Kapitola 27

1.4K 46 8
                                    

Caitlin:

O několik týdnů později:

S Bethany jsme byly už zabydlené a měly tu dvě miminka. Její se jmenoval Fredo mladší. A je tu i Thomas.

Seděla jsem v kuchyni na židli a přemýšlela, Sheyla zrovna spinkala a já měla chvilku sama pro sebe než se zase rozbrečí.

Do kuchyně vešla Bethany s Fredem v ruce. ,,Co děláš?" Zasmála se: ,,Přemýšlím." Mrkla jsem na ní.

Jason

,,Dneska jdu na tu večeři s Ali. " řekl jsem a stříkl na sebe svou oblíbenou vůni. ,,Užij si to." Poplácal mě Ryan jako jediný po rameni. Za to Fredo a Lil mě spražili pohledem a odešli pryč.

Ještě jsem si pročísl vlasy a mohl jsem vyrazit. Zastavím se cestou pro Ali.

Jmenuje se Alison. Je vysoká blondýnka s vysportovanou postavou, dělá trenérku na nějaké cvičení, které jsem teď zapomněl.

Přibrzdil jsem u ní před domem a vyčkával než vyleze. Po chvilce se objevila na verandě v sytě červených šatech, vlasy měla rozpuštěné navlněné. Nastoupila si a natáhla se pro pusu, kterou jsem jí i dal.

,,Ahoj miláčku." Usmála se na mě svým krásným úsměvem: ,,Ahoj." A vyrazil jsem k restauraci.

*

Alison si objednala nějaký salát a víno a já jsem si objednal losossa.

,,Co budeme dělat třeba zítra lásko?" Zeptala se Alison: ,,No nevím co bys chtěla?" Usmál jsem se. ,,Třeba jít nakupovat. " zasnila se, to byla celá ona. Zasmál jsem se a přikývl.

**

Přitiskl jsem jí ke zdi a také i na rty. Byla úžasná.

Dovlekl jsem jí k sobě do pokoje a svlékl z ní šaty.

Caitlin:

Vystoupila jsem z letadla s malou v autosedačce. Nastoupila jsem si do přistaveného a velmi luxusního vozu. Dala jsem tam malou a pečlivě připoutala. Byla jsem zrovna na Floridě.

Nastoupila si na místo řidiče a do navigace zadala můj dosavadní hotel, kde budu bydlet.

Zastavila jsem a vystoupila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zastavila jsem a vystoupila. Prohlédla jsem si to tu, bylo to obyčejné.  Podívala jsem se na místní hodiny, které ukazovali 12:00.

Otevřela jsem kufr a chtěla vyndat jednu velkou tašku, kde mám pár svých věcí a pár věcí své malé. Dlouho se nezdržim. Mnou se hromadil velký vztek.

He waits II. ✔️Where stories live. Discover now