Osmnáctý Mattem

1.6K 95 23
                                    

O dva měsíce později.

Vzbudila jsem se s dobrým pocitem. Něco mi říkalo, že dnešek to bude zvláštní, ale neměla jsem tušen,í co se bude dít. Najednou vtrhla do pokoje Nela a začala mě tahat z postele.
„Dělej vstávej! Oblíkej se! Jdem pro šaty!" A v tu chvíli mi to docvaklo. Rychle jsem se oblékla, na stole jsem vzala peněženku a mobil, to dala do kabelky a rychlostí blesku jsem vystartovala dolů.
Kašlu na snídani, stejně nemám hlad!
Nazula jsem si boty a zařvala na Nelu, ať si pohne, že musíme jít.
Nela přišla a s tím otráveným výrazem se na mě koukla. Já se jako odpověď jen zazubila. Vyběhly jsme z domu a rovnou do obchodu kde prodávají svatební šaty.
Ne, nevím proč jsem tak spěchala, ano?
„Tyhle jsou hezký, nechceš tyhle?" „Tak který ty, nebo ty?" „Ale ne ty ne." Asi po třech hodinách jsme konečně vybraly šaty který byly nádherný. Poprosila jsem paní, aby mi je tady nechala a my mohly jít. S Nel jsme navštívily ještě jeden obchod s doplňky a vyrazily domů, i když cestou jsme se ještě stavily na jídlo. „Nechápu jak jsem mohla zapomenout! Já se za dva týdny vdávám! Ty kráso to uteklo!“ Vyhrkla jsem ze sebe jen co jsem došla domů a lehla si na pohovku.
„Jo to jo.“ S Nelou jsme si povídaly a o hodinku později již musela jít. Byla jsem ráda za to, že jsme s Matyášem odmaturovali minulý rok a teď jsme tedy nemuseli řešit školu.
Nudila jsem se, Maty nebyl doma a tak jsem se šla projít. Došla do parku, vytáhla jsem mobil, vyfotila fotku na instagram, aby si byli všichni jisti, že žiju, mobil jsem dala zpět do kapsy a zamyslela se. Někdo si ke mně sedl, nevnímala jsem to, je to normální, ale ve chvíli, kdy mě dotyčný políbil jsem se odtáhla a nakonec Matyho políbila.
Maty mě následně chytil za ruku a vydal se se mnou domů. Ano bydlíme spolu, během konce srpna a začátku září jsme se k sobě přistěhovali. Už to bylo potřeba. Teď je 25.10. a já se vdávám 6.11. je to k neuvěření.
Cestou se mě Maty ptal, jestli bych s ním nechtěla natočit video.
Dle toho, že do toho videa potřeboval mě to byla asi velice závažná situace takže jsem přijmula a zeptala se jaké video.
„PVHU? Děláš si srandu?" „Tak jasně, že ne, zítra přijede Vetus s jeho holkou a bude se natáčet." „Vetus?“ „Nikolas.“ „Jo ajo já zapomněla.“
Bylo jedenáct odpoledne a já s Matym jsme leželi na posteli a civěli do stropu. Velmi zajímavý pohled vám říkám.
Najednou se Matyáš koukl na hodiny a řekl, že za chvíli by tady měli být ti dva.
No asi minutu po tom jsme slyšeli zvonek a šli otevřít. Jen co jsem otevřela dveře, Maty zaběhl pro kameru a mě nechal samotnou před Vetusem a Olivií
Vetus nás seznámil a já byla ráda, že jsem konečně poznala tu holku, která ho dělá šťastným.
Matyáš už s kamerou v ruce seběhl ze schodů a podíval se na nás.
„No já nerada rušim, ale to už jdeme natáčet?" Řekla jsem při pohledu na Matyho. Dle pohledu Olívie soudím, že byla taky překvapená. Kluci jen protočili očima, chytli nás za ruce a táhli ven. Až pár metrů přede dveřma jsem si uvědomila, že jsme nezamkli, vypáčila se z Matyho sevření a zaběhla pro klíče a zamknout. Měla jsem chuť se k tej partě už nevracet, ale kvůli Matymu jsem nakonec šla. Natáčelo se v parku. Když jsem za nima přiběhla, Maty už držel v ruce mobil a hledal nějaký úžasný úkol od fanoušků. Došla jsem na místo přesně na čas, jelikož se četl úkol, který se týkal i mě.
Měla jsem jít do náhodného obchodu a hrát si na prodavačku. Díky bohu jsem v tom nebyla zahrnuta jen já, protože Nikolas mě měl ještě k tomu nabalovat na místě zákazníka.
Šli jsme tedy do prvního obchodu, u kterýho byla minimálně jedna pokladna neobsazena a já se za ni nenápadně postavila. Bohužel, než se Vetus dostal přes celý obchod až k pokladně se svým nákupem jsem stihla obsloužit pár zákazníků. Olivia šla s Vetusem a Maty mě mezitím natáčel jak u pokladny chytám záchvat smíchu. Do čehož se mě ještě snažil psychicky podporovat.
Konečně! Vetus dorazil ke mně s perservatyvy a začal plnit svoji část úkolu. Jestli si myslíte, že jsem se smála, tak máte pravdu. A ještě víc než předtím.
Za Vetusem se hromadili lidi s celkem dost velkým údivem. Po chvilce jsme ukončili úkol způsobem, že jsem přijmula jeho pozvání na rande, na obchodní pás jsem dala cedulku „přejděte na další pokladnu“ a s Vetusem, i jeho nákupem jsem odešla z obchodu jako zamilovaný pár. Hned potom jsem chytla další záchvat smíchu. Stejně jako ti tři a nějak takhle probíhaly i další úkoly.
Maty musel skočit do veřejného bazénu v oblečení, Vetus si musel prasknout vajíčko o hlavu.
A já s Olívií jsme měly vylézt na strom a křičet „Hoří!“
Očekáváním byla panika všech v okolí. No spletli jsme se, ti co nás slyšeli buď nereagovali a nebo se smáli. Asi jim došlo, že na tom stromě nejsme dobrovolně.
„A dejte mu tam Likes & Wies. A taky odběr!" Zařvali jsme s Olívií náraz, když Matyáš ukončoval video. Maty vzal kameru, já jeho mobil, Vetus Olívii a šli jsme k nám. Ti dva u nás měli jeden den přespat. A to byl dnešek, hned jsem věděla, že tohle bude dlouhá noc.

I Love MaTTem जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें