45○

2.9K 202 52
                                    

Aslında çok romantik cümleler vardı bölümde. Hoşuma gitmedi sildim. SHSDHAIKXH.

-

Herkese teker teker sarılıp arabaya bindim. Evimize gidecektik. Yarın da balayı için yaptığımız planları hayata geçirmeye başlayacaktık.

Melis bana el sallarken ben de ona el salladım. Saat geç olmuştu ve yorgun hissediyordum. Gelinliğimi ağır ve şatafatlı bir şey seçmediğim için kendimi tebrik ettim.

Serhat arabayı çalıştırınca uyumamak için direnerek onu izlemeye koyuldum.

Başta alışık olmadığım için garip gelen düzenli görüntüsü zamanla gözümde ve gönlümde oldukça büyük bir yer edinmişti.

Sessizlikten dolayı gergin değildim. Gerginlikten dolayı biraz sessizdim açıkçası. Kötü hissettirmiyordu. Sonuçta kaç kere evlenmiştik? Heyecanlıydık.

Kaşları hafif çatık bir şekilde yolu izlerken ben de sakince profilini izliyordum. Gecenin sessizliğinde nefes alış verişlerimiz duyulmuyordu. Sanki dudaklarımı aralayıp bir kaç kelime söylesem anı yaşamayı bırakacak ömrümün sonuna gelmiş gibi can verecektim.

Çoktan canımı onun eline teslim etmiş gibi hissediyorken gülümsedim. Elimi yavaşça yanağına götürüp parmağımın tersiyle okşadım. İrkilmiş gibi değildi ama az önceki durgunluğa alışmış gibiydi. Bir saniye bana dönüp tekrar yola baktı.

Bir süre sonra beni askıda bırakmak istemiyormuş gibi kafasını yavaşça çevirip parmağıma buse kondurdu. İçim gıdıklanırken elimi elinin arasına aldı. Bir defa daha öptükten sonra elimi göğsüne yasladı.

Göğsüne vurduğunu hissettiğim kalbiyle istemsizce tebessüm ettim. Sesimiz çıkmadan hareketlerimizle konuşuyorduk.

Romantik ortamı bozmak istemiyordum ve konuşursam bir dangalaklık yapacakmışım gibi hissediyordum.

Bir süre o hâlde durduğumuzda gözlerim ağırlaşmaya başlamıştı.

-

Arabanın yavaşlayıp durduğunu hissedince gözlerimi birkaç kez kırpıştırdım. Her şeyi yarım yamalak algılarken gözlerimi açmakta zorlanıyordum.

Sadece sesleri duyarken şimdi de belimdeki ve dizlerimin altındaki baskıyı hissediyordum. Gözlerimi açmadım. Kafam yerinde değilken bile ilgisine sevinip gülümsedim.

-

Yorganın altında yavaşça hareket ettikten sonra gözlerimi araladım. Beni yukarı taşıdığı sırada tekrar uyuklamıştım. Galiba eve geleli yarım saat olmuştu.

Gelinliği odamızın baş köşesinde asılı görünce üzerimdeki tişörtü onun giydirdiğini anlamıştım.

Gelen su sesiyle duş alıyor olduğunu farkedince biraz tereddüt ettikten sonra kalkıp yavaşça dolaba ilerledim. Dudaklarımı birbirine bastırıp önceden yerleştirilmiş kıyafetlere baktım.

Geceliklerin olduğu kısımda gözlerimi gezdirirken dudaklarımı ısırdım. Neden böyle hissettiğimi bilmiyordum. Daha az önce ben uyurken kıyafetlerimi değiştirmiş ve vücudumun bir çok bölümüne şahit olmuştu. Ama utanıyordum işte. Belki gecelik kısmını daha önce hiç denemediğim için olabilirdi.

Aslında bunu yapmak zorunda değildim. Ama istiyordum.

Yavaşça kırmızı saten geceliği elime aldım. Havaya kaldırıp inceledikten sonra tüm vücuduma kan pompalandı. Kafamı hızla iki yana sallayarak geceliği yerine bıraktım.

ARKADAŞ +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin