↬Φιλάω

2.1K 222 16
                                    

Chapter 30

Skylar

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα σήμερα.»

Χαμογέλασα πλατιά, την ώρα που σταμάτησε το αυτοκίνητο του έξω από την αυλή του σπιτιού μου.

«Και γω. Πάντα περνάω όμορφα μαζί σου Sky.»

Το χέρι του βρέθηκε να χαϊδεύει απαλά το γυμνό πόδι μου που ήταν εκτεθειμένο μπροστά του. Ένα ρίγος διαπέρασε όλο μου το κορμί και μπορούσα πλέον να επιβεβαιώσω την τεράστια επιρροή που μου ακούσε.

«Θα είσαι σίγουρα καλά μόνη σου;»

Ρώτησε δίχως να σταματάει αυτό που κάνει και το βλέμμα μου στράφηκε προς το τεράστιο σπίτι που κληρονόμησα. Είναι υπερβολικά μεγάλο για ένα μικρό κορίτσι σαν και εμένα.

«Οι αναμνήσεις με στοιχειώνουν τα βράδια. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, οι εφιάλτες μου διακόπτουν τον ελάχιστο ύπνο μου.»

Χαμήλωσε το βλέμμα του.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι.»

Το βλέμμα μου συνάντησε το δικό του και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο του βρέθηκε παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο. Πριν καν προλάβω να ρωτήσω τι κάνει, το χέρι του άγγιξε το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και ένωσε τα χείλη μας σε ένα γλυκό φιλί που δεν γνώριζα πως είχα τόσο μεγάλη ανάγκη.

Η γλώσσα του έπαιζε με την δικιά μου και δεν σταματούσε, τα χείλη του δάγκωναν απαλά τα δικά μου και ένιωθα πλέον την γεύση του, την μυρωδιά του Ace Smoker.

«Σε θέλω τόσο πολύ Sky.»

Είπε ξέπνοα, σταματώντας για ένα δευτερόλεπτο, προκαλώντας μου ένα αίσθημα στέρησης. Χωρίς να ελέγχω πια τον εαυτό μου, έβγαλα την ζώνη του αυτοκινήτου και ανέβηκα επάνω του, στην θέση του.

«Και γω.»

Απάντησα αυθόρμητα, χωρίς να ενδιαφέρομαι για τις συνέπειες. Η βαθιά επιθυμία μου να νιώθω τα χείλη του συνεχώς πάνω μου πραγματοποιήθηκε. Μετακινήθηκε προς τον λαιμό μου, αφήνοντας παντού καυτά φιλιά που με μαγεύαν, έχανα το μυαλό μου μαζί του.

«Sky..»

Αναφώνησε το όνομα μου λαχανιασμένος, καθώς προσπαθούσα να επαναφέρω τον εαυτό μου.

Φλογερές ΨυχέςWhere stories live. Discover now