special section 1

4K 291 80
                                    

Evet gerçekten hiç bir şekilde ilgi görmedi kurgu. Hiç oy yok gördüğünüz üzre.
Yorumda yok tabi. Sanki bunu yazan insan değil ve emek vermiyormuş gibi. Sanırım büyük haksızlığa ve emek saygısızlığına uğradım.

Her neyse iyi seyirler diliyorum.





YooJung derince aldığı nefesini ciğerlerinden salıvermiş ve özenle üzerindeki ekru rengini alan gömleğini düzeltmişti. Kırmızının en göz alıcı tonunu barındıran kumaş pantolunu ile asilliğin sularında yüzüyordu adeta. Saç dalgalarını usulca açtı, parmağıyla kıvırarak omuzlarına bıraktı. O kesinlikle tam bir kadın olmuştu.

Aradan uzun zaman geçmişti.

5 yıl kadar.

Birbirlerini tattıkları, kalpleriyle seviştikleri, kâh ağlaya kâh güle geçen kocaman 5 yıl.

JungKook bu süre zarfında YooJung'un okuluna katkı sağlamış yeri gelince saatlerce ders çalştırmıştı. Derslerden derse koşuşturmalar bitmese de asıl hayatının JungKook olduğunu anlamıştı.
Kalbinin en ücra noktalarında kimsenin ulaşmaya aklı fikri yetmeyeceği bir yerde sakladığı ufak, değer biçilesi bir detaydı o. O artık YooJung için matematik öğretmeninden kat kat daha fazlasıydı. Yanı sıra onun kalbini de eğitmiş, kalbinin de eğitmeni olmuştu.

En son verdiği istifadan dolayı hemen atanamamış ve 1 yıl işsiz kalmıştı JungKook. O dönemlerde zorluklar çekselerde kısa sürede tekrardan atanabilmişti öğretmenliğe. Her ailenin inişli çıkışlı dönemleri vardı. O dönemlerden biriydi bu.

Hyun Ok şiddet ve kadın fuhuşu suçlarından dolayı tüm hayatını kendi elleriyle mahvetmişti. Neyse ki adalet yine yerini bulmuş, haklı olan kazanmıştı.

Bu süre zarfında Yoo okulunu bitirdi. 5 yıl öncesine nazaran daha olgun yüz hatları ve daha kadınsı bir vücut kazanmıştı. Yılların kattığı güzelliğin yansıması olsa gerekti.

Jimin ile uzun zaman görüşmemişlerdi. Karşılaştıkları zaman Yoo onu görmezden geliyor ve bakmaya tenezzül etmiyordu. Onu kaybetmek istememişti halbuki. Kalbi ve yüreği aşırı sevgi ile dolmuş, sonucunda nefrete dönüştürmüştü kendi elleriyle.

Belki o zamanlar öyleydi, ama şu an öyle olmadığına emindi YooJung. Çünkü kafasını dağıtmış ve yurt dışına gitmişti. Arada Taehyung ile selamlar gönderiyor ve sürekli yaptığı aptallık adına özürler diliyordu. Zaman onu olgunlaştırmış ve daha iyi bir insan yapmıştı.

Taehyung, YooJung annesinin yanındayken ona ulaşmak için çok çabalamış ve uğraşmıştı. Tabi YooJung'un bir şekilde o esaretten kurtulduğunu öğrenince sevinçten çıldırmıştı. O zamanlar mühendislik okumasına rağmen mühendis olmamıştı. Hayali mühendislikten ziyade dansçı olmaktı. Tabi istediği gibi de olmuştu. YouTube kanalında kareografilerini ve coverlarını paylaşıyordu. Sıkça YooJung'u yanına alıp videolar çekip YouTube kanalında paylaşıyordu. Bu sebepten ötürü Yoo'yu da dans âleminde bilenler çoktu.

Luara amerikadaki eğitimi ve yaşamını geride bırakıp Kore'ye dönmüştü. Özellikle buraya bağlayan tek şey YooJung olunca hiç gitmek istememişti.

Bu gün YooJung için ayrı bir önem taşımaktaydı. Hevesle hazırlanıyordu. Öğretmenliğinin ilk günüydü çünkü. Gözlerinin içi parlıyor, gülüşü farklılaşıyordu. Kendine baktı uzunca aynada. Kapıdan sesizce ve usulca giren sevgilisini buldu parlayan gözleri. JungKook usul hareketlerini devam ettirdi. Güzel sevgilisine baktı aşk ile. Kollarını sıkıca güzel kadınının beline sardı. Sarılan kollarının üzerine sabitledi YooJung kollarını. Aynadaki güzel karısına bakan adam anlık olsun çekmiyordu gözlerini ondan. "Çok güzelsin." Diye fısıldadı karısının kulağına. Ardından kafasını usulca sevdiği kadının boyun girintisine koydu.

Heart Teacher ✦ Jeon JungKookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα