απέφυγε να μου δώσει κάποια απάντηση στην προηγούμενη μου ερώτηση και συνέχιζε να μου δημιουργεί όλο και περισσότερες απορίες.

Φλογερές ΨυχέςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα