Hogy is volt?

1.2K 69 1
                                    

Jimin:

-óvatosan kicsim, hagyd apát vezetni- szóltam édesemre, hogy vigyázzon és hagyja nyugodtan vezetni az apját. Yuuja Jungkook ölében ült, kezeit pedig összefűzte Jungkookéval.
Tudjuk, hogy veszélyes , de azzal is tisztában vagyunk, hogy Yuuja inteligens kis gyerek és megérti minden kérésünket és be is tartja.
Én addig Yutoval az ölemben hóc hóc katonásat játszunk, aminek nevetve örül.

Szerettük volna felvidítani a kis puszedlit ,mivel megbántották.

Az ovódához érve egyből hozzánk szaladt egy síró Yuu-chan, míg Yuto valamit magyarázott az ovónőnek, emiatt észre sem vette, hogy megérkeztünk.

Az egyik kisfiú azt mondta az én tündéremre , hogy büdös és, hogy nem is aranyos. Yuuja emiatt kezdett el keservesen sírni. Yuto ezt nem hagyta annyiban és pofon vágta a gyereket, így a végen az lett, hogy mindketten elkeztek sírni.
Yuto azt ecsetelte az ovónőnek, hogy muszáj volt cselekednie, mert meg kell védenie öccsét. Ezt a tulajdonságát Jungkooktól örökölte.
Mindig is szerettem határozottságát és kitartását.

Miután elmagyarázta mi történt, beszéltünk Taehyung szüleivel, akik megvárták míg megérkezünk, mert szerettek volna elbeszélgetni a gyerekek viselkedéséről.

Természetesen bocsánatot kértünk, habár az a szar lapátoló kölyök megérdemelte azt a pofont , de nem hagyhagytuk , hogy azt híreszteljék rólunk, hogy rossz gyerekeket nevelünk. Jungkooknak nem tetszett a bocsánat kérés, mivel jogosan kapta azt amit a kis rosszcsont. A fiaim nem hibásak.

Sőt nem is értjük miért büdösözte le az én virág illatú hercegemet. Lehet rossz a szaglása annyi szar szaglás után.

A másik két szülő is bocsánatot kért, de látszott rajtuk nem gondolták komolyan. Értem már mi folyik itt.
Ezek is olyanok akik gyermekeiket születésüktől fogva olyan alfának nevelik akik tekintélyt követelnek és megsebzik a gyenge omegák lelkeit.

Az ilyenek az igazán undorítóak. Utálom az összes fajtáját, csupán Jungkook családját fogadom el, mert nekik anélkűl is kijár a tisztelet, hogy tenniük kellene értük, vagyis nem kell bemocskolni a kezüket. Soha nem bántak máshogy az omegákkal, egyenrangúnak tekintik őket.
Az embereknek nincs joguk elitélni a másikat, csupán isten teheti meg.

..........

Miután haza értünk a picúrok egyből célba vették a kanapét és rávetették magukat.
Én addig Jungkook szemébe elveszve, kézen fogva egyszerre keztünk egymás ajkai felé hajolni, de a kis rakoncátlanok nem hagyták, hogy élvezhessük egymást.

-anyaaa, apaaa, gyertek ide- nyávogtak sziveim közben a kanapén tekergőztek. Fej rázva engedtem el Kukit és mentem a kanapéhoz és leültem. A kicsik egyből hozzám bújtak.
Jungkook felkapta Yutót és a helyére ült, majd az ölébe ültette, karját pedig átlendítette vállam felett.

-meséltek, hogyan találkoztatok elsőnek- kérdezték egyszerre az ikrek kiváncsian.
-persze, ha érdekel?-kérdeztem huncutúl, mire mindketten heves bólogatásba keztek.
-akkor mesélek életeim- kuncogtam a régi emlékek gondolatára.
-meséld el , hogy is volt- morogja szexy mély hangján fülembe Jungkook amit csak akkor vesz elő amikor megparancsolja , hogy szopjam le vagy húzzam szét farpofáim, hogy megmártózhasson bennem vagy amikor csak olyan kedve van, mocskos szavakat súg a fülembe, és pontosan tudja, hogy kurvára felizgat vele.

jaj nem szabad felizgulni, fogd vissza magad Jimin, itt vannak a gyerekek.

-szóval a közép iskolában találkoztam Jungkookkal, de hosszú ideig nem is tudtuk, hogy egy iskolába járunk, csak egy véletlen miatt találkoztunk......

Papa, please give me your love.Where stories live. Discover now