Nem kell félnem többet?

781 57 0
                                    

Yuuja:

Este még beszéltem egy keveset Yutoval , mert csak nem esik jól, ha rosszban vagyunk az iker testvéremmel, ami azt jelenti , hogy együtt szenvedünk a bűntudat és a szívfájdalom miatt. Ketten alkotunk egyet, így egymás nélkűl nem tudunk létezni.

Bevalotta , hogy egy kicsit túl reagálta és nem kelett volna nekem esni , viszont egyáltalán nem haragudtam rá, mert jogosan akadt ki, habár kicsit erőszakosan, de soha nem lennék képes haragudni rá.

Megigértem neki, ha bármi történik , akkor minden kapcsolatot megszakítok Taehyungal , így ebbe beleegyezett és megnyugodott a lelke, míg én csak remélni tudtam, hogy boldog napok elé nézünk.

...........

-jó napot kívánok, és szeretnék bo......-nem tudja befejezni, mert apa olyan lendülettel szalad a vendégnek , hogy egy fuvallat jelzi, hogy elhaladt melettem.
Akkorát bevert neki, hogy szegény fiú földre terült..........

Most apa jelenete után , mind leültünk a nappaliba , ami már megbeszélő helyé vált.
Anya , apa ölében foglalt helyet , Yuto pedig velük szemben lévő fotelbe űlt.
Mi pedig a hosszabb kanapén voltunk.

-nos Taehyung kezdhetsz magyarázni- apa szólal fel mély hangjával , amitől a párom vagy kim megrezzen.
-a, nos, igen, szóval a lényeg az , hogy amikor elkerültem Yuuját akkor nem jutott az az eszembe, hogy anyámék nem tudják ,hogy én mit csinálok a suliban , így utána mindig Yuuyával szerettem volna lenni-mosolyog rám és óvatosan megcirógatja a kezem.-valamint szeretném , ha hagynák , hogy foglalkozzak a szerelmemmel és a gyermekemmel- most tekintetét anyáékra szegezi.

-ez mind szép és jó, csak mi lesz, ha a szüleid megtudják?- kérdezi apa felhúzott szemöldökkel.
-nem fogják- válaszol
- de ha mégis , sőt egyszer biztos rájönnek, akkor mit fogsz tenni?-hajol előrébb és anya körül összefűzi kezeit.

-igen ez is benne van a pakliban, de figyelj- most anyukám szólal fel még mutató ujját is felemeli- ha te úgy fogsz vigyázni a fiamra, hogy egy karcolás se legyen rajta ,akkor ,csak is akkor fogadunk be-mondandója után visszadől apára.

- mi van!!! Anya nem hagyhatod.- háborodik fel Yuto
- sajnálom , de a gyereknek kell egy apa is- apa visszaszól , így Yuto csendben marad.
-és feljelentjük a szüleid-apa még hozzá teszi.
-értem, és sajnálom, hogy ekkora bajt okoztam. Igérem a legértékesebb kincsként fogok vigyázni Yuujára.-Taehyung feláll és meghajol.

-ajánlom is, most takarodj a házamból-mondja apa, mire szemeim kikerekedtek- hé Jungkook- szól rá anya- csak vicceltem baba-néz aranyosan anyura.

-jó , most menj- nagy sóhaj kiséretében anya szépen megkéri, hogy távozzon a vendég.
-persze, azonnal- hajolgat és elkezd hátrálni ,majd megyek vele , hogy kikisérjem.

-megcsókolhatlak?-kérdezi mikor már az ajtóban állunk.
-nem tudom- húzom el a számat.
-kérlek, akkor csak egy szájra puszi-csücsörít ajkaival. Talán ebbe nem halok bele.
Közel hajolok hozzá és én is lehunyom a szemem és nyomok egy óvatos puszit szájára, de tarkómra fog és elmélyíti csókunkat.
Miután elváltunk homlokát enyémnek dönti.
-szeretlek-mondja lágy hangsúlyal, amitől szívem dobban egyet és el is pirulok.
-most megyek, szia-válik el tőlem és kilép az ajtón.

Én nekem foggalmam sincs ilyenkor mit kéne tennem, ez még új, hogy valaki azt mondja nekem, hogy szeret.
Ráadásul nekem is bele kell szeretnem, viszont a számolhatatlan rossz pillanatom vele megnehezíti a dolgom.

1 hónappal később:

Ma vagyok 2 hónapos és azt kell mondanom egész jól megvagyunk a kicsivel és a körülöttem lévőkkel.

Az iskolában tudják , hogy terhes vagyok és mikor megtudták mindenki bocsánatot kért amiért gonoszkodtak velem , sőt kapok az osztálytársaimtől néha csokit, még Tae barátaitól is.

Az igazat megvallva, sosem gondoltam volna , hogy ezek tudnak kedves lenni. Mindig azt hittem , hogy a pokolban születtek és az volt a céljuk , hogy megkeserítsék az életem.

Sofia nap , mint nap a nyakamba borul és sír, hogy mennyire örűl annak, hogy jól érzem magam.

Már Yutonak is bemutattam és olyan történt köztük ,amire egyáltalán nem gondoltam volna. Első találkozáskor mindkettem elpirultak és alig bírtak egymással beszélni. Úgy érzem ezek közt lesz valami, aminek nagyon örülni fogok. Végre lesz rendes élete Yutonak és lesz majd valaki más akire vigyázhat.

Taehyung és én hát megvagyunk, de mindig ahányszor bókol , utána mindig áttér a perverz megjegyzésekre. Finoman utal arra, hogy le szeretne feküdni velem, de én mindig elutasítom, mire állandóan az a válasza, hogy sajnálja, hogy eljátszotta a bizalmam.
Viszont ezek ellenére is jól érzem magam. Már nem félek......

Újabb 1 hónappal később:

-tudod kicsim ideje lenne már kipróbálni az ágyat- Tae a nyakamat csókolgatja és közben a gömbölyű pocakomat cirógatja. Nálunk vagyunk és együtt néztük a tévét a nappaliban, hogy lefoglaljuk magunkat, míg anyáék nincsenek itthon, ezt Taehyung jól tudja és ki is használja a helyzetet.

-nem akarom-tolnám el kezét magamtól , de megragadja azt és erősen rászorít
- mindig ezt mondod, mostmár ideje lenne alám feküdnöd, ha már vártam rád két kibaszott hónapot.-sziszegi mérgesen, izzó szemeivel. Nagyon megijedtem , hirtelen erőszakosságán, ami miatt könnyek gyültek a szemembe.

-most szépen velem jössz- kap fel karjaiba, míg én ezt nem akarom és elkezdem püfölni
- neeeeem , tegyél le- üvőltöm sírós hangon , mire mélyen a szemembe néz és rámparancsol
- kussolsz és azt csinálod amit mondok- mikor kimondja a parancsot egyből elhallgatok és minden mozdulatom abbamarad, majd illata elbódít és szinte elfolyok karjaiban. Izzadok és lihegek, furcsán érzem magam, mintha önkívüli állapotba kerűltem volna.

-na ezt már szeretem- puszil arcon , miután lefektetett az ágyamra.
-most olyan gyönyörben lesz részed, hogy majd te fogod kérni tőlem, sőt könyörögni fogsz a farkamért.-nyalja meg ajkait , majd elkezdi kigombolni felsőm, amire megrezzenek és felemelem felsőtestem, mert nem bírok megmaradni , szabadulni akarok, de mégsem megy.

Azt hiszem visszatérnek a szorongós pillanataim és újra eluralkodik rajtam a félelem, mert megint beleestem egy olyan személy csapdájába , aki nem képes szeretni engem, vagy lehet ki sem másztam a csapdából?

Papa, please give me your love.Where stories live. Discover now