*~ F O U R T Y F O U R ~*

1.3K 105 29
                                    

*~Nora~*

"Verzamelen in de hal om twaalf uur! We beginnen vandaag met de 5Seconds of Summer week met de eerste opdracht!" Ik lag nog half te slapen toen ik m'n iPad hoorde praten. Ik keek op de iPad en zag dat het half twaalf was.

"Hadden ze wel iets eerder mogen melden dat we over een half uur klaar moesten staan.." Mompelde ik. Ik viel half uit bed en ging naar de douche.

Na een douche genomen te hebben had ik me aangekleed en m'n make up gedaan en het was vrijwel twaalf uur toen ik beneden kwam en al heel veel mensen zag staan.

"We gaan Zometeen naar buiten jongens! Daar is het wat groter en ja, voor de verrassing." Zei een van de crew leden.

We liepen met z'n allen naar buiten toen het twaalf uur precies was.

"Vandaag is de eerste 5Seconds of Summer opdracht! Dat betekent dat alle drie de opdrachten deze week in het teken staan van onze gasten, en hun levens." Paul stond op een groot podium en deed z'n verhaaltje. Ik liep ondertussen naar Amelia die met Liam en Madison stond.

Ik zag Madison glimlachen en blij zijn en ik had al een voorgevoel.

"Jij vindt 5SOS leuk hè?" Vroeg ik. Ze knikte gelijk.

"Ik vind het nog steeds stom dat Riley weg is." Mompelde ik. Amelia en Madison knikten allebei.

"Vandaag is de opdracht..." Hoorde we Paul zeggen.

"Beste Band!" Ik trok een wenkbrauw op.

"Ieder team wordt een band, en gaan tegen elkaar battelen voor de winst! Jullie kiezen samen een nummer en gaan jullie best doen het nummer zo te spelen dat het precies hetzelfde is!" Riep Paul enthousiast. Er waren dit keer aardig wat mensen die aan het juichen waren. Dit leek een aardige opdracht.

"De regels luiden: het mag geen nummer zijn van 5Seconds of Summer zelf. De jury die hier vandaag is beslist welk team het beste heeft gepresteerd, en ieder team lid moet mee doen, anders wordt het hele team gediskwalificeerd." Zei Paul. Madison stond te springen en Amelia leek ook erg blij.

"En om even een klein voorbeeld te geven van hoe het nou echt moet... Hier is 5Seconds of Summer met, She's kinda hot!!" Madison begon te gillen en Amelia kwam gelijk los van Liam z'n knuffel greep. De jongens liepen het podium op, en begonnen te spelen.

Toen Madison zo hard mee begon te zingen dat ik een beetje bang werd was het wel erg duidelijk dat ze dit nummer kende. Ik begon te lachen.

Ik keek naar de jongens op het podium. Toen Calum me zag gaf hij me een kleine glimlach. Ik gaf er een terug maar gaf verder niet teveel aandacht aan hem. Ik keek in het rond waar de rest van de jongens waren. Ik zag Louis samen staan met Harry, en ik besloot er even op af te lopen.

"Leuk nummer hè?" Zei Louis toen hij me zag. Ik knikte. Harry keek om en zag me toen ook. Ik lachte naar hem, en ik kreeg een warme glimlach van hem terug.

Deze momenten waren hoe mijn moeder ze noemde, een moment met een gouden randje. Ik kreeg het gevoel weer terug wat ik van hem had toen ik hem voor het eerst hoorde zingen op YouTube onder dwang van Amelia.

"Heb je al zin in de opdracht?" zei Harry. Ik knikte.

"En mijn hele team ook." Zei ik lachend. We keken om en zagen Amelia en Madison los gaan op de muziek.

"Moge het beste team winnen." Zei Louis tegen Harry. Ze schudden handen met elkaar en toen sloeg Louis een schouder over me heen en liep met me weg.

"Heb jij al enig idee wat jij zou willen doen als band lid?" Zei Louis. Ik begon te lachen.

"Sinds wanneer ben jij zo professioneel met ons?" Zei ik.

Searching For The Direction #Wattys2016Where stories live. Discover now