Kapitola 1.

3.8K 61 5
                                    

Caitlin:

,,Podáš mi to Prosím?" Usmála jsem se a ukázala prstem na maličký dáreček, který jsem měla pro svého snoubence.  ,,Tady." Podala mi to o co jsem žádala. Uschovala jsem jej do kabelky a vykročila ven.

Žiji už čtyři roky v Los Angelos se svým snoubencem, který má třináctiletou dceru ve své péči.

Nastoupily jsme společně do auta a já se rozjela vstříc městu.  Párkrát zastavila na semaforu, zabočila do levé i pravé strany a konečně zaparkovala před budovou. Z auta jsem nevystupovala. Otočila jsem se na dceru, která není má, něco zběsile ťukala do displeje až jsem se divila, že si ho nerozbila. 

,,Kdy budu moct navštívit svou mámu?" Promluvila stále se zrakem do mobilu. Otočila jsem se zpět: ,,Až jí bude líp." Zopakovala jsem již druhým rokem to a samé. ,,To říkáte pořád." Odfoukla si naštvaně.  Její matka se totiž zbláznila při rozvodu, když jí Michael opustil. 

Najednou se před autem objevil on, navlečen jako vždy do elegantního kvádra. V ruce svíral kufříček a jeho rty zdobil nádherný úsměv.

Jason:

,,Bejb, buď tak hodná a vypadni."  Vyflusl jsem na jakousi děvku. ,,Ale notaak." Zaculila se. Svou dlaní jsem odstrčil její obličej a postavil se, byl jsem o dost vyšší než ona. Vytáhl jsem svůj nůž a usmál se pro změnu já. Její výraz vystřídal několik grimas, které jsem se naučil rozpoznávat. Zmatenost, strach a obavy. ,,Něco jsem snad řekl Ne?!"  Odpověděl jsem jí přibližujíc se k ní. Ryan a Fredo s nadšením pozorovali divadlo, které jsem jim dopřál. ,,O-omlouvám se, už jdu." Chtěla se otočit, ale chytl jsem její zápěstí a prudce jí otočil k sobě až z toho spadla na zem. Zasmáli jsme se jí. ,,Už je pozdě kočko." Arogantní úšklebek se vyformuloval na mé tváří. ,,Ne, prosím Ne!!" Křičela, vřískala a snažila se mi utéct. ,,Už mi neutečeš." Zvedl jsem nůž nad hlavu a poté jí ho zabodl do srdce. Do jejího rychle bijícího srdce, které se rozpadlo na dvě půlky, přesně tak, jako kdysi mé.

Znovu jsem se posadil a věnoval se  debatě s kluky. Jsem zvyklí, že se tu po zemi někdo valí, mrtvoli.  Věčinou někoho zavolám, aby to tu uklidil.

Ták jsem zpět s druhým dílem. Jsem opravdu zvědavá co sem hodlám psát😂 Ale tak co bych pro vás neudělala, že 😍 dáte mi typ na nějaký dobrý příběhy? 😍❤❤

Jinak líbí? Nechat? Smazat?

He waits II. ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora