13. Zvyšok prázdnin

122 17 0
                                    

Zvyšok prázdnin som strávila s Mingim a Wooyoungom. Boli to moje najlepšie prázdniny. Konečne som mala kamarátov a nikto mi neničil život.

Chodili sme na prechádzky po meste, parkoch a tak všelijak. Veľmi som si ich obľúbila. Neviem si predstaviť, že by som ich už v živote nemala. Trávili sme veľa času v podnikoch ako kaviareň, cukráreň a reštaurácie.

Dnešný deň
Vstala som na zvuky z chodby. To museli byť rodičia. Pomaly som vstala z postele a prešla do kúpeľne. Umyla som si zuby, tvár a upravila vlasy. Vrátila som sa do izby a obliekla si svoje obľúbené modré šaty.

Dnes bol posledný deň prázdnin. Zajtra sa začínala škola. Bola som celkom nervózna ale dúfala som, žetáto škola bude lepšia ako tá predošlá. Nastupovala som do 1.ročníka na novej škole.

Dnes som mala na programe len kúpu školskej uniformy s mamou a výlet s Mingim a Wooyoungom do zábavného parku.

Keď som bola hotová zišla som za mamou do kuchyne. Dali sme si raňajky a vybrali sa do obchodu kúpiť uniformu. V tejto škole musela byť modrá. Bola som rada. Modrú farbu som mala rada, pristala mi najviac.
Po kúpe uniformy sme sa vrátili domov. Napísala som esemesku kamarátom a dohodli sme sa, že o pol hodinu sa stretneme pred mojim domom.

O pol hodinu
Stála som pred domom a čakala na kamarátov. Už som ich zbadala.
Mingi mal oblečené: modré rifle s čiernou košeľou. Niekedy je však menej viac, pristalo mu to.

Wooyoung mal oblečené: čierne roztrhané rifle s čiernym opaskom a reťazmi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wooyoung mal oblečené: čierne roztrhané rifle s čiernym opaskom a reťazmi. K tomu si obliekol čierne tričko a koženku. Bol celý čierny ale jeho štýl sa mi páčil. Vyzeral cool.

Objala som ich na uvítanie a vybrali sme sa na autobusovú zastávku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Objala som ich na uvítanie a vybrali sme sa na autobusovú zastávku. Počkali sme autobus smerom do zábavného parku. Práve prišiel. Sadla som si vedľa Wooa, lebo inde miesto už nebolo a Mingi sa postavil hneď vedľa mňa.

Vystúpili sme pred vchodom. Kúpili sme si listky. Vošli sme dnu a vyskúšali rôzne atrakcie. Trebalo im ísť na wecko, tak som zatiaľ skočila ku stánkom popozerať sa čo tam majú. Zrazu som zbadala Wooa. Chcela som ho vystrašiť tak som na neho zo zadu skočila.

,,Baf" vykríkla som.

Woo sa otočil na mňa a ja som nevedela čo mám robiť.

,, Prepáč" vyhrkla som ,,pomýlila som si ťa s niekym."

Nebol to Woo ale chlapec, ktorý sa mu strašne podobal, dokonca mal aj ružové vlasy ako Woo.

,,Nevadí" prijal ospravedlnenie.
,,Som Rose." predstavila som sa.
,,Ahoj, ja som Jimin" predstavil sa ,,rád ťa spoznávam."
,,Aj ja teba."
,, Rose!" volal na mňa Mingi.
,,Prepáč ale už budem musieť ísť."
,,Dúfam, že sa ešte stretneme. Maj sa."
,,Aj ja. Ahoj"

Utekala som za Mingim. Ešte som sa obzrela za Jiminom. Bol strašne sympatický a milý. Vyzeral úplne ako Wooyoung. Podobali sa ako dvojčatá.
Pozeral na mňa tiež. Zakýval mi a ja som mu odkývala. Išla som za Mingim a Woom. Pobrali sme sa už domov. Rozlúčili sme sa a ja som vošla do domu a do svojej izby.

Toto bol môj posledný deň prázdnin.
Zase budem tá, ktorá bude na škole nová. Keďže len k nim pristupujem. Oni pokračujú spolu už niekoľko rokov a poznajú sa. Bojím sa či vôbec zapadnem. Keďže tam nikoho nepoznám.

𝓞𝓷𝓮 𝓭𝓪𝔂 𝓬𝓱𝓪𝓷𝓰𝓮 𝓮𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰Where stories live. Discover now