MEXICKE BISTRO

7 0 0
                                    


Eyesha b sprievode Hanaku, jeho kouhaja, Kyoshiho a najlepšieho vraha v prefektúre Kantó- Tória, vojde do mexického bystrá a uškrnie sa na dobre známu čašníčku. Prejde popri nej a vtrhne do Shunovej pracovne. Stále nechápe prečo pracuje práve tu, v tomto smrade a hluku.

„Zdravím Kasumi." Pozdraví ho. Jej sprievod sa postaví do ochrannej formácie.

„Čo chceš Hitoshi?" Spýta sa skoro nečujne s neprítomným pohľadom. Keby nepoznal jej hlas. Netuší, kto stojí pred ním. Na to je až moc zhúlený.

Eyesha sa otočí na ženu sediacu v kresle v rohu pracovne. Má na sebe krvavo červené šaty a hypnotizujúce biele oči. Vyzerá ako neskutočne krásna mŕtvola či démon. „Slečna, mohli by ste nás nechať osamote?"

„Nechaj ju na pokoji, neprekáža mi." Zastane sa svojej ženy, hlava drogového doku- Shun.

„Keď myslíš." Eyesha príde k nemu a na stvol mu hodí nejaké papiere. „Už som ťa snáď miliónkrát upozornila aby si sa neplietol do veci, do ktorých ťa nič nie je." Zavrčí.

„A ja som ti povedal, že nás máš nechať na pokoji." Postaví sa a zapotáca sa.

„Nejako ťa motá." Uškrnie sa naňho. Ten chlap je vážne na kraji. Pretože aj napriek jeho vypľutým slovám, jeho oči prosia o pomoc.

„Keďže mám dnes, celkom dobrú nedeľu, dám ti ešte jednu šancu. Stiahneš sa, prestaneš porušovať vlčí zákon a starať sa do môjho podsvetia. A ja na oplátku nezlikvidujem celé Kumo." Pozrie na Danuju. Slová boli adresované jej. Žene, ktorá jej pije krv.

„Zabudni, Hitoshi." Shun na ňu chrapľavo zavrčí a pokúsi sa prejsť popri nej. Znova ju prosiac o milosť v podobe smrti.

„Bohužiaľ to nepôjde." Eyesha sa uškrnie. „Porozmýšľaj Shun. Lebo ak tak nespravíš, neostane ani jeden z vás živí." Pozrie na Danuju. „Máš mesiac." Odchádza.

„Miláčik, sadni si a premysli si to." Falošne ako to len ide zatiahne a s nechuťou prejde k nemu. Ak to je muž, ktorý ju vykúpil z bordelu a spravil z nej svoju ženu, nemá preňho veľa úcty.

Eyesha sa na nich posledný krát usmeje, uvedomujúc si ako to dopadne, a odíde. 

Jedovatý dym ✔Where stories live. Discover now