↬Χάνομαι

4.6K 551 49
                                    

Chapter 38

Skylar

«Θα ξυπνήσει;»

Άκουσα μια αγχωμένη φωνή.

«Ναι, μην ανησυχείς τόσο. Απλά έχασε τις αισθήσεις της.»

Μια δεύτερη φωνή ήχησε στον αποπνικτικό χώρο. Η Riley.

«Τόσο απλό σου φαίνεται δηλαδή;»

Φώναξε το αγόρι που αναγνωρίζω ως τον Ace. Μόνο εκείνος παθιάζεται τόσο πολύ όταν εκνευρίζεται. Η φωνή του αλλάζει τόσο πολύ που ακούγεται σαν ένα εύθραυστο και αβοήθητο αγόρι—ίσως και να είναι τελικά, κανένας δεν ξέρει. Λυπάμαι που βιάστηκα να τον κρίνω δίχως καν να τον ξέρω.

«Φαίνεται οτι κάποιος προσπάθησε να την πειράξει. Δεν βλέπεις; Τα εγκαύματα της παραλίγο να μολυνθούν. Κάποιος της αφαίρεσε τα τσιρότα.»

Η φωνή της μου προκαλούσε έντονο πονοκέφαλο. Δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Αισθανόμουν τόσο αδύναμη.

«Δεν γίνεται να της συνέβη αυτό, ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;»

Ρώτησε αγανακτισμένος, αλλά για μερικά δευτερόλεπτα δεν δέχτηκε καμία απάντηση.

«Ace, μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πόσο σκληρά μπορούν να γίνουν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, πόσο μάλλον σε αυτό το σχολείο..»

Ξεφύσηξε.

«Έχει που έχει τον θείο της να—»

«Σταμάτα. Δεν θέλουμε να ξυπνήσει και να μας ακούσει τώρα. Δεν πρέπει να μάθει οτι το έμαθες. Θα χάσει όλη την εμπιστοσύνη που έχει σε εμένα.»

Τον διέκοψε η Riley και το αίμα πάγωσε στις φλέβες μου. Ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου και να κοιτάξω προδομένη την γυναίκα που εμπιστεύτηκα, μα ήμουν ψυχικά αδύναμη να έρθω αντιμέτωπη με την αντίδραση του Ace αυτήν την στιγμή.

Γι'αυτό και είναι εδώ. Με λυπάται. Φυσικά και με λυπάται.

Είμαι ένα κακοποιημένο κορίτσι, γεμάτο εγκαύματα. Κανένας όμως δεν βλέπει οτι μαζί με το πρόσωπο μου και το σώμα μου, φλέγεται και η ψυχή μου. Μέρα με την μέρα χάνω τον εαυτό μου και δεν μου αρέσει το γεγονός οτι δεν έχω την δύναμη να κάνω κάτι γι'αυτό. Δεν με αναγνωρίζω πλέον, απλά συμβιβάζομαι με τις καταστάσεις.

«Νομίζω οτι συνέρχεται.»

Ψέλλισε η Riley, αγγίζοντας απαλά το πρόσωπο μου. Άνοιξα διστακτικά τα βουρκωμένα μάτια μου. Βρισκόμουν ξαπλωμένη στο ιατρείο, περιτριγυρισμένη από δύο άτομα που ήθελα να εξαφανιστούν από μπροστά μου.

Φλογερές ΨυχέςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα