Patnáctý Mattem

1.6K 96 20
                                    

Vedl mě k nějaké lavičce, kde nikdo nebyl a řekl mi ať si sednu a že se za chvíli vrátí. Vůbec jsem nechápala a chtěla odejít ale zvědavost přesto zvítězila. Potom co Honza odešel jsem se posadila na lavičku a čekala na zázrak. Nebo spíše na to co se bude dít. Po pár vteřinách za mnou přišel Maty. V obleku? Má zmatenost v té chvíli mi až podezřele moc připomněla tu chvíli, kdy mi Maty vyznával city.
Když přišel ke mně, postavila jsem se, abych se mu alespoň trošku ve výšce vyrovnala. V tu chvíli se široce usmál a bylo poznat, že je trošku nervózní. Ve chvíli kdy si klekl jsem nechápala proč jsem si vlastně stoupala, ale snažila se myslet racionálně a vnímat situaci.
"Ellie, miluju tě tak moc, že si to nedokážeš představit. Už od té doby co jsem tě viděl jsem toužil po jedné jediné věci. Takže se tě teď na to zeptám Ellie Wills, vezmeš si mě?" Z náprsní kapsy u saka vytáhl krabičku s prstýnkem. „Co- panebože ano.“ Odpověděla jsem plačtivě a vrhla se mu do náruče hned co se postavil a nasadil mi prstýnek. Hned na to mi věnoval sladký polibek.
Nemohla jsem uvěřit tomu, že se mi splnil sen. Ten sen, který si přeji už od prvního setkání.
Při cestě za ostatními jsem si otírala slzy a zjistila, že Nela taky má uslzené oči, takže všichni tři nás nejspíše odněkud sledovali.
Do moře jsme již ani jeden nešli, takže jsme se vrátili do hotelu a Maty to oznámil fanouškům, což se nejspíše dalo očekávat.
Pak jsme se šli najíst. Já jsem ani moc hlad neměla tak jsem si dala jen jablko. Ale Maty musel vyžrat vše co bylo. Při pohledu na něj jsem se musela zasmát. Byl hrozně roztomilý. A taky můj. „Miluju tě.“ Šeptla jsem s úsměvem i přesto, že mě nemohl slyšet, protože byl až moc zabraný do jezení sušenek.

I Love MaTTem Kde žijí příběhy. Začni objevovat