Kapitola 3

2.5K 61 9
                                    

Caitlin

Došla jsem domů a přivítala jsem se s Michaelem. Chtěla bych se vítat i s nějakých domácím mazlíčkem, ale Kyllie má alergii na chlupy od zvířat. ,,Ahoj lásko." Usmál se na mě a dal mi dlouhou pusu. ,,Ahoj." Usmála jsem se a odešla do ložnice pro maličký dáreček. ,,Vážně o své volno musíš chodit do práce?" Křikl z obýváku. ,,Ano, moji klienti jsou někdy netrpělivý." Zasmála jsem se a došla zpět k Michaelovi, někdy přemýšlím proč s ním vlastně sem, jestli kvůli bydlení? práci? Těžko říct, nejsem žádná zlatokopka nebo ubožačka, ale Michael mi poskytl práci i přístřeší, bůh ví co by se stalo, kdybychom se rozešli. Nespíme ani spolu. ,,Všechno nejlepší." Podala jsem mu dárek s úsměvem. Poděkoval a rozbalil maličkou krabičku ve, které měl řetízek, no co bych mu jiného měla dát, že. ,,Kyllie je venku." Zašklebil se na mě sexy úsměvem, tedy kdysi mi sexy připadal. ,,A co?" Mírně jsem se usmala a šla do kuchyně pro něco k pití. ,,Co takhle, kdybychom si udělali vlastní miminko." Obmotal paže kolem mých boků a zašeptal. Mráz mi polil celé tělo. Prudce a zaraženě jsem se otočila až pustil mé boky. ,,Vždyť víš co jsem ti vyprávěla o mých zkušenostech, ještě je na mě moc brzy." Sklopila jsem zrak. ,,Pět let, je poměrně dlouhá doba." Přistoupil ještě bliž a chytl lem mého trička. ,,Michaeli ne!" Vykřikla jsem a utekla jsem ven z bytu. Tohle nesnesu.

Zavolala jsem Kyllie kde je. Došla jsem pro ní a cestou domů se s ní stavila na zmrzku. Jasně, že jsem chtěla být máma, přála jsem si to,ale s Jasonem. Bůh ví co právě teď dělá, jakou pak kurvu objímá, líbá, píchá. Někdy si říkám, že má dřívější reakce byla až moc přehnaná. Ale už je to vážně dlouhou, možná bych měla dát šanci rodině s Michaelem, možná jo.

,,Kdy se budete s tátou brát?" Usmála se Kyllie, úplně jsem zapomněla na naší svatbu, nechtěla jsem se vdávat, ale jeho matka si myslí, že by svatba byla pro náš vztah velmi přínosná. Mé mamce se to ovšem už tolik nelíbí, nemá Michaela a tu dálku, která nás dělí ráda. Měla opravdu ráda Jasona, ale to už je pryč. ,,Ještě nemáme téma." Pohladila jsem jí po vlasech, někdy i Kyllie musí mít v dospělé ženě oporu, když její matka nechtěně selhala, prý Kyllie dokonce ani nechtěla. Ale to ona neví.

Došly jsme společně domů. Michael přišel se samími omluvami. ,,Tatíí prý nemáte datum svatby." Práskla Kyllie, teď jsem trošku litovala, že jsem mu kdysi kývla.

Flashback

Seděli jsme u stolu s Michaelovými rodiči, dcerou a bratrem. Jedli jsme, povídali si až Michael vstal a klekl si předemně. znervózněla jsem, neboť jsem předem věděla na co se bude ptát. Mé srdce se rozbušilo, nechtěla jsem se vdávat a brát si zrovna Michaela, ale říct mu ne, před jeho rodinou by bylo podlé. ,,...vezmeš si mě?" Zadíval se na mě psím pohledem, ignorovala jsem to co říkal předtím. Pouze jsem kývla souhlasně hlavou a on mi nasadil prsten.

End off flashback

,,No joo, to je pravda." Zasmál se a posadil si svou dceru na klín a dal jí pusu. Sakraa. Než stačil cokoliv říct, vyhrkla jsem jako první. ,,Co kdybychom si udělali výlet do Kanady, za mou rodinou." Usmála jsem se. ,,Do Kanady? Vždyť tam je pořád zima." Oklepal se a zatvářil se znechuceně. ,,Chci tam jet, rozumíš?" Nahodila jsem nenávistný pohled. ,,Dobře, obeznámím matku, pojede s námi" Prohlásil. ,,To jako proč?" Vyhrkla jsem zděšeně, nemám jeho matku v oblibě. ,,Poletí s námi, přeci by bylo fajn, kdyby se poznala i se zbytkem tvé rodiny." Pouze jsem pokrčila rameny, moc se na to tedy netvářil. Kyllie odešla do svého pokoje. ,,Tak jestli se ti to nelíbí, ráda pojedu sama."  Rozhodila jsem rukama, připravená na jakoukoliv hádku. ,,Nenechám tě jet samotnou." Postavil se. ,,Ještě by ses mi nevrátila." Zamumlal si spíše sám pro sebe, doufajíc, že jsem to neslyšela. Odešel, nejspíše za Kyllie. ,,Já jsem to slyšela." Potichu zaklel. Šla jsem potichu za nimi a naslouchala. ,,Kyllie, zítra tedy odlétáme." Divila jsem se, že už zítra. Rychle jsem vytáhla mobil a naťukala zprávu pro svou mamku. ,,Víš, chtěl jsem se tě na něco zeptat." Ozval se jeho radostný hlas. ,,A na co." Uchechtla se. ,,Co bys řekla na to, kdybychom s Caitlin si udělali miminko, ty bys měla bratříčka nebo sestřičku."  Vnímala jsem jeho úsměv. ,,To by bylo super." Zaslechla jsem při odchodu do ložnice. To je, ale hajzl já myslela, že jsme se na něčem domluvili, nechci s ním mít dítě.

He waits II. ✔️Where stories live. Discover now