Vallomás (Choi JunHong "Zelo")

14 1 0
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


YeonJu mosollyal az arcán készülődött a közelgő találkára, ami reményei szerint egész napon át tartani fog. Az ágyán ülve fésülte hosszú, már majdnem derékig érő, barnás szőke haját, miközben az egyik rózsaszín tincsével játszadozott a kevés közül. Tekintete az előtte lévő tükörre siklott, majd a látványtól kissé elnevette magát.

Minden egyes alkalommal, amikor JunHonggal volt találkozója a boldogság úgy árasztotta el testét, akár a vére az éltető szívdobbanások után. Mindig átváltozott egy kacér, bolondos lánnyá, akinek az a legfőbb célja, hogy kiélvezze a szerelem minden egyes pillanatát, és persze a másik fél társaságát. Szórakozással töltötte el, hogy a fiú még mindig ilyen érzelmeket vált ki belőle, hiszen egészen idáig senki sem tudta fenntartani benne ezt a fajta izgatottságot, és folytonos hiányt.

A bárgyú vigyor továbbra is az arcán maradt, viszont most önszidalmazva ütögette tenyerével a fejét, mert először a hajával és nem a ruhájával volt elfoglalva. A fésűt az ágyra dobta, miközben felpattant onnan, hogy a szekrényéhez mehessen, ismét kiválasztani egy tökéletes összeállítást, pont úgy, mint az elmúlt hetekben, amik lassan hónapokká növik ki magukat. A szekrénynél kiválasztott egy magas derekú, fekete rövidnadrágot, hozzá pedig egy rövid ujjú, fehér has pólót, aminek az ujjai végén és a nyakrészénél két fekete, vastagabb csíkot helyeztek el díszítésként. Ahogy magára kapta a ruhadarabokat tökéletesen mutattak, a póló alja és a nadrág teteje pont a megfelelő helyen találkoztak össze, ezzel elfedve hasát, vagy épp felfedve azt egy-egy véletlen pillanatban.

A sminkasztalához lépkedett, ahol a kezébe vett négy hajgumit, kettő normál méretűt és kettő fonatokhoz használtat, emellé pedig szerzett két hullámcsatot. Visszaült az ágyra, ismét a kezébe vette a fésűjét, és hozzálátott a hajának szabályos szétválasztásához. Miután ez sikerült, kétoldalt vastag copfba fogta azt, ezt követően pedig leválasztott egy-egy vastagabb tincset, amit fonattá alakított, legutolsó teendőként pedig a copfokat tartó gumikat körbe tekerte, és rögzítette őket a hullámcsattal. Gyorsan átvasalta a frufruját, hogy a haja többi részével ellentétben egyenes legyen, a fésüléssel együtt pedig már készen is volt a frizurával.

Áthelyezte popsiját a sminkasztal előtt lévő székre, hogy sikeresen felvigye a megszokott BB krémet egy leheletnyi púderrel meghintve, kihúzza a szemeit, és végül, de nem utolsó sorban használatba vegye a világos rózsaszín szájfényét. Már épp állt volna fel, amikor eszébe jutott a szempillaspirál, így sebtében, de azért mégiscsak meghosszabbította a szempilláit.

A csengő megszólalt, ő pedig épp időben lett kész az összes tervbe vett dologgal, így már csak annyi maradt hátra, hogy magára kapja a fekete fari dzsekiét, és az előszobában lévő tornacipőjét.


Zelo ezzel ellentétben még csak lenge térdnadrágban és pólóban volt, a haja is természetes valójában hullott homlokába, ettől eltekintve egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki annyira kétségbe lenne esve azért, mert elkésik. Nyugodtan ült autójában, YeonJuék házától egy sarokkal arrébb, miközben arra várt, hogy elérkezzen az idő. A szükséges felszerelés az anyósülésen hevert, a délutánra kiválasztott ruha pedig a hátsó ülésén. Mindent lépésről lépésre kitervelt, az első pontot pedig már kezdte is végrehajtani, ahogy a kezébe vette a telefonját, és tárcsázta YooA számát.

Kpop One Shots - MiniMetersWhere stories live. Discover now