-1- | season 1 |

3.9K 174 184
                                    

Bu bir Bridgette ve Felix fanfic. Ana karakterlerin Marinette, Adrien ve dizideki Amelie'nin oğlu olan Felix'le alakası yoktur. Miraculous PV olarak internette arattığınızda karşınıza çıkacak olan eski MLB ana karakterleri olan Marinette (Fanon ismiyle Bridgette, eski LB) ve Felix (Eski CN) hakkında TAMAMEN kendi kendime tasarladığım bir hikayedir.

-Hikayeyi tekrar paylaşıyorum. Yeni bölümler daha önce yayınlanmış bölümler yayınlandıktan sonra her hafta Cumartesi günleri paylaşılacaktır. Ayrıca hikayeyi 2020'de yazdığım için o zamanki amatörlüklerimi mazur görün. Yine 2020'de yazılmaya başladığı için showdaki güncel olan bilgileri bir araya getirememiş olduğumu da göz önümde bulundurun lütfen.

Herkese tekrar merhaba, umarım "q u e e n"i tekrar severek okursunuz! 💞

İyi okumalar. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Yeni başlayan dönemde ilk Fransızca dersi çok sessiz ilerliyordu. Bayan Roux elindeki ders kitabına notlarını alırken öğrenciler kendi kitaplarındaki soruları defterlerine yazıyor ve çözüyorlardı. Sondan önceki ders olduğu için herkes yorgundu ve sessizdi. Sınıfta kalemlerin kağıda sürttüğünde çıkan ses ve saat sesinden başka ses yoktu.

İlk sırada oturan ve en başarılı öğrencilerden olan mavi saçlı kız soruları çözebilmenin verdiği mutlulukla soruları yazarken bir anda kalemi durdu. Bir ses duymuştu. Sevinçli yüzün yerini telaş sarmıştı. Kafasını kaldırmadan okyanus mavisi, büyük gözleriyle etrafa baktı. Ardından kendisinin uydurduğunu düşünerek önüne döndü.

Ve o ses yine duyuldu: "Bridgette..."

Bu sefer kafasını kaldırıp etrafa baktı. Sınıf çok sessizdi. Herkes sorularıyla ilgileniyordu. Kimse ona seslenmemişti. Kaşları çatıldı. Sırtında hissettiği dürtüyle hafifçe sıçrayıp arkasına baktı. "İyi misin sen?" diye sessizce soran kişi en yakın arkadaşıydı.

Arkadaşının etrafa garip bir yüz ifadesiyle bakması dikkatini çekmişti. "İyiyim." Dedi Bridgette. "Sandy bir ses duyuyor musun?"

Sandy etrafı dinledi. "Ne sesi?" dedi daha sonra. "Hiç..." deyip önüne döndü Bridgette. Ama o uzaktan gelen kadın sesi tekrar ona seslenmişti. Daha fazla dayanamayıp elini kaldırdı.

"Bayan Roux!" diyerek öğretmenine seslendi. Orta yaşlı kadın parlayan gözlerle Bridgette'e baktı. "Şey, lavaboya gidebilir miyim efendim?" Sesi her zamanki Bridgette gibiydi. Çekingen ve sevimli.

"Tabi." Öğretmeni Bridgette'e izin verip kitabına geri döndü. Bridgette sırt çantasına hafifçe dokundu ve bir süre sonra ayağa kalktı. Normal adımlarla sınıfın kapısına ilerledi ve kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde kapıyı açıp sınıftan çıktı.

Bir süre sonra ceketinin iç cebinden küçük koyu pembe bir baş çıktı. "Bridgette, bir sorun mu var?" Kafasını ona çevirmedi. Dik bir başla konuştu. "Birisi bana sesleniyor Tikki. Bunu araştıracağız." Dedi tok bir sesle.

Tikki sessizce kafasını içeriye geri soktu. Az önce sınıftaki çekingen, utangaç kız sınıftan çıkınca kendi olmuştu. İnsanlardan sakladığı diğer kimliğinin güvenliği için kendi karakterini neredeyse tamamen değiştirmek zorundaydı. Lavaboya geldiğinde teker teker kabinleri kontrol etti. Ardından bir kabine girdi.

İç cebindeki Kwami'si dışarıya çıktı. Bu küçük koyu pembe varlık ona tüm gücünü veren kişiydi. Küpelerini bulduğunda içinden çıkıp onu harika bir süper kahramana çeviren küçük sevimli varlık aynı zamanda onun en sadık dostuydu.

"Dersin ne olacak peki?" diye merakla sordu Tikki. "Endişelenme Tikki." Deyip gülümsedi. "Zaten az bir zaman kalmıştı bitmesine. Hızlı olursak diğer derse yetişiriz." Kafasını salladı Tikki.

Bridgette kulağını kapatan saçını eliyle savurup gülümsedi ve her zamanki cümlesini söyledi. "Hadi Tikki, benekler!"

-Şevi

Okuduğunuz için teşekkürler. Oy vermeyi unutmayın lütfen.

26.03.2020

Tekrar yayında
16.07.2023

q u e e n [miraculous pv] •Yenilenen Bölümler•Where stories live. Discover now