Jedenáctý Mattem

1.8K 106 24
                                    

Další tři měsíce strávené v nemocnici jakožto návštěva Matyáše byly za mnou a oba dva jsme si to konečně mířili ke mně domů.
Matka celá vystrašená zavolala na policii kde už to ale všechno věděli. Dokonce by měli v nejbližší době najít toho, kdo nám toto udělal. Prý mají dostatek důkazů.
Byla jsem strašně moc ráda, znamená to, že jsme v bezpečí?
Večer téhož dne za námi měli přijet Nikolas, Honza i Nela, které jsem vídala celkem často v Nemocnici.
Zvonek ohlašující návštěvu, mě ujistil, že na přípravu pokrmů k filmům je pozdě a já šla tedy otevřít. Maty totiž kontroloval nejnovější komentáře na jeho videu.
„Ahoj! Tak ráda vás zase vidím!“ všechny jsem je objala a pozvala dál. Někdy vážně přemýšlím, jestli to s těmi filmy nepřeháníme. Neměli bychom dělat někdy i něco produktivního? Třeba jít do fitka? Nebo minimálně já bych tedy mohla, mé oblíbené džíny už mi skoro nejsou. „Mám novinku.“ Nikolas stopnul film v té nejvíce zajímavější části a všichni včetně mě jsme na něj vrhli rozzuřený pohled. „Fajn lidi, sorry, ale tohle si musím vyfotit.“ Nik se zasmál a během vteřinky nás vyfotil, aniž by si kdokoli z nás stihl uvědomit co se vlastně děje. „Našel jsem si přítelkyni, jmenuje se Olivia a teď už bych vám to mohl pustit že?“ opět se zasmál a Nelča dle jejího pohledu nechápala jak jí něco takového mohlo uniknout a Honza evidentně to samé. „Gratuluju!“ „Kdy nám ji představíš?!“ „JAKTOŽE O TOM ZATRACENĚ VIM AŽ TEĎ?“ Jen co jsem mu poblahopřála se všichni začali dělit s jejich reakcemi a to mě přinutilo se smát.

I Love MaTTem Kde žijí příběhy. Začni objevovat