-»6.rész«-

159 7 0
                                    

Már vagy másfél órája csak próbálok, amikor valaki be nyitott. Le állítottam a zenét, elmentem a kulacsomért és egy vizes törölközőért.
- Minni mondta hogy táncolsz, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól. - amint meghallottam a hangot a szívem kihagyott egy ütemet.
- Mit keresel itt Taehyung?
- Téged. - közelebb jött és adott egy hosszú csókot. Elkezdte puszikkal elönteni a nyakamat.
- Le vagyok izzadva és amúgy sem itt kellene ezt csinálnunk. - mondtam alig hallhatóan, mert inkább élveztem az apró gyönyört.
- Nem érdekel, hogy izzadt vagy, így is úgy is az lennél. - kacsintot egyet, majd folytatta.
- Ma megyek megnézni a házat, ha minden jól megy akkor este már az enyém lesz. - elhúzódott és a szemembe nézett.
- Mikor indulsz?
- Hány óra van?
- Fél kettő. - vette elő a telefonját.
- Akkor lassan indulhatok. - finoman eltoltam magamtól, majd felvettem a földröl a holmim és indultam felfelé.
- Nem mehetek veled? El viszlek. - fogta meg a kezem.
- Dehogy nem, csak előtte gyorsan le zuhanyzom. - ekkor az arcán egy nagy vigyor lett, ezért gyorsan hozzá tettem: - Egyedül.
- Rendben, értettem, tudok várni.

Letusoltam majd visszavettem a farmerem és kivettem egy ujjatlant a szekrényemből.
- Kész vagyok. - adott egy puszit a számra.
- Akkor mehetünk? - csak bólintottam.

- Ez itt a konyha, arra egyenesen meg a fürdőszoba és a hálószoba található. Nézzenek szét és szóljanak ha segíthetek valamiben. - mondta a ház tulajdonosa.
- Rendben, köszönjük. - mondtam, majd utam a hálóba vezetett. A falak világos szürkék, a bútorok meg fehér színűek voltak, persze lesz majd itt alakítás, de egyenlőre ez így is gyönyörű.
- Alig várom, hogy este tönkre tegyük az ágyat. - súgta bele a fülembe Tae, aminek hatására a lábam meg remegett.
- Még szétnézek, de eddig biztos, hogy megveszem.

Pár kört mentem a hatalmas lakásban, annyira tetszett.
- El sem hiszem, hogy már az enyém. - simítottam végig a kezem a falakon.
- Pedig a tiéd bébi, később meg te az enyém leszel. - csókolt meg és neki lökött a falnak.
- Tudod, már most is a tiéd lehetek és még nincs is este. - húztam vigyorra a szám. Nem is kellett többet mondanom, V a fenekemnél fogva megemelt és az ágyhoz vitt. Olyan finoman tett le, hogy alig éreztem.
- Kellett neked ezt mondani, most csak jobban kívánlak. - levette a pólómat és apró puszikkal elkezte a nyakamtól a hasamig bejárni a testem. Amikor már le ért a derekamig, óvatosan lehúzta rólam a nadrágom is. Visszatért szájával a derekam felé és a bugyimba beleharapva elkezte azt szépen lassan lehúzni. Olyan szexi látvány volt, azt hittem már ennyitől is el tudnék menni.
- Szívem, még nem csináltam semmit de már nedves vagy, ez tetszik.
- Nekem is tetszik amit csinálsz.
- Ó, várd ki a végét. Ez még csak a kezdet. - kettő újját belém tette és elkezte egyre gyorsabb tempóban ki-be huzogatni azokat, hol ollózva, hol pedig csak körözve. Azt hittem ott ájulok el.
- Ugye tudod, hogy az nem ér, hogy csak én vagyok majdnem meztelen.
- Egyenlőre hagyd, hogy kényeztesselek, utána meg kapod amit akarsz. - kacsintot egy pimasz mosoly kiséretével.
- Rendben.- mondtam és hagytam, hogy azt csináljon velem amit akar. Miután megunta a az ollózást kihúzta belőlem az ujjait, ekkor már azt gondoltam, hogy végre megkaphatom Őt, de óriásit tévedtem. Lassan nyelvét belém dugta és elkezte csiklóm kényeztetni vele.
- Istenem Tae, ne kínozz! - szaladt ki a számon egy nyögés kiséretével. De ahelyett, hogy abba hagyta volna gyorsabb tempóra váltott. Puncimmal rá szorítottam nyelvére mert egyre jobban élveztem a dolgot. Csiklóm kényeztetését egyre hevesebben csinálta, körözött bennem, párszor rá is harapott. Olyan nyögések hagyták el a szám, hogy azt sem tudtam, hogy hogy csináltam. Tae lassan kijött belőlem majd megnyalta a száját.
- Hmm, finom vagy szívem. - majd adott egy jó erős, hosszú csókot. Óvatosan levettem róla a pólóját majd a nadrágját. Ott térdelt felettem egy szál boxerben, én meg alatta egy szál melltartóban. Nem bírom ezt kivárni. Fel ültem és kicsattoltam a melltartóm. Amint meglátta melleim, elakadt a szava. Ezt kihasználva lerángadtam róla a boxert és helyet cseréltünk, most én voltam felül.
- Tudod, én nem vagyok olyan türelmes mint te. - felvettem a földröl a gatyáját és ahogy sejtettem volt benne egy óvszer. Kibontottam és rá húztam férfiasságára, mindezt mosolyogva nézte végig. Megint én voltam alul, megcsókolt egy párszor majd egy szenvedélyes csók kiséretével belém hatolt. Esélyem sem volt felnyögni, a nyelve nem engedte, inkább csak morogtam egy nagyot. Egyre beljebb hatolt és egyre nagyobb kényszert éreztem a nyögésekre. Szájától elválva szabad utat kaptam hangom ki eresztésére. Hajába túrtam az élvezettől és száját elhagyta egy mély morgás. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek, ahogy hallottam neki sem kellett több. Kihúzta magát belőlem, majd lihegve mellém feküdt. Felé fordultam és belebújtam az ölelésébe. Így aludtunk el.

Na hali,
ahelyett, hogy folytattam volna a másik könyvem inkább itt van egy perverz fanfiction, amit már korábban elkezdtem.
Remélem azért tetszett, mert lesz még egy pár ilyen rész. 😅

ᴅᴏᴜʙᴛғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ || ʙᴛs ᴋɪᴍ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ ғғ. || Where stories live. Discover now