Šestnáctý Mattem

1.5K 99 2
                                    

MATY

Ráno jsem vstal jako první a tak mě něco napadlo.
Opatrně jsem vylezl z postele a šel vzbudit Nikolase, Nelu a Honzu.
El furt spala a toho jsem využil.

ELLIE

V klidu jsem si spala a najednou- vzbudila jsem se celá mokrá a od písku.
Hned jsem věděla kdo v tom má prsty, sakra já ho zabiju.
Vyhrabala jsem se z postele. A šla rychle do koupelny.
Už vysprchovaná a čistá. Jsem přišla do obýváku a podívala se na všechny čtyři vražedným pohledem. Pomsta bude sladká. Nebudu se s nima bavit to je naučí.
Sama vím jak Maty nesnáší když ho ignoruju, tak uvidíme. Po snídani jsme šli k moři. Teda spíš oni. Já ne, bylo mi špatně, údajně. „Si vypijete.“ šeptla jsem a začala po apartmánu rozhazovat oblečení všech mých spolubydlících. Musím říct, že má Nikolas fešné spodní prádlo s kachničkama, to bude práce Olivii. Schválně jsem tento kousek hodila na vrch hromady a sedla si vedle ní se zavřenýma očima. Zvuk klíčů v zámku mi dal jasně najevo to, co jsem očekávala a následný smích mě ujistil v tom, že Nik už je také v místnosti a zařazeně se dívá na ten určitý kus jeho oblečení. Což ho viditelné prozrazuje. „Hele!“ „Ellie to si uklidíš!“ „Vy jste mě taky ráno nesprchovali!“ „Se divíš? Však by nás Matyáš zabil!“ Další argumenty jsem již ignorovala a začala se smát výrazu Nikolase, poté co jsem otevřela oči. „A my ti přinesli pizzu!“ „Tu si můžu objednat taky.“ „Fajn já ti ji sním.“ „Opovaž se!“ rychle jsem se zvedla a běžela ke stolu, ze kterého jsem vzala jednu z krabic od pizzy a doběhla zpět na mé místo vedle kupy. „To je zrovna hawai fuj zatraceně.“ povzdechla jsem si a hodila pohled na mého snoubence. „Lásko? Že mi podáš nehawai.“ poprosila jsem a natáhla k němu krabici s pizzou.
„Šunková může bejt?“ zasmál se a posal mi jinou krabici. „Jasně děkuju, miluju tě!“ Poděkovala jsem a začala si vychutnávat pizzu.

I Love MaTTem Kde žijí příběhy. Začni objevovat