Kicsik

1.4K 71 3
                                    

Jimin:

Kialudtan, frissen ébredek a meleg ágyban, amivel a szerelmemmel osztozom.
Nyújtózom míg a takaróm ér és kisimítom szememből a csipát.

Kikelek ágyikómból és telefonom után nyúlok, hogy megnézzem , hány óra.
Egy pillanatig csak bámulom a képernyőt.....

Te jó ég!!! Már elmúlt 12 óra és hol van Jungkook és a kicsik?
Miért nem keltett fel senki??
Ash, ezért még kap ez az aljas, csak így magyarázat nélkül itt hagyott.....

Ja nem , egy cetli van az éjjeli szekrényen, upsz.

'Szia édesem, mivel olyan békésen aludtál nem volt szívem felkelteni, ezért a cukorfalatkákat felöltöztettem és viszem az oviba.
Még reggelit is csináltunk.
Majd gyere a kávézóba.
Szeretlek.

UI: miután feltakarítottál. Hagytunk egy ici-pici koszt.

JK.'

Ezen nevetnem kelett, habár rám hagyták a mocskos munkát, de nem bánom , legalább van hasznom és érezhetem az életeim szeretetét.

Amint felöltöztem elszaladtam a fürdőbe elvégezni a napi teendőmet, de mikor beléptem , minden szanaszét volt. Szóval ezt is helyre kelett hoznom.

A konyhában csupán mosatlanok voltak. Ez is hamar megvolt. Evés és ivás után eltakarítottam és úgy gondoltam ,mostmár mehetek a kávézóba.

Kulcsaim felkaptam miután táskámat és cipőmet magamra kaptam és jól bezártam az ajtót , utána az autóba beültem és hajtottam a szorgalmasan dolgozó leendő férjem felé. Majd sort kerítünk arra is, hogy összeházasodjunk, mondjuk olyan 10 év múlva, amikor a gyerekek elég idősek lesznek,mert muszáj most minden percben rájuk figyelni, tudnunk kell kezelni őket, mivel Yuuja omega így főleg. Yuto pedig alfa,mint az apja.
Egyáltalán foggalmunk sem volt arról ,hogy az ikrek nem lesznek egyformák. Jungkook sincs odáig azért,hogy majd az ő fiát akarnák megszerezni. Nekem se egy leány álom, de megbírkózunk vele.

Olyan 10 percre van az üzlet, emiatt hamar odaértem, mégcsak nem is kelett többel mennem, mint 50.

Leparkoltam a dolgozóknak kialakított parkoló helyre. Idegeneknek tilos a behajtás.

Előlről mentem be, hogy Kukim egyből észre vegyen, hisz mindig is szerette kiszolgálni a vendégeit. Ilyen lelkes a munkája iránt az én hősöm.

Még csak várnom se kelett, egyből kiszurt. Biztosan az illatomat is érezte.
Oda száguldott hozzám és üdvözölt egy édes csók kiséretében.

Jungkookról tudni kell , hogy nagyon jó a szaglása és mikor még nem is voltunk együtt ,állandóan mondta amikor még flörtölt velem, hogy szeretné örökre érezni az illatom.
És had ne mondjam ezzel mennyire imponált.

De teljesült is vágya mivel , hogy már réges rég megharapott , így az idők végezetéig az övé maradok.

Még olyan itala is van amit Jiminnek hívnak. Tele van édes dolgokkat. Tej ,jég, Pillecukor, gumicukor ,de olyan ami barack alakú, a fenekem miatt. Jughurt és tejszínhabbal kevert finom shake. Én is igazán oda vagyok érte, tényleg nagyon ízletes.

Visszatérve a gyerekek apjára , még mindig nem váltunk el egymástól, csak gyengéden öleljük egymást , addig amíg egy torokköszörülés meg nem zavar minket.

Papa, please give me your love.Where stories live. Discover now