Třináctý Mattem

1.7K 99 16
                                    

Když jsem na již přichystané palačinky nanášela šlehačku, dostala jsem skvělý napad a i s ní se vydala do kuchyně. „Zlato?“ „Jo?“ Maty se na mě nepodíval a stále upíral pohled na Honzu před ním, který mluvil zřejmě o zajímavém tématu.
Přišla jsem k nim blíž a na Matyáše nanesla co nejvíce šlehačky. „To nemyslíš vážně.“ ozvalo se a já hned přestala a místo toho se začala smát společně s Honzou. „Palačinky už jsou připravený, dáte si?“ „Jasně já si dám.“  odpověděl mi Honza mezi smíchem a Matyáš se šel zatím osprchovat. „To si vypiješ!“ ozvalo se ještě z koupelny.
„Kde je?“ hned co jsme s Honzou dojedli jsem šla umýt nádobí a čekala kdy přijde Matyáš. Na to jsem nemusela čekat dlouho, protože hned z jídelny zamířil do kuchyně a vzal mě do náruče. „Co zatraceně děláš?!“ vyjekla jsem když jsem si uvědomila, že jde ven a že máme bazén. „To neuděláš.“ Ruce, které jsem měla spojené za jeho krkem se pomalu začaly pouštět ač jsem měla v plánu opak.
Voda, která o vteřinku později objala celé mé tělo byla nehorázně studená a já nechápala jak může být půlka prázdnin.
„Zima!“ Vykřikla jsem s ihned vylezla se zahřát v Matyho náruči. „Ellie!“ Tentokrát to byl zase on kdo se ozval a já také znala důvod. Přehlížela jsem Honzu, který se kousek od nás válel smíchy na zemi a šla se převléct. Matyáš zde nemá věci na převlečení takže bude muset mrznout.
„Lidi tak já už půjdu, za chvíli mi jede vlak, mějte se hezky!“ S Honzou jsme se rozloučili a já následně i s Matym, protože se musel jít převlíknout a já ho donutila i balit.

Mattemwow vám poslal zprávu. Přišlo mi chvíli po tom, co jsem dozabalila poslední šaty do kufru.

„Podívej se z okna.“

Nechápala jsem smysl zprávy, ale i přesto udělala to, co žádal.

Ok.

Byl tam nějaký muž, kterému by měli zakázat fetovat a zíral mi do okna, čili momentálně na mě.
V tu chvíli mi opět cinkl mobil.

“Zavři zatím všechny okna a dveře za chvíli jsem u tebe zadním vchodem, ten vynech!“

Poslechla jsem ho. A jen čekala na něj.
Stála jsem u zadního vchodu a poté co se objevil Matyáš jsem zamkla i tyto dveře.
„Do pokoje.“ kývla jsem hlavou ke schodům a vydala se do již zmíněné místnosti zjistit o co tomu muži jde. „Vytáhl zbraň, Maty schovej se!" Vykřikla jsem hned co ten muž namířil pistol na moje okno. Vteřinu po tom co jsem se skrčila mělo moje okno díru.
Okamžitě jsem volala policii, což jsem vlastně asi měla udělat dříve. Když přijela, muže poznala dle popisu a hned ho zatkla.
Nic se nestalo díky bohu. Kromě toho okna. Ale aspoň mám větrání do pokoje. No co, musím myslet pozitivně.

I Love MaTTem Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ