MOTEL NEĎALEKO PREFEKTÚRY CHUBU

6 0 0
                                    


Keď už boli všetci členovia výpravy do Chubu nasťahovaný v neďalekom meste, mohli sa presunúť na miesto určenia. Lilia, Torio, Suga a Edward tvoria skupinku najlepších, ktorí sú zároveň aj ochrankou v sprievodných autách. Celkovo idú 4 sprievodné a jedno auto s Dominikom, Kibikinom a Eyeshou. Stávku, kto bude robiť šoféra prehral Dominik, preto si sadne za volant a čaká kým sa naložia a j ostatný.

Eyesha si prisadne dozadu ku Kibikinovi a vytiahne si notebook. Musí ešte vyriešiť pár vecí z Tokia. Aj keď Sunrosu sú mafiáni a kašlú na zákony, predsa len si vedú dokumentáciu a spisujú rôzne objednávky.

„Môžeme ísť?" Spýta sa Dominik nedočkavo.

„Hej, choď už." Zavrčí po ňom Eyesha.

Dominik ignoruje jej namrzenú náladu a vydá sa na cestu. Motor auta pravidelne vrčí a vydáva uskladňujúce monotónne zvuky. Boss mafie Sunrosu si urobí pohodlie a vyzuje si topánky. Práca nepočká, preto otvorí notebook a začne vypisovať tabuľky.

„Workoholik." Sarkasticky skonštatuje Kibikino, keď si ju všimne.

„Chceš sa vymeniť?"

„Nie." Odvetí jej a otvorí si knižku, ktorú si zo sebou doniesol. Už dlho nič nečítal, ale keď nemá čo robiť, rád sa vráti k starým závislostiam.

„Šprt." Oplatí mu sarkastickú poznámku Eyesha.

Kibikino len pokrčí plecami. „Nudím sa."

„Tak mi pomôž." Navrhne mu.

„S čím." Zvedavo sa spýta Kibikino a nahne sa k nej.

„Robím par tabuliek." Eyesha mu podá notebook a prisadne si k nemu bližšie. „Budem ti diktovať."

„Fajn." Odpovie jej a spoločne sa pustia do nudnej práce. Eyesha diktuje a Kibikino ani nestíha písať. Čísla a písmená v náhodnom poradí, prezývky, ktoré mu nič nehovoria. Tento ich vnútorný systém je fakt prepracovaný ale náročný.

Po asi hodine začne Eyesha diktovať pomalšie alebo sa pozabudne.

„Pospi si ak si unavená." Povie jej Kibikino a pozrie sa na ňu. Oči drží ledva otvorené a vyzerá byť prepracovaná.

„Nie som. Pokračujeme." Trucovito mu odsekne a znova mu začne diktovať . Kibikino už jej stavu nevenuje pozornosť ale naďalej píše ako mu káže. No keď si všimne, že znova zaspáva, nechá ju tak. Počká si kým zaspí a odloží notebook.

Eyesha to ale vezme z druhého konca. Keď už má spať tak poriadne. Hlavu si položí Kibikinovi ja kolená a pokojne odfukuje ďalej. Vyzerá tak nevinne a krehko. Škoda, že opak je pravdou. Jej podrezaný jazyk a tvrdohlavosť dávajú Kibikinovi zabrať. No na druhej strane si nevie predstaviť ako by vyzeral jeho deň bez nej. Ako cesta plynie aj jeho skolí únav. Hlavu si oprie o okno a podvedome hladí Eyeshu po hlave.

Ich vzájomná symbióza je prerušená až príchodom na miesto. Dominik zaparkuje pred hotelom a otočí sa dozadu k spolucestujúcim. Ich podozrivé ticho a pohľad, ktorý sa mu naskytol, ešte nezažil. Eyesha a Kibikino zakvačený do seba a spokojne spiaci. Vyzerajú úplne ako manželia. „Vážne neverím svojim očiam." Povie šokovane.

Kibikino otvorí jedno oko a pozrie na neho.

„Sme tu." Oznámi mu Dominik.

„Nekrič." Povie ospalo.

„Zobuť ju alebo ju odnes, ale vystupuj."

„Rozkaz." Zašomre Kibikino a prehrabne si vlasy. „Eyesha, sme tu vstávaj." Povie a odhrnie jej vlasy z tváre.

„Čo?" Rozospato sa posadí a napraví si oblečenie.

Kibikino ignoruje jej otázku a vyjde von. Eyesha ho nasleduje.

„No konečne." Sarkasticky skonštatuje Dominik, keď si ich všimne. Ona mu ukáže prostredník a zamieri do motela. „Doneste mi kufre." Rozkáže po ceste.

Dominik si vezme svoju cestovnú tašku a uškrnie sa na Kibikina. „Je to na tebe."

On si len povzdychne a pustí sa do práce. Vie, že ho nemá v láske a je si istý na 80%, že mal prsty v jeho zdrogovaní a priviazaní k posteli.

Jedovatý dym ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora