Členstvo? Otvorené!

53 7 0
                                    

Ranné nadšenie sa vytratilo hneď ako sme začali trénovať. Davisovi dovolili trénovať s prebehlíkmi v Trisinej skupine kde si vytvoril dvojicu s bývalým Informovaným, ktorého meno som si nezapamätala. Jeho blond vlasy mali ale charakteristický hnedší melír nad ľavým uchom. Bol však veľmi šikovný. Jeho meno je v pätnástke už dlhší čas. Povedala by som, že ak Sett neberie odkojencov za konkurenciu, pretože v tomto štýle života sa narodili, tak v tomto chalanovi ju určite má. Zrejme si je toho aj dosť vedomí.

S Elis sa pri tréningu rozprávame a vyjadríme svoje dobré pocity z toho, že naša skupinka slabých článkov začala napredovať. Sľúbim jej aj ostatným, že už ich neopustím a skutočne spoločne dosiahneme tabuľku nad čiarou. Koniec koncov ja už som tam, už nám ostávajú len štyria členovia. Prečo štyria? Do našej skupinky už beriem aj Adama, hoci sa nezdá byť slabým článkom ale berme to už len ako názov našej skupiny, hoci o jeho prítomnosti v nej nikto ani on sám, okrem mňa, netuší.

To že sa pomenovanie slabý článok pre Adama nehodí sa potvrdilo aj v súbojoch, ktorým sa ani dnes vďaka prítomnosti Erika nedalo vyhnúť. Adam sa postavil zoči voči Nickovi, chalanovi z malej skupiny Settových prisluhovačov, a po celé tri minúty mu nedovoli ani len dotknúť sa jeho tváre či inej časti tela. Elis bola celý čas v napätí za mojim chrbtom a stískala mi ruku načom som sa viac krát škodoradostne pousmiala, nemala sa však čoho báť. Adam po celý ten čas len súpera pozoroval a keď vedel čo potreboval začal sa jeho tanec.

Adam odhadol všetky Nickove slabiny a dokázal ich patrične využiť. Ľavú ruku mal slabšiu, preto pravú mu vždy zablokoval a ľavú stačilo len odkloniť a previesť protiúder. Päť krát tento manéver stačil na to aby sa unavený a dezorientovaný Nick posadil na zadok a odpadol. Z takej malej výšky mu aspoň nehrozil úraz hlavy.

Tlmene som za sebou začula Elisine nadšené výskanie keď Adam schádzal zo žinienky medzi ostatných. Niekto chudáka Nicka odniesol na ošetrovňu a súboje mohli pokračovať.

Najdrastickejší bol súboj medzi Angie a Caly. Angie zrejme zostala dosť vytočená od včerajšej potupy a dnešných výsledkov a Caly si to všetko odniesla. Keď ju odnášali bolo jasné že nebude mať len pár modrín a podliatín ale aj škarené hlboké jazvyčky po nechtoch Angie. Bolo to niečo otrasné ako zúrový útok tornáda.

Ešte sme sa z tohto šoku ani nestihli prebrať a už Erik oznámil ďalší súboj a za ním ešte jeden. Tentokrát to boli súboje medzi odkojencami, ktoré sa dlhoročnou technikou zmenili skôr na tanec. Priznávam, že som z týchto súbojov nemohla spustiť oči. Keďže som nemala favorita mohla som len hádať a pozorovať kto nad kým momentálne má prevahu a koľko úderov padne kým jeden z nich upadne do spánku. V prvom súboji zvíťazil silný a vysoký blondiak s menom Johny a jeho súper, Sal, nižší ryšavec, sa premiestnil vďaka svojím kamarátom do ošetrovne. V druhom súboji vyhrala červenovlasá Kate s potetovanými oboma ramenami nad čiernovlasou Blare. Aj ta sa premiestnila veľmi rýchlo na pohotovosť. Súboje však boli čisté. Žiadné zlomeniny ani škrabance. Obaja porazený budú čoskoro v poriadku a nez pamiatky na tento súboj.

Súboje sa skončili a spokojný Erik so Štvorkou a Tris nám odpískali prestávku na obed.

"O 14:00 nech ste pri bráne!" Pripomenutí od Erika nikdy nie je dosť. Veď ako by sme už po toľkých dňoch mohli zabudnúť.

Obed vyzeral fantasticky. Steak so zemiakmi, omáčkou a fazuľkami. Znie to fantasticky a rovnako to aj chutilo. Spokojne sme sa všetci pustili do jedla, keď k nášmu stolu, kde sme sedeli ja, Elis, Tember a Alar, pristavil niekto ďalší s táckou v jednej ruke.

"Môžem si k vám prisadnúť?"

Nie len ja ale všetci sme ohromene zízali na Davisa a jeho tričkom obtiahnuté svalnaté telo. Teda to sme si všimli samozrejme mi dievčatá. Alar sa zapozeral na voľný ľavý rukáv no hneď sa aj zahanbil a sklonil pohľad.

Kvietok NeohrozenýchNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ