*~ S I X T Y F O U R ~*

861 79 9
                                    

*~Nora~*

Amelia is alweer twee dagen terug in het spel en we gaan verder met de volgende opdracht. We zitten weer met z'n allen te wachten op Paul die ons zo enthousiast de nieuwe opdracht komt vertellen.

"Daar zal je meneer pedofiel hebben." Fluisterde Harry. Ik lachte zachtjes.

"Iedereen opgelet! We gaan vandaag een enorme versie van verstoppertje spelen!" Ik hoorde veel mensen klagend reageren.

"We gaan met z'n allen naar een grote afgehuurde lasergame zaal, en we gaan daar niet lasergamen, maar dus verstoppen. De teamleiders moeten zoveel mogelijk kandidaten van de andere teams zien te vinden. De gene die de meeste personen weet te vinden wint!"

We werden allemaal gelijk naar buiten geleid en we gingen de bus in. Ik zag dat Liam me smekend aankeek om hem naast Amelia te laten zitten dus zat ik bij Harry.

"Dus, vandaag is jouw dag." Zei ik tegen Harry.

"En ik ben echt super slecht in verstoppertje." Zei hij. Ik lachte.

"Gelukkig hoef jij alleen mensen van de andere teams te vinden." Zei ik.

We reden zo'n twintig minuten voordat we konden uitstappen. Ik was nog nooit in een lasergame zaal geweest om niet te lasergamen.. Het klonk ook gewoon raar.

"Wanneer heb jij voor het laatst gelasergamed?" Vroeg ik aan Harry terwijl we naar binnen liepen.

"Voor ik mee deed aan X-factor waarschijnlijk." Ik schrok.

"Het leven van een beroemdheid valt niet mee." Zei hij. Ik knikte.

Uiteindelijk kwamen we aan in een kleine kamer.

"Iedereen bij z'n team staan! Jullie krijgen twee minuten om te overleggen over eventuele strategieën en dan roep ik het startsein." Zei Paul. De meisjes van ons team kwamen aangelopen. Inclusief Irma..

"Hoi Harry, heb je al een geweldig plan waardoor we gaan winnen?" Zei Irma gniffelend. Het was een donkere zaal.. Als ik haar nou van kant maakte had niemand het gezien...

"Eerlijk gezegd niet, en ik zei net ook al tegen Nora dat ik hier erg slecht in ben, dus bereid je voor op het ergste. Het enige dat jullie kunnen doen is je goed verstoppen." Zei Harry. Ik knikte.

"Het is misschien ook handig om verspreid verstopt te gaan, en als het mogelijk is, te wisselen van verstop plek om de zoveel tijd." Zei ik. Niemand behalve Harry luisterde.

"Oke, dan niet meiden." Zei ik net iets harder, en ze keken om toen ik wegliep.

"Laat ze maar." Zei Harry tegen me. Hij legde een hand op m'n schouder maar die wist ik eraf te schudden. Het is goed met hem en het opnemen voor z'n teamgenootjes in plaats van z'n vriendin.

"Oke mensen. Jullie hebben na het startsein dertig seconden de tijd om je te verstoppen! We beginnen in 5,4,3,2,1... Start!" En vanaf dat moment was het een grote bende. Iedereen rende overal heen en tegenaan en niemand wist waar verstop plekken waren.

Ik rende maar zo snel mogelijk naar achter en ik ging allemaal hoekjes om en de muziek maakte het alleen maar erger. Er werd afgeteld hoeveel seconden we nog hadden en de adrenaline gierde door m'n lijf heen. Ik dacht een goede plek te hebben gevonden maar daar zaten al drie mensen.

"Oh, sorry." Ik rende door en kwam uit bij een raar uitstupsel met een inham. Ik verstopte me in de inham en wist me helemaal weg te cijferen uit het zicht.

"3,2,1.. Ze komen.." Ik moest m'n lachen inhouden. 'Ze komen..'

Toen was het opeens doodstil. Niemand bewoog of verroerde nog wat en alles wat je kon horen waren de voetstappen van de jongens die ook steeds dichterbij kwamen voor mijn gevoel.

Ze gingen weer weg en ik hoorde wat mensen gillen. Oké. De eerste mensen zijn gevonden. Ik zou voorlopig hier blijven. Ik vond het wel veilig hier. Maar dat duurde niet voor lang. Ik voelde na een tijdje getik op m'n schouder en keek om. Ik zag Zayn staan en vloekte.

"Sorry." Glimlachte Zayn. Ik stond op.

"Wat moet ik nu doen?" Zei ik.

"Naar het begin." Oke dan..

Ik liep naar het begin en werd door Paul gevraagd door wie ik werd gevonden en zei dat het Zayn was.

Na ongeveer tien minuten was zo iedereen gevonden en wilden we weggaan, maar er miste iemand.

"Amelia." Ik liep terug en riep Amelia's naam. Ze kwam vanuit het niets uit een gang zetten.

"We zijn al klaar." Zei ik verbaasd.

"Serieus?" Ik lachte.

"Niemand heeft je gevonden?" Ze schudde haar hoofd. Ik lachte.

"Geweldig."

Op de bus kregen we te horen dat Niall de meeste mensen had gevonden, en dat Harry op de vierde plek stond. We hadden er wel vrede mee ook. Ik was best moe dus in de bus lag ik al gauw tegen Harry aan. Voor even was het goed allemaal.

----------

Holaa

Ik ben klaar met m'n examens voor nu... Nu kunnen we ons focussen op mondelingen, wat hebben we daar zin in zeg😅

Teveel te doen, te weinig tijd.

Gelukkig had ik natuurlijk onthouden dat ik moest schrijven! (Niet helemaal😇😇)

Hoop dat het leesbaar was😊

Lots of love CrazyMofoLady_x

Searching For The Direction #Wattys2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu