*~ T E N ~*

2.9K 179 17
                                    

*~Nora~*

De week leek voorbij te vliegen. Letterlijk. Alles ging zo snel. Eerst was ik te bang om naar school te gaan en Ray onder ogen te komen, maar toen ik uiteindelijk op school was, bleek het dat Ray vast zat. Hij was blijkbaar zo dronken dat hij een meisje had aangerand.

Dat meisje had ik kunnen zijn, en ik was zo blij dat dat niet zo was. Ik mocht mezelf gelukkig prijzen met een vriendin zoals Amelia. Dus Ray zat vast, maar z'n vrienden waren verbaasd en wilden alles van me weten. Ik had besloten m'n mond te houden. Normaal gesproken was ik niet zo, maar ik schaamde me hier erg voor, en wilde dit het liefst vergeten. Dat ging alleen niet zo makkelijk.

Het was nu zondag, en Amelia en ik zaten op haar kamer, en ik zat m'n telefoon op te laden. We waren gewoon bij de show! Gisteren kwamen we erachter dat 1D deze keer de celebrities zijn. Natuurlijk werd Amelia helemaal gek. Wij zitten in team Louis, en van wat ik heb meegekregen is Louis wel echt de grappenmaker van ze allemaal. Ons team is leuk, alleen ik erger me nu al dood aan Veronica. No offense, maar als zij eruit zou gaan als een van de eerste zou ik er helemaal vrede mee hebben.

"Heb jij gehoord wat we vandaag zouden doen?" Vroeg ik aan Amelia. Ze schudde haar hoofd. Ze was nogal stilletjes.

"Oké, spill. Wat is er?" Amelia keek op, en zuchtte.

"Elke keer als ik Liam zie, doe ik zo awkward, en gister.. Ik zag hem met iemand zoenen.." Ik knikte. Mij boeide het niet zoveel, maar ik wist hoeveel het Amelia deed.

"Maar het was toch uit met die ene, Sophie?" Vroeg ik. Om eerlijk te zijn was ik haar naam kwijt.

"Sophia. Ja. Maar ik weet niet of de persoon die hij zoende Sophia was. Dat zou me ook raar lijken dat ze hier zou zijn. En ook-" Amelia werd onderbroken door de iPad die tussen ons in lag.

"Hallo Amelia. Vanaf morgen begint het programma met uitzenden op de televisie. Vandaag gaan we de laatste voorbereidingen treffen. We gaan wat interviews houden, ook met de deelnemers. Dus bereid je voor op de vragen die je zijn toegestuurd per mail. We willen je vragen om naar de verzamelhal te komen. We gaan jullie uitleggen hoe we "Searching For The Direction" gaan doen. Dan krijg je ook te horen wanneer jij je interview hebt." De iPad stopte met praten, en Amelia en ik keken elkaar aan.

"Nee.. Interviews.. Daar had ik niet aan gedacht. Ik ben zo anti sociaal." Zeurde ik. Ik overdreef niet. Een camera voor m'n neus en ik ga stotteren.

"Ja ik ook. Naja, we moeten ons maar voorbereiden op de vragen die ze ons gaan stellen dalijk." Zei Amy, en ze stond op. Ik haalde m'n telefoon van de lader en liep achter Amelia aan de deur uit. We wisten nu wel waar we heen moesten om naar de hal te komen. We liepen de trap af, en gingen naar links. De deur open en we waren er. Er waren al wat mensen van de andere teams, en ik kon Riley zien zitten. Amelia en ik liepen naar Riley, en gingen naast haar op de enorme bank zitten.

"Hi." Zei Riley, en ze bood ons wat chips aan, en Amelia en ik namen allebei wat.

"En hoe heb jij het tot nu toe?" Vroeg Amy aan Riley. Riley haalde haar schouders op.

"Ja wel leuk. Ik heb wel zin in de show." Ik knikte. Ik ook wel. Dat het nou 1D was, vond ik helemaal niet erg. Ze zagen er ook heel goed uit.

"Oh my god! Ik zag Niall net topless door onze hal lopen! Oh my god ik ben aan het flippen hij is zo sexy!" Ik zuchtte en draaide m'n hoofd naar de deur en zag Veronica naar binnen stormen.

"Who cares." Hoorde ik iemand mompelen.

"Oké, nu?" Hoorde ik nog iemand zeggen, en ik hoorde zacht gelach.

Searching For The Direction #Wattys2016Where stories live. Discover now