47. Korčule

79 10 0
                                    

Konečne som došla domov. Osprchovala som sa. Potom som si vysušila vlasy a umyla zuby. Vyčistila som si tvár a spravila make-up.

Už bol skoro čas stretnúť sa s Jungkookom. Nemala som už veľa času a keď som ho nechcela nechať dlho čakať musela som si pohnúť. Rýchlo som si obliekla čo mi prišlo pod ruky. Toto bol výsledok:

Vyšla som z domu a už ma čakal Jungkook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vyšla som z domu a už ma čakal Jungkook. Mal u seba 2 tašky, pretože niesol korčule aj pre mňa.

,,Ahoj" objala som ho
,,Ahoj" objal ma späť

Dohodli sme sa, že sa korčuľovať pôjdeme do mesta do parku ku fontáne. Veď čo aspoň keď sa rozpľacnem na zemi ako fašírka budem mať obecenstvo.

Pomalým krokom sme došli k parku. Sadli sme si na lavičku a Jungkook mi obul moje korčule. Kým ma naučí sa aspoň pohybovať tak si svoje neobuje, aby ma vedel chytať.

Chytil ma za ruky a pomáhal mi vstať. Rovno som sa na neho zvalila celou váhou. Nevládala som sa držať na nohách. Tak ma podoprel a pomáhal mi. Stála som na korčuliach už asi tri hodiny a stále mi to poriadne nešlo aj keď už som dokázala stáť na nohách a nedržať sa ho. Dohodli sme sa, že si pôjdeme dať zmrzlinu a keď sa vrátime už si aj on obuje korčule a skúsime to.

Vošli sme do cukrárne a dali si rovnakú zmrzlinu ako včera. Naše obľúbené už od detstva. Dojedli sme ju a vrátili sa späť do parku.

Jungkook mi znova obul korčule a potom si obul aj tie svoje. Postavil sa predomňa a pomohol mi vstať. Držali sme sa za ruky a ťahal ma, aby som to skúšala. Kládla som jednu mohu pred druhú a už mi to začínalo ísť.

,,Mám ťa už pustiť? Skúsiš to už sama?"
,,Ešte chvíľu počkaj." nebola som si istá či to sama už zvládnem.

Chvíľu ma ešte držal za ruku ale už som sa korčuľovala sama.

,,Môžeš ma pustiť."

Pustil mi ruku a ja som bola šťastná, že to už dokážem sama. Chcela som sa otočiť, pretože za mnou bol Jungkook. No stúpila som rovno na Jungkookovu korčúľu a obaja sme sa zapotácali. Letela som rovno na neho. Jungkook spadol na chrbát a ja perami na tie jeho. Dala som mu pusu. Preboha. Nie. Zlý sen. Nevedela som čo robiť. Tak som sa snažila rýchlo vstať ale nešlo mi to. Spadla som späť a zase rovno perami na tie jeho.

Jungkook na mňa len vyjavene pozeral. Bol v šoku asi rovnako ako ja.

Hodila som sa rýchlo nabok a sadla si. Preboha. Toto nemôže byť pravda.

Pozrela som sa cez cestu. Stál tam. On tam stál. Nie. Toto nie. Prosím. Čo som komu urobila?

𝓞𝓷𝓮 𝓭𝓪𝔂 𝓬𝓱𝓪𝓷𝓰𝓮 𝓮𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰Where stories live. Discover now