#6

231 14 0
                                    

*Wat vooraf gebeurde...*

ik wouw verder lezen maar ik keek naar de klok en het was al 2uur dus besloot ik Nada te bellen. ik nam die dagboek mee naar mijn kamer en legde hem op mijn nachtkastje. ik nam mijn gsm en belde Nada. Na 3 X overgaan nam ze op.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pov. Jihane
Na 3X overgaan nam ze op.
~gesprek tussen nada (N) en jihane (J)~
J: salam mosiba alles goed oellah?
N:Salam mosiba lkehla(zwart) hml en met jou? ik kon van morgen niet bellen omdat ik op school was en dacht dat je sliep.
J: ma3lich schat, met mij gaat het ook goed hml
N: hoe laat is het bij jullie? Bij ons is het 3uur
J: Oo bij ons is het nog maar 2uur. dus een uur verschil.
N: trouwens wat ga je morgen naar school dragen?
J: Éh ik weet niet ik neem gewoon iets uit de kast ofzo.
N: Neen hbiba doe snel je schoenen aan een ren naar de winkelcentrum en dan haan we met camera bellen.
J: Maar dat hoe...
N: nikste gemaar snel en bel me beslama
*Eind telefoongesprek*
En ze hangde af ze liet me zelfs niet maren pff. Moet ik nu echt helemaal naar chaka maka gaan voor wat? Voor kleren! ik deed maar wat kleren aan en liet me haar los hangen. ik deed wat mascara, lipgloss en een luchtje en liep dan naar beneden ik wou met de bus gaan maar ik zag ineens een man mijn richting oplopen. Hij zei:"Jufferouw Jihane ik moest van Meneer Jabir u naar waar je wilt brengen" ik keek hem lief aan en zei dat het echt niet hoeft en dat ik een bus ging nemen maar toen zei hij dat Jabir wist dat ik neen ging zeggen dus zei die man lachend:"Meneer jabir zei dat je zowiets ging zeggen en ik dan moest zeggen dat het een bevel was" ik lachte en knikte maar. we liepen verder naar de garage. 3ami Jabir kent me maar net en hij kent me heel goed bhal hij mij jaren kent. We liepen naar de Ferrari auto en ik stapte in. we reden naar de winkelscenteum en ik zag hier en daar een paar blikken naar me kijken nou ja eerder naar de auto dan naar ik wat mij kon je moeilijk zien aangezien 3ami milud(chauffeur) snel reed. bij de winkelscentrum stapte ik uit en liep naar de winkel. ik belde nada op met beeld natuurlijk en zag dat sara daar ook was dat was dus lekker gezellig en dan gingen we echt werken. ik zocht heel wat kleren maar ze vonden niks. ik zag een leuke nike hudie. en liet hem dan ook zien. ik zag dat nada en sara verliefd naar die trui keiken en riepen dan tegelijk já en die moet je comineren met die zwarte gescheurd broek ik keek hen aan van welke want ik liet er 1000 zien en ze zeiden dat het die ene was die onderaan gescheurd was. ik knikte en ging hem halen. ik paste hem en liet hem aan de meiden zien:"JAAAAA" riepen ze bhal er een zombie zagen ofzo waardoor ik ook moest lachen en zei dan:"Wellah julie zijn gek mohim we zijn nu klaar dus ik ga naar huis" ze keken me aan van meen je die en ik keek hen serieus aan. Dan zei sara:"je heb nu alleen maar de basis je moet nog schoenen, tas , keting, armband, oorbellen en..." enzo ging ze door. Nadat ze me gedood hebben en ik helemaal uitgeput liep ik terug naar 3ami milud die op me aan het wachten was. ik was echt helemaal dood. Ik ga NOOIT meer met nada shoppen. ik heb me les geleerd. Maar het eind resultaat is gewoon WAUW.
~skip de terugweg~
Thuis aangekomen liep ik naar de keuken en zag Natalie daarstaan ik groete haar en dan de kokin Maariya echt een lief vrouw ze is marokkaans vervolgens schepte ze eten voor me. ze heeft soep en vis bestila gemaakt wat echt lekker was nadat ik alles als een uitverhongerde hygena had gegeten en haar 10000X had bedankt en haar vroeg of ze het me kon leren en zei ze ja daarna liep ik naar mijn kamer. Ik besloot een douche te nemen. ik nam een korte douche van ongeveer 15minuten en dan droeg ik mijn pyjama aan en poetste mijn tanden ik liep terug naar mijn kamer en het was nu bijna 9uur dus besloot ik om maar van het boek van Safyae te lezen. Eerlijk ik wouw het aan 3ami Jabir te geven maar omdat hij er niet is en ik zó nieuwsgierig was besloot ik om maar een klein stukje te lezen.
*Wat er opdat dagboek stond*
hier sta ik dan in een nieuw stad en een nieuw school en een nieuw leven. Ik moet vandaag naar school gaan maar ik kon letterlijk niet slapen dus besloot ik maar een stukje te schrijven. ik ben echt zenuachtig. Wat gaat er allemaal gebeuren? Zal ik weer zonder vrienden blijven? Of krijg ik net als elke keer VRIENDEN die met me bevriend zijn voor geld? Allemaal vragen maar 0 antwoorden. Wat ik wel weet is dat ik me door niemand verkleind of vernederd wordt. Ik zal aan een nieuwe ik werken. Eentje die niet bang is en terug tegen een leraar praat zodat ik niet meer als een TATTA en NERD wordt genoemd.
*Terug naar Jihane*
Als ik eerlijk mag zijn ik ben ook een beetje zenuachtig maar ik ga net als safyae doen. ik laat niemand me aanrakken wie dan ook. Ik ben lang genoeg gepest geworden en het was ook genoeg. Vanaf morgen zal ik safyae haar idee volgen. "Niemand krijgt me klein" en terwijl ik aan die zin dacht viel ik in een rustige slaap (niet wetend wat voor avonturen ze zal beleven Xschrijfster😉)
------------------------------------------------------------
Vraag van de dag:
Vind je het een goede idee van Jihane zoja waarom? laat het weten. 1010 woorden!!!
vergeet niet te stemmen en te reageren
XXXNour❤❤

Jihane&NasserWhere stories live. Discover now