HOTEL X

4 0 0
                                    


Jedáleň rozvoniava čerstvým chlebom, smaženými vajíčkami a mäsom. Proste všetkým chutným na čo vám príde skoro ráno chuť.

„Dobré ráno." Pozdraví Lilia Dominika, ktorý práve vstúpil dnu. Pod očami má mierne kruhy ale kývne jej na pozdrav a zo zívnutím sú prisadne k ich stolu.

Konečne sú tam už všetci členovia výpravy. Rána bývajú ťažké, hlavne v takúto skorú rannú hodinu. Však ešte nie je ani pol 4.

„Ako som hovorila." Pokračuje v rozdávaní pokynov Eyesha. „Dominik so Sugom pôjdu na pred a zariadenia bezpečnosť. Druhú skupinu tvoria Lilia a Edward. Odídete o hodinu neskôr. V poslednej skupine budú dva auta. V prvom ja a Kibikino a v druhom Torio a Hanaka. Pôjdete v závese za nami." Eyesha na nich pozrie a preskenuje ich pohľadom. „Pochopili sme všetci?" Spýta sa aby si bola na 100% istá.

„Jasné." Odvetí Dominik a šálku rannej kávy doslova do seba hodí, akoby to bolo kakao. Zdá s, že rýchle hádzanie jedla do seba majú v rodine. Pretože to teraz vyzerá ako súťaž kto zje svoju misku müsli skôr a nezadusí sa pri tom.

„Máte ešte nejaké otázky?" Spýta sa Eyesha keď odloží prázdnu misku nabok a začne si baliť svoje veci.

Ako vždy sa ozve nespokojný Dominik. „Eyesha a Kibikino, zožeňte si šoféra domou. Ja by som si už vážne chcel pospať."

Eyesha ho ignoruje a postaví sa. Jeho večné sťažnosti ju už prestávajú baviť. Však ešte ani nevie kto vôbec bude šoférovať ich auto. „O 20 minút pred hotelom. A nič nezabudnite." Informuje ich a odíde.

Kibikino si povzdychne a pobehne za ňou s chlebom v ruke. Dostal jasné pokyne, že sa od nej nemá vzdialiť ani na krok. Apatizmus mu ani najesť nedá. A ste mu aj rozkázali si zmeniť farbu vlasov. Návrat čiernej bol ťažký. Od kedy nastúpil na akadémiu vždy ich mal odfarbené na blond. Preto keď sa dnes ráno videl v zrkadle s jeho prirodzenou farbou vlasou, bol to divný pohľad. Akoby sa pozeral na cudzieho človeka. Škoda namáhať sa myslieť na svoje nepohodlie, najlepšie urobí keď si čo najskôr zvykne.

Keď sa všetci všetky 4 skupiny stretnú pri svojich autách, sú už prezlečený do rovnošaty. Čierny oblek s rovnako čiernou košeľou. Jediné čo ich bude odlišovať od ostatných mafie je krvavo červená ruža zapichnutá vo vrecku saka.

Eyesha ako boss, má na sebe dlhé tmavo červené šaty s dlhým rozparkom. Vyzerá ako bohyňa temnôt. Mladá, krásna a smrteľne nebezpečná. Jej svetlá pokožka a biele vlasy vysoko kontrastujú s tmavými vyzývavými šatami.

Výprava nasadne do vyleštených SUV-čiek s tmavými sklami. Po veľmi dlhej dobe vyzerajú naozaj ako mafiáni z európskych filmov. Moc a peniaze ukazujú okolitému svetu s nadmernou dávkou sebavedomia a pohŕdanie všetkým ostatným. Zvuk túrovaných motorov vreštiaci na kilometre ďaleko a kože okolitých ľudí pokrytá nespočetným množstvom ohavných zimomriavok. Mafia naháňajúca strach ľudí žijúcich na svetle a kráľovná podsvetia, temnôt a démonov žijúcich medzi nami.

SUV- čka zastanú pred vchodom do prehnane luxusnej reštaurácie, zarezervovanej len kvôli nim. Zlato a noblesa, niečo tak hnusne vzdialené od reality.

Lilia ako poslušný členka Mafie otvorí dvere Eyeshi, svojej šéfke. A ona ako sama smrť vystúpi. Najprv jedna noha a potom druhá, elegancia hodná kráľovnej no realita sa zmení, keď celá delegácia vstúpi dnu.

Nikto z prítomných bossov jej nevenuje pozornosť. Naďalej sa rozprávajú. Ignorácia, ktorú voči nej prejavili je nehorázna. To, že je najmladšia z tu prítomných hláv mafii a to, že vedie celkom mladú mafiu predsa len neznamená, že nie je pre nich hrozbou no nie?

Jedovatý dym ✔Where stories live. Discover now