Egyedül is sikerül

1.5K 63 3
                                    

Yuuja:

Reggel mikor felkeltem nem szerettem volna még Yuut felkelteni, mert kicsit hamarabb keltem és szerettem volna anyáéknak megmutatni milyen ügyes vagyok, hogy magam is el tudok készülni.
Lehet fel kéne ébreszteni, hogy együtt öltözzünk fel, de tudom, hogy akkor elkezd sírni és felriasztja az alvókat. Szóval inkább majd anyára hagyom.

Lassan kikeltem ágyikómból és kikerülve játékainkat mentem el a fürdőszobába.
Amint beértem egyből kiszurtam kis székem és már vittem is a csap elé, hogy láthassam magam a tükörben.
De ami még megtetszett az a fürdös kacsám és azért is érte mentem, hogy majd nyomogassam. Szeretem mikor hápog. Olyan imádnivaló.

Miután ezzel is megvoltam elkezdtem megmosni az arcomat, de sajnos az egész pólom olyan lett, és inkább levettem . Már a pocakom se fáj el is felejtettem.
Utána megtöröltem csibés törölközőmbe pofimat, és elővettem dinós fogkefémet meg az epres fogkrémemet és hápogtam kiskacsámmal együtt.

Kinyomtam egy keveset a dinomra , de sajnos mellé cseppent, de pocsékolni sem akartam és azt felszedtem a fogkefével, utána már rendesen megmostam fogaimat.

Aztán már csak a hajam maradt amit muszáj volt megcsinálnom, mert anya mindig felcsurizza a hajam, hogy cukibb legyek.
Elővettem a virágos fésümet és megfésültem pici hajam, majd a fiókból kivettem a kicsi hajgumikat, de egy keveset kiszortam a földre.

Felkötöttem hajam és ezután késznek nyílvánítottam magam.
Amikor elkeztem leszálni megijjedtem, mert apa szólt a hátam mögött és megcsúsztam.

-hoppá, megvagy-elkapott mielőtt földre estem volna. -mit csinálsz babám- puszil arcomra utána letesz a földre. Visszarakja a kisszékem a helyére és körbenéz.
-haaa, itt mi történt?- néz rám kérdően.
Én csak elhúzott szájjal nézek fel rá. Most megharagudott rám? Nem csináltam semmi rosszat vagy de?.

- én-én csak szerettem volna egyedül elvégezni a dolgom-lefelé nézek, hogy ne lássam apu dühös arcát.
-ne haragudj-könnyezik be szemem, de nem akarok sírni. Inkább csak szipogok.
-jaj , most ezért nem kell sírni picim, nem haragszom. Majd segítek elkészülni és azt mondom anyunak, hogy egyedül csináltad- lehajol hozzám és megölel. Vissza ölelek és nyakába temetem arcom felvesz az ölébe és hátamat simogatja és ringat.
-haha, olyan aranyos vagy-nevet a fülem melett ,amitől morci leszek és kibujok védelmemből, könnyes felfujt arcommal nézek szemeibe.
-nyem is- hisztizem és mindkét kezemmel meghúzom fülét és megpuszilom száját.
-dehogynem , az én aranyos hercegem vagy-puszilgassa almácskáimat.
-de neeem, az anyu hercege vagyok.
-deeeee neeem, én vagyok anyu hercege te pedig az enyém. Gyere öltözzünk. A hajad azt jól megcsináltad. A kupit azt itthagyjuk, majd a mami feltakarít- ezzel ki is vitt vissza a szobánkba.
Mikor beért letett a szekrény előtt, hogy kiválogassam a mai ruháimat.
Addig oda ment Yuuhoz , hogy felkeltse.

A nagy keresgélés között rábukkantam valamire ami nagyon megtetszett, az egyik nyuszis pulcsim és azt hiszem ez lesz az amit ma fel akarok venni , mert olyan puha és aranyos , imádom.
De még kelett egy nadrág, de azok közel sem voltak annyira aranyosak,mint a felső.
Inkább kivettem egy zöld fehér csíkosat, azt hiszem ez jó lesz.
Oda szaladtam apuhoz aki befeküdt Yuu mellé, hogy vele aludjon.

-hé-szoltam rá. Nem válaszolt ezért felmásztam az ágyra és elkeztem apu arcát pofozgatni.
-naaa , ébren vagyok-nyitotta ki szemeit és lefogta a kezem amit utána meg is puszilt.
-segítsek felöltözni?- bólintottam.
-de ugye tudod, hogy a zöld meg a rózsaszín nem megy egymáshoz. Gyere válasszunk másikat.-ki vette kezemből nacimat és vissza tette a kupacba és kivette fekete egyszerű nacimat. Mérges maci fejet vágtam, mert egyáltalán nem tetszett, de megszólalni nem akartam.

Mikor felöltöztem én készen voltam aminek nagyon örültem , csak várnom kelett míg anyuék is el nem készülnek . Addig elővettem játékomat és azzal játszottam.

Apa elvitte Yutot a fürdőbe megmosdatni én addig egyedül maradtam . Annyira unatkoztam, hogy elálmosodtam, majd lassan elaludtam, de legalább már készen voltam.

Papa, please give me your love.Where stories live. Discover now