*~ T W E L V E ~*

4.6K 178 13
                                    

*~Nora~*

De dag was aangebroken. De aller eerste dag van de tv show. We gingen onze eerste opdracht doen, en niemand van ons had ook maar een idee van wat we gingen doen. Amelia kwam gisteravond na de interviews nogal verdrietig terug. Ik dacht in de eerste instantie dat het kwam door de interviews, maar dat was niet het geval. Ze zag Liam, met een meisje. En dat meisje was dus die Sophia.

"Hallo Nora. Tijd voor jullie eerste opdracht. Jullie krijgen te horen wat voor een opdracht het is zodra jullie allemaal beneden zijn. We vragen jullie om 12:00 precies beneden te zijn. Elk team blijft bij deze opdracht apart, maar voor die tijd gaan we nog het intro opnemen voor de show, die voor het eerst vanavond te zien is op tv. Daarna is team Louis het eerste team dat de opdracht gaat uitvoeren, dus jullie blijven gelijk beneden. Na het einde van de opdracht verzoeken we jullie om in de hal van team Louis te blijven tot alle teams aan bod zijn geweest, om valsspelen te voorkomen. Een hele fijne dag gewenst namens het hele team."

Ik rende naar Amelia d'r kamer gelijk nadat ik het nieuws had gehoord.

"Amy!! Deur open!" Ik klopte als een bezetene, en de deur ging maar niet open.

Na een minuut of twee kloppen deed Amy de deur open, met een handdoek om haar heen.

"Oh.. Sorry!" Riep ik lachend.

"Joh ik was toch bijna klaar." Ik liep de kamer binnen, en Amelia liep terug naar de badkamer.

"We hebben weer een bericht gehad op onze iPad." riep ik Amy achterna.

"Oh echt! Ga ik zo lezen." Drie minuten later was Amelia weer de badkamer uit, aangekleed maar haar haar nog in een handdoek gewikkeld. Ze kwam naast me zitten op het bed, en pakte haar iPad. Ze begon te lezen.

"Wat voor een opdracht zou het zijn? Elk team moet het apart doen.." Zei Amelia uiteindelijk.

"Ik heb geen idee. Wat deden ze de vorige seizoenen?"

"Maar dit seizoen is zo anders. We hebben wel geluk hoor, we zitten in zo'n origineel seizoen, en dan ook nog met One Direction!!" Amelia begon weer te fangirlen.

"Weet je nou al wat meer over Liam en z'n affaire?" Vroeg ik uiteindelijk. Amelia schudde haar hoofd verdrietig. Wacht..

"Hoe laat is het?" Vroeg ik.

"Bijna twaalf uur, hoezo?" En vlak nadat Amy dat zei werden haar ogen groot.

"Fuck! We moeten dalijk..-"

"Ja, ga je haar doen!" Riep ik. En Amelia rende gelijk naar de badkamer.

"Fuck fuck fuck Amy schiet op!" Riep ik. ik keek op m'n telefoon en het zei 11:58. Ik raakte in de stress. Ik keek in de spiegel. Ik hoefde niks meer te doen aan mezelf. Toen keek ik naar m'n schoenen, die ik niet aanhad. Ik rende naar m'n eigen kamer en pakte m'n sokken, deed ze zo snel als ik kon aan, en daarna m'n gympen. Ik rende weer terug naar Amy's kamer, en zag haar net de badkamer uitrennen.

"We moeten NU gaan Amy!" Riep ik.

"Ja ja, m'n schoenen Nora!" Ze deed ze zo snel mogelijk aan, en we renden naar beneden. Toen we de deur doorliepen deden we nonchalant en liepen we rustig verder. Ik keek snel op m'n telefoon en zag dat het precies 12 uur was.

"Oo kijk de laatste twee zijn er!" Riep de regisseur. Ik voelde m'n wangen rood worden, en Amelia en ik liepen snel naar ons team.

"Ook hallo." Riep Veronica.

"Beter hou je vandaag echt je mond tegen ons." Snauwde ik gelijk. Veronica rolde haar ogen en draaide zich om. Beter. Louis keek me aan en knikte naar me, begrijpend.

"Goed, zoals jullie allemaal gehoord hebben, gaan we de introductie opnemen. We nemen jullie per groep nog één laatste keer op, en dan roepen jullie je naam. Daarna begint team Louis met de aller eerste opdracht! Duidelijk voor iedereen?" Iedereen zei ja, en dus liepen we achter de regisseur aan.

We kwamen buiten aan in de achtertuin, en we werden allemaal verteld waar we moesten staan.

"Oke daar gaan we team Louis. Even blijven staan en gewoon lachen naar de camera, daarna wijs ik je wel aan, en zeg je gemotiveerd je naam. Lou, jij staat er even gewoon, goed?" We knikten.

We deden wat gezegd werd, daarna werd Madison als eerst aangewezen, die riep vrolijk haar naam, vlak daarna kwam Riley, toen Amelia, en daarna kwam ik, en riep net als de rest m'n naam, daarna kwam Veronica.. Laten we het maar niet over haar hebben.

Door Veronica moesten we ons deel opnieuw doen, sinds ze iets té enthousiast was. Dus we riepen allemaal nog een keer onze naam, en de tweede keer was het wel goed. Daarna werden we door de presentator weer terug naar binnen begeleid.

"Volg mij. We gaan naar de opdrachten ruimte." Zei de presentator. We liepen een trap af, een donkere ruimte in, en toen was er opeens een heel fel licht.

"En er was licht." Mompelde Riley. Amelia lachte.

"Oke, we zijn nu in de opdrachten ruimte waar we alle opdrachten gaan doen die zich binnen bevinden. De aller eerste opdracht is... Een quiz!" zei de presentator.

"Waarover dan?" Vroeg Veronica. Ik hoorde Madison zuchten.

"Over Louis natuurlijk." En Louis begon te lachen.

"I'm so fabulous." Lachte hij.

"Dus hier zijn de regels-" voordat de presentator z'n regel af kon maken liepen er drie cameramannen de enorme ruimte binnen.

"Sorry we zetten alvast alles klaar, dan kunnen we binnen vijf minuten beginnen." Zei een van de mannen. De presentator stak z'n duim op.

"Oke, kijk maar eens achter mij, hier zie je vijf tafels, en eentje er recht tegenover. Louis gaat natuurlijk tegenover jullie staan, en jullie staan elk bij een van de tafels. Daarna leg ik alles uit, en zijn we aan het opnemen. Duidelijk?" We knikten allemaal.

------------------------
A/N

Hallo daar ben ik weer😂
Ja sorry het is mijn schuld ik heb de slechte gewoonte om lang niet te schrijven maar goed nieuws!

Ik update twee keer deze week! Of Naja, je gaat twee hoofdstukken van Nora lezen van mij😝

Hoe is iedereen hun vakantie??😊

Lots of love CrazyMofoLady_x

Searching For The Direction #Wattys2016Where stories live. Discover now