Álj mellém

844 63 0
                                    

Yuuja:

Mikor haza értünk , én semmi szó nélkül felszaladtam a szobámba és magamra zártam , volna az ajtót, ha Yuto nem ront be rajta mielőtt megtehettem volna.
Olyan erővel támad nekem, hogy megbotlok saját lábamban és a földre zuhanok, de ahelyett, hogy beverném a fejem, testvérem még időben megvédi a kezével.

-miért nem birod felfogni, hogy csak neked akarok segíteni. Az őrületbe kergec azzal, hogy az sátán karjaiba veted magad. Nekem is fáj ami neked , ezt soha ne feledd el.-mondja szikrákat szóró szemeivel egyenesen enyéimbe meredve , közben megragadta felsőmet és közel húzott magához, és mivel rajtam tehénkedik el sem tudok húzódni.
Viszont amiket mondott az nagyon is igaz, én most olyan szégyennek érzem magam, hogy állandóan csak a jót keresem számomra, pedig Yuto egyszer sem tudott a saját életével foglalkozni miattam.

-én sajnálom, de megmagyarázta és igazából nagyon kedves, hagyd hogy én is elmondhassam és igérem nem okozok több fájdalmat neked ,sem másnak-fogok az engem szorító kezeire és elszántan mélyesztem íriszeim övéibe.

-haaa, még hogy kedves-horkant fel , de elenged. -mesélj madárka, de ha hazudsz és az a seggfej is, akkor vissza zárlak a kalitkába és a fényt sem látod többé.-gyilkos nézésével közli, hogy nem viccel és bármire képes.

-o-oké, de szeretném, ha anyáék is hallanák.-fel állok és kinyújtom a kezem, hogy kapaszkodjon bele és menjünk együtt a nappaliba.
Belehelyezi sajátját egy sóhaj kiséretében, majd lemegyünk és szólok a konyhában ügyködő szüleinknek, hogy fontos mondani valóm van.

Mikor mindenki megtalálta a helyét elkezdem kirakni a kirakóst ,ami nagy feszültséget okozott azzal , hogy képtelenek vagyunk rájönni milyen képet fog ábrázolni.

Utólag majd összefosom magam, hogy mindenki engem bámúl, de ha azt akarom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen , színt kell vallanom.

-hát szóval most, hogy itt vagyunk csak annyit szeretnék mondani, hogy nem igaz amit Taehyung szülei mondtak, mert a fiúk szeretne a gyerekem apja lenni csak , ha ellenszegül a családjának, akár ki is rughatják a házból.-gyorsan elhadarom egy szuszra és mély levegőt veszek, hogy vissza szerezzem az elvesztett oxigént. Viszont most jobb , ha nem nézek szüleimre.

-hát ez beszarás- horkant fel apa , mire rákapom a tekintetem, bár nem erre a válaszra számítottam, mégis jól esik, hogy nem rontanak nekem , hogy esetleg hazudok e.

-hogy lehetnek ezek ekkora parasztok, tudod kicsim csak azért hiszek neked , mert ezek a elcseszett barmok képesek bármire- megragadja anya kezét- ugye megverhetem őket- kérleli, mire anya megrázza a fejét- sajnos nem drágám, de viszont, ha ez igaz , akkor szeretnénk annak a fiú szájából is hallani. -most felém néz összehúzott szemekkel, mintha nem hinne nekem. Yuto csak mereng maga elé.

-jó, de nem tudom mikor jó neki csak....-nem tudom befejezni , mert bátyám közbevág- akkor miért erőszakolt meg?- kérdezi , ami egy kicsit meglepett, de jogosan , mert ezt is ki kell magyaráznom.

Még mindig elég kényesen érint ez a téma, hiába volt kedves ma velem Tae, mégis benne van az elmémbe, hogy bizony kérlelésem ellenére is azt tett amit csak szeretett volna, egy mocskos helyen ráadásul. Végűl ráveszem magam, hogy kimondjam Taehyung mit gondol.

-hát azt mondta , hogy szerelmes belém- ejtem ki bizonytalan szavaim,mire anya és apa össze néznek. Jól van az , hogy ő szeret engem, de én nem érzek iránta semmit, csupán az illatáért vagyok oda.

-hát-kuncog anya, amit nem értek- te is ezt tetted volna, ha nem megyek bele önszántamból az első találkozásunkkor?- kérdezi apától.
-természetesen, de tudod ha te is akarod , akkor nincs benne semmi erőszak- megfogja anya kezét és megcsókolja.
-igaz, hisz nem véletlen csábítottalak el az illatommal- mosolyodik el perverzen anyukám, erre a kis jelenetre állam a padlót súrolja.
-épp ellenkezőleg. Majd elélveztél már az Én illatomtól.-emeli ki az én szócskát.

Papa, please give me your love.Where stories live. Discover now