*~ S E V E N T Y ~*

891 65 9
                                    

"Harry verdomme!"

"Ja, Nora ik kom al."

"We moeten nu echt weg anders komen we te laat hè."

"Als jij nou ooit had leren autorijden kon je lekker zelf gaan." Ik draaide me om en kwam tot een halt. Ik trok een wenkbrauw op en keek Harry aan.

"Pardon? Het is ook een reünie voor jou hè." Harry liep me voorbij en pakte zijn jas.

"Dat is leuk en aardig maar ik heb gewoon veel aan m'n hoofd." Harry was al bijna bij de deur toen ik achter hem aan hobbelde.

"Vandaag even niet, Harry. Je bent even vrij vandaag." Ik legde mijn hand op z'n schouder en hij liet een diepe zucht. Hij draaide zich om en gaf me een knuffel.

"Ik weet het. Sorry." Mompelde hij. Ik ging met m'n handen door z'n haar en wist hem te kalmeren.

"Laten we gaan." Ik knikte en we liepen de deur uit en de auto weer in. We gingen naar de reünie van alle mensen van searching for the celebrity en ik was best zenuwachtig. Gelukkig ging ik Amelia weer zien met haar lieve dochtertje Joy. Over kinderen gesproken..

We waren al een tijdje onderweg toen ik de stilte verbrak.

"Harry?" Hij mompelde. Ik bleef even stil omdat ik niet wist hoe ik me moest verwoorden.

"Wat is er?" Zei hij daarna.

"Harry ik wil een kind." Zei ik snel. Het bleef even stil en ik keek Harry aan. Harry keek zonder emotie naar mij terug.

"Ik zit de laatste tijd zo vaak aan Amelia te denken hoe zij nu zo gelukkig is met Joy en haar tweede kindje op komst en ik wil gewoon ook die ervaring meemaken en.. Ik wil een kind." Harry z'n gezicht lichtte op en hij keek me met een grote lach aan.

"Echt waar?" Zei hij. Ik knikte. Ik vond het langzamerhand wel tijd worden. We waren nu al zo tien jaar bij elkaar en we waren twee jaar terug getrouwd, alleen kwam het gewoon niet van een kind omdat we het allebei zo druk hadden.

"Ik wil ook heel graag een kind, Nora." Zei Harry. Ik begon te glimlachen van oor tot oor.

"Laten we het proberen dan." Zei ik.

"Ja, niet nu. Ik ben aan het rijden." Lachte Harry.

"Nee niet nu Harry, dat bedoelde ik helemaal niet!" Lachte ik. Harry knipoogde.

We waren aangekomen bij waar onze reünie gehouden werd, en toen we naar binnen liepen zag ik Amelia al staan en rende ik op haar af. Ik glimlachte naar Joy en uiteindelijk rende ze weg. Ik lachte. Het was best raar om sommige mensen weer te zien na tien jaar.. De tijd is om gevlogen.

Toen we uiteindelijk aan tafel zaten ging iedereen vertellen wat er nou met ze was gebeurd en hoe alles is verlopen in die tien jaar. Toen ik aan de beurt was keek ik Harry aan en hij knikte. Ik zou het dus gaan vertellen.

"Nou jongens, met ons gaat het echt super. We hebben het weer wat minder druk en we zijn twee jaar geleden getrouwd. We zijn erg gelukkig maar voelen dat er wat mist." Ik stopte even en keek Harry glimlachend aan.

"We missen het gevoel dat je voor iemand moet zorgen." Ik keek dit keer Amelia aan en ze kreeg grote ogen.

"Ja, we gaan proberen een kindje te krijgen!" Riep ik. Iedereen was door het dolle en zeker Amelia, Madison en de jongens. We kregen overal felicitaties om de oren en op dat moment besefte ik wel dat mijn leven best wel dichtbij perfect lag. Ik kreeg een knuffel van alle meiden en de rest van de avond was hartstikke gezellig.

Uiteindelijk thuis aangekomen ploften we allebei neer op bed. Het was even stil, totdat Harry zich op z'n zei manoeuvreerde.

"Wat dacht je ervan, Nora? Poging één vanavond?" Ik begon te glimlachen.

"Ik weet niet hoor.." Mompelde ik in m'n kussen.

"Oh kom op, het is net als een prijs winnen door te sms'en. Hoe vaker je het doet, des te meer de kansen.." Zei Harry. Ik glimlachte even, en trok Harry toen naar me toe.

"Laat poging één maar komen dan."

---------------

Dat was het!!! Omg het is voorbij!

Dit is zo dubbel, het is zo bizar hoe lang we aan dit verhaal gewerkt hebben en hoe we samen te werk zijn gegaan. Het is bizar!

Ik hoop dat iedereen dit verhaal met plezier heeft gelezen met genoeg drama, actie en liefde! Ik heb er wel (vaak) van genoten om een hoofdstuk te schrijven. Behalve de keren wanneer ik absoluut geen inspiratie had hehe

Het is voorbij! Wauw! Ik ben te enthousiast denk ik maar dat is oké want ik heb toch niks meer te zeggen, dus ik ga er maar vandoor!

Ik ga toch even promoten😇 voor de aller aller laatste keer😝 als je niks te doen hebt en je wilt een compleet verhaal of imagines lezen, ga naar @CrazyMofoLady_x (mijn account☺) ik schrijf op dit moment niet, maar alles wat op m'n account staat is afgerond hehe.

Nou, allemaal een hele fijne avond☺

Lots of love CrazyMofoLady_x

Searching For The Direction #Wattys2016Where stories live. Discover now