Kapitola 5

2.1K 67 1
                                    

Caitlin

,,Co to mělo znamenat." Vyjekla jsem v autě, ale nevěděla jsem jestli se mám smát. ,,Kotě noták, přeci život semnou byl lepší." Řekl arogantně. ,,Ale já s ním mám v LA dům, hlavně práci." Zakroutila jsem hlavou. Odbočil ven z města. ,,Jak se ti daří tam v LA?" Zeptal se najednou klidně a s normálním hlasem. ,,Daří, jsem advokátka, chodit s tebou by mi neprošlo."  Dělal jakoby to poslední neslyšel. ,,Advokátka jo?" Zasmál se. Pokrčila jsem pouze rameny a obdivovala krajinu, najednou zastavil u jezera. ,,Vystup." Přikázal mi, učinila jsem tak a on také.  Opřel se o čumák auta vytáhl něco z kapsy, následně si to vložil do úst a zapálil si. ,,Co to máš?" Zadívala jsem se a přišla k němu. ,,Jointa, dáš si?" Odendal to z úst a podržel vedle sebe. Uchopila jsem jej mezi palcem a ukazováčkem a zkoumavým pohledem jsem si to prohlédla. ,,Dělej prosím tebe." Dunivě se zasmál, vadilo mi jak si ze mě utahoval a tak jsem si potáhla a pak ještě jednou a znovu. Začala se mi motat hlava a byla jsem jako zpomalená, slyšela jsem Jasona smích. ,,Co teď bude kotě."  Zeptal se s klasickým úškrnem. ,,A-asi budu zvracet."  Klekla jsem si, ale nic.

,,Už ti je líp?"  Pohladil mou hlavu. ,,Jo asi jo." Postavila jsem se.  Najednou se na mě nalepil, tak blízko, že ani papírek by se mezi nás nevešel. Políbil mě, znovu a znovu. Začali jsme se vášnivě líbat. ,,Chyběla jsi mi, kurva moc." Nadzvedl si mě na sebe a odešel semnou do auta na zadní sedačky. Vysvlékl mi kalhoty a sobě taktéž, trika nechal.  Zajel do mě a začal přirážet, okna v jeho autě byli upocená, nebylo vidět ven a ani dovnitř.

,,Byla jsi skvělá." Zamumlal do mého hrudníku a dále mě líbal. Najednou mi opět a opožděně došlo, že zase neměl kondom. Zvedla jsem se. ,,Do háje! Ty jsi neměl kondom, zase. A přitom si to věděl." Začala jsem se rychle oblékat. ,,Co chceš teďka jako dělat?" Nadzvedl obočí. ,,Jdu domů." Otevřela jsem zadní dveře Jasonova auta a rozešla se po silnici pryč, prásk, ozvalo se. A dupot. Otočila jsem se a spatřila jsem běžícího Jasona směrem ke mně. Také jsem se rozeběhla, ale Jason mě chytl a natlačil co nejvíce k sobě.

,,Už mi neodcházej!"  Řekl rázně. ,,Chtěl jsem zkusit jestli ta chemie mezi námi stále funguje. Třeba bychom konečně mohli mít dítě."  A to byla věta, která mě dostala do kolen, skočila jsem po Jasonovi a pořádně ho políbila. ,,Miluju tě!" Zakříčela jsem. Usmál se: ,,Já tebe taky, princezno moje."

He waits II. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat