Kapitola 8

1.9K 54 3
                                    

Jason:

Seděl jsem před ní a zkoumavým pohledem jsem si jí prohlížel. Dveře byli zamčené a tak jsem je musel vypáčit.  Přemýšlel jsem Co té flundře provedu. Jakou bolest jí způsobím dnes.

,,Zabiješ mě?" Zeptala se. Rty jsem roztáhl do převelkého úsměvu. ,,Taky se toho dne dočkáš." Zase jsem neodpověděl úplně a srozumitelně.  ,,Tak ta tvoje ti za mou vraždu nedá." Vysmála se mi do ksichtu.  Vstal jsem ze židle a rýchlím krokem se tyčil před jejím tělem. Chytl jí hrubě za vlasy a vytáhl trochu výš. ,,Co si to řekla ty děvko jedna?!" Vyjel jsem po ní. Zakňučela, ale z jejich úst jsem slova neslyšel. ,,Nic neslyším ty děvko."  Pustil jsem jí a dal jí opravdu silnou facku, takovou, která se jí vrátila o zem. Jen jsem se zasmál. ,,Přemýšlel jsem Co ti dnes vyvedu, ale jak tak koukám řekla sis o vše sama. Budu tě tu mít tak dlouho dokud sama nechcípneš. Budu tě tu mučit, tak dlouho dokud mě nepřestaneš bavit a věř mi, že ty mě opravdu bavit nepřestaneš. Buďto tě po chvilce prodám do jednoho vážně luxusního bordelu a nebo tě jednoduše oddělám po roce ve svým sklepě. Vyber si ty štětko jedna."  Znovu jsem se zasmál, arogantně. A odešel.

Náhradním klíček jsem zamkl a vydal se do kuchyně. Ta mrcha mě tak vytočila, že jsem měl chuť něco rozbít. Jenže to nešlo. Caitlin sladce spinkala v naší ložnici.  Nalil jsem si panáka whisky a obul si tenisky na běh. Rozhodl jsem se proběhnout noční les.

***
Caitlin:

Dosmažila jsem vajíčka, ale nehodlala jsem je jíst. Mám žaludek jako na vodě. Zvracela jsem dokonce.

Položila jsem talíř se snídaní před Jasona a usmála se. ,,Dobrou chuť." Vtiskla jsem mu polibek na líčko. ,,Ty nebudeš jíst?" Usmál se pro změnu i on. ,,Teď ne, není mi nějak dobře."  Posadila jsem se vedle něho na židli. ,,Oh lásko, myslíš, že by to mohl být nás prcek?" Zadíval se takovým zvláštním úsměvem. Hrklo ve mě. Už to tu bylo zas, těhotenství? Bála jsem se to ano, ale rodinu jsem s Jasonem plánovala už kdysi, jenže teď se Jason změnil k horšímu.  ,,Fajn, půjdu se obléct a zajedu si pro těhotenský test." Jasonovi zajiskřili oči. ,,Není třeba, běž do obýváku a podívej se do poličky nad televizí." Ukázal rukou ke směru, kde se nachází obývák a znovu se usmál. Pustil se do jídla a já se vydala do obýváku.

Měl tam dvě krabičky těhotenského testu. Přišla jsem zpět za ním a ukázala obě ruce ve, kterých jsem svýrala krabičky. ,,Myslíš to vážně?" Udělala jsem divnou grimasu. ,,Udělej si jich pro jistotu více." Zasmál se. Přikývla jsem a odešla do koupelny.

***

,,Tak Co?" Klepal na dveře koupelny zvědavý Jason. Už deset minut vím, že jsem pravděpodobně v tom. Udělala jsem si dva testy z různých krabiček, jiné značky. Nevěděla jsem zda mám mít radost a nebo brečet.  Odemkla jsem dveře a podívala se na Jasona, který měl naději v očích.

,,Nevím to stoprocentně, ale podle těch dvou testů jsem vážně těhotná." Řekla jsem mírně smutně. ,,To je přeci skvělé zlato, tohle jsme chtěli už kdysi, tentokrát si tě pohlídám co nejvíc to jen půjde." Zářivě se usmál. Vzal mě do náruče a zatočil semnou. ,,Musím si zajít ještě k lékaři, aby to potvrdil na stoprocent." Řekla jsem. ,,Já vím, jdi se obléct a pojedeme." Dal mi pusu na rty. Opětovala jsem jí a odkráčela si to do šatny.

**

,,Miluju tě zlato." Dal mi Jason pusu v autě, když jsem chtěla vystoupit. Usmála jsem se. ,,Taky tě miluju." Znovu jsme se políbili.  Poté jsem vystoupila a úsměvem šla na gynekologickou ambulanci. Možná jsem přeci jenom měla velkou radost.

*

,,Gratuluji pani cupr. Jste těhotná." Usmál se lékař a já také. Nechala jsem si vystavit knížku a také ultrazvuk.  Nepochopila jsem proč mě nazval paní, ale to nevadí.

He waits II. ✔️Where stories live. Discover now