one

21.8K 647 402
                                    

Öncelikle selam okurlar ✋🏻

Bu kurgu benim ilk kurgularımdandır ve benim nazarımda, betimlemeleri tatminsiz ve basit bir kurgudur. Emin olun bunu silip düzenleyip, en güzel şeklinde burda yayınlayabilirdim fakat okunma sayısı ve oylaması birçok kurgudan daha iyi olduğundan askıya alıp düzenleme gereksinimi duymadım. Bu böyle sevildiyse, bu şekilde devam etmesini yeğlerim. Ki çok sevenler oldu da onların gözlerinden ve güzel kalplerinden öperim ❤

Beni takip etmeyi unutmayın lütfen, tek yapmanız gereken
Buraya tıklayıp -> petaeunia adlı profilime girip takip et butonuna basmaak ^^ şimdiden Petunya'nın Bahar Bahçesine hoş geldin
çiçeğim ✿

Yine mutsuzluğun zirvelerinde bir sabaha gözlerini açmıştı genç kız.

Kendi okul öğretmeni ile Annesi tarafından istemsiz bir şekilde evdirilmişti. Durumlarının kötülüğünden dolayı Annnesi Hyun Ok'un yakın arkadaşının (Shik Mi) oğlu olan Jeon Jung Kook ile evlenmişti. Bu adam sıradan bir adam değildi. Bu YooJung'un Matematik öğretmeniydi. Annasi zor durumda olduğu için kızına bakamayacağını ve sadece kendine yetebileceğinden dolayı böyle bir yönteme baş vurduğunu söylemişti kızına. Gerçekten seven bir anne böyle yapmamalıydı. Genç kız kaç kere ağlayıp yalvarsada annesi katı biri olduğu için maalesef söz geçirememişti.

Nerdeyse 4 aydır bu durumun içersindeydiler. Gelecek günlerin garantisini veremiyordu genç kız çünkü böyle istemsiz bulunduğu bir evlilikle nasıl devam edecekti? JungkKook neyseki iyi bir adamdı evliliğine ve YooJung'a saygı duyan biriydi. YooJung bu açıdan fazlasıyla şanslı bir eşti.

Genç kız bonyoya ilerlerken Jungkook'un sesini duyması ile kendime gelebilmişti.

"Günaydın yoojung"

Sesi herzamanki gibi gür ve canlı çıkmıştı.

"Günaydın"

JungKook ile pek konuşmaz sessiz kalmayı tercih ederdi. Hatta bazı zamanlarda sadece kafası ile onaylardı bazı cümlelerine karşı.

Ona aşık değildi. Sevmiyordu sevemiyordu. Elinde olan bir durum değildi. 'O benim öğretmenim her hangi bir ilişki yaşayamam' düşüncesi ile hareket ediyordu. Yapamayacağını dile getirsede kendiside bu bulanıklığın içinde kaybolmuştu.

Bu durumu sadece JungKook'un aile fertleri ve arkadaşları, benim  melez -yarı koreli yarı amerikalı- arkadaşım luara biliyordu. Şu an amerikada eğitimi ile uğraşıyordu ve yakın zamanda sürpriz yapacağını söylüyordu YooJung'a. YooJung'un en yakın ve kendisini içten sevdiğine inandığı nadir insanlardan biri olduğu için aralarında gizli saklı olmazdı.

Banyoda rutin olan bakım faaliyetlerini yaptıktan sonra çıkıp hemen yatak odasına koşmuş üstüne formasını giymişti. Hafif bir ruj yüz kremi ve rimel sürüdükten sonra gayet bakımlı görünmüştü. Odasından çıkıp mutfağa JungKook'un yanına ilerler. Kahvaltı konusunda fazlasıyla başarılıydı. Gerçi başarılı olmadığı pek konu yoktur.

Mutfağa girer girmez genç kızı süzmüş tekrardan elindeki malzemeleri masya koymaya çalışıyordu. Çalışıyordu çünkü kahvaltıda bir karısının olduğunu anlayabiliyordu.

Her ikiside sofraya oturduklarında Jungkook dudaklarını aralayıp konuşmuştu "nasılsın?". Kız gözlerini adamın gözlerine sabitliyerek "iyiyim" diyip diyaloğü kısa kesmişti. JungKook cidden iyi biriydi. Fakat bunun farkında değdi YooJung. Belkide farkında olmak istemiyordu.

Heart Teacher ✦ Jeon JungKookWhere stories live. Discover now