#5

244 14 1
                                    

           *Wat vooraf gebeurde...*
*Om 7 uur s'avonds*
we staan nu in het vliegveld en we vertrekken zo naar nederland. Het enige wat ik in nederland wil is mijn broer zoeken en ten slote mijn studie afmaken en dat zal ik hoe dan ook bereiken inchaallaah. Nadat ik de meiden heb dood geknuffeld ookal we weten dat we elkaar binnen 8 weken weer zien. Mohim nadat we ook wat gehuild hebben liepen ik en 3ami Jabir naar het vliegtuig. we stapte in enzo begon mijn avontuur in Nederland.
---------------------------------------------------------
Pov. Jihane
Nadat ik me 3 uur lang heb verveeld vliegen we nu boven Nederland (Amsterdam). Ik kijk uit het raam en het enige waaraan ik denk is:"ik ben helemaal naar hier gekomen om mijn broer te vinden om mijn studie's af te maken en 3ami Jabir zal ik natuurlijk de rest van mijn leven dankbaar zijn" Mohim we gaan nu landen en nu is het officieel Jihane ******* is in Amsterdam. We stapte uit het vliegtuig en vervolgens volgde ik 3ami Jabir. hij liep naar een vespa auto er stapte de chauffeur denk ik uit en groete 3ami Jabir en mij schonk hij alleen maar een knikje. De jongens van nederland zijn denk ik wel beleefd (*HAHAHA je hebt overal marokaanen die niet even beleefd zijn dat kom je later te weten😉*) We reden al ongeveer 1uur lang en we zijn er nog steeds niet ik praat de hele rit met 3ami Jabir en ik kwam heel wat dingen te weten over hem telkens als hij me iets over mijn verleden vroeg dan antwoorde ik kort of veranderde ik snel van onderwerp na een paar seconde kwamen we thuis aan nou thuis eerder een "VILLA" maar dan ook leterlijk. We stapte uit en ik keek omhoog. mijn nek deed zelfs pijn mohim we liepen naar binnen en zegmaar de kokin en de poetsvrouw en de chauffeurs stonden zegmaar allemaal in een rij. ze groete 3ami Jabir en ieder van hen als ze me zagen keken ze me geschrokken aan. En dat deed iedereen ik fluisterde express zodat alleen 3ami Jabir me hoort "lijk ik op een spook" vroeg ik hem. hij lachte en zei tegen iedereen dit is Jihane een nieuwe poetsvrouw hier ik hoop dat ze haar thuis voelt. 3ami Jabir zei:"Natalie wil je Jihane alstebliefd naar kamer nummer 30 lijden" ze knikte ter bevestiging en liep voor me en ik volgde haar. We namen letterlijk een lift dus ik denk dat je je al kan inbeelden hoe groot het huis was. ik zei meer tegen mezelf:"woont heel nederland hier ofzo" ik zag natalie lachen en ze zei:"neen alleen maar M. Jabir en soms kwam zijn kleinzoon bij hem een nacht logeren maar dat gebeurt 1x per maand" oooow zei ik alleen maar. bij mijn kamer deed natalie de deur open en mijn mond valt open dus zei ik tegen natalie:"ik denk dat we verkeerd zijn" neen mijn juffrouw we staan juist en dit is jou kamer. mijn kamer is kamer 20 als u iets nodig hebt mag u altijd komen klopen. ik zei:"dank u wel en je mag me gewoon Jihane noemen en u mag je vervangen door je want ik ben ook gewoon een poetsvrouw". Ik denk het niet schat want je weet niet in welke kamer je zit" zei ze tegen me en ze liep vervolgens weg en liet me lekker achter met 10000 vragen. Wat bedoelt ze? Wat is er met dit kamer? En waarom keken ze me allemaal aan? allemaal vragen maar geen antwoorden mohim ik liep naar binnen en nam direct een douche en deed mijn pyjama aan en viel vervolgens is slaap ik kon niet meer en het was ook al zo laat velukkig moet ik morgen niet naar school ik moet pas woensdag naar school. En zonder dat ik het door had viel ik in slaap.
       *volgende ochtend rond 10 uur*
ik word wakker door de zon die naar binnen schijnt. Pfff ik ben vergeten om het gordijn dicht te doen. Nadat ik mijn slaap echt niet meer kon vatten maar dan ook echt niet stond ik op. ik besloot om maar wudoe te gaan doen. geloof het of niet maar ik heb bijna heel mijn leven niet gebid dat komt omdat ik geen water had en het zo druk was maar inchaillaah haal ik alles weer in. Mohim na de woedu ging ik fajr bidden en liep dan naar beneden. beneden trefde ik 3ami Jabir met een koffer in zijn handen dus liep ik naar hem toe en zei:"3ami wat doe je met die koffer?" hij keek me aan en glimlachte en zei dan:"benti ik moet voor zakenreis naar japan gaan ik wou echt graag je naar school brengen morgen maar ik kon echt echt niet afzeggen" ik knikte en knuffelde hem zo hard als ik kon en fluisterde nog in zijn oor:"laat me alsteblieft niet alleen ik ben iedereen al verloren" en ik kon het niet droog houden en liet een traan vallen. "Ik laat je nooit alleen schat ik zal ooit weg moeten maar dan ben je echt niet alleen geloof me schat"zei hij dan. ik knikte en groete hem en daar ging hij weg. Ik liep een beetje verdrietig en liep naar de keuken. Natalie keek me aan en zei dat het goed komt en hij terug komt. Mohim en daarna nam ik een ontbijdje en at het helemaal op. ik wou Natalie helpen met was maar ze stuurde ne weg en zei dat ik alleen de kamer van M. Jabir moet opruimen maar hij is weg dus ik heb deze dagen geen werk. Mohim ik liep naar boven naar mijn "kamer" en ging even zitten. ik wist niet precies wat ik moest doen dus keek hoe laat het was. hmh 12uur het is dus in marokko 10uur. Pfff ik kan Nada niet bellen ze zit op school ik besloot om het huis een klein beetje te verkennen. dus liep ik door de gangen en soms liep ik een kamer in. Na wat lopen kwam ik in een grote bib besef ze hebben meer boeken dan een echte bib mohim ik liep door boeken. En deed mijn ogen dicht en ging met mijn vinger langs de boeken. Na een paar boeken nam ik rondem een boek. ik deed mijn ogen open en zag een grote en dikke A4 boek het was eerder een dagboek. ik nam het en deed hem open.
op de eerste blz. las ik het volgende:
Alles gaat mis, en hierop neer zal ik mijn pijn en verdriet schrijven. Ik weet niet hoe mijn verhaal zal eindigen en of je hier een blz met geluk zal lezen, ik wil je nu wie je ook bent vragen of jij mijn verhaal ooit voor me zult eindigen en mijn fouten niet opnieuw laat gebeuren. ik ben Safyea en dit is mijn verhaal...
Dat stond op de eerste blz. ik wouw verder lezen maar ik keek naar de klok en het was al 2uur dus besloot ik Nada te bellen. ik nam die dagboek mee naar mijn kamer en legde hem op mijn nachtkastje. ik nam mijn gsm en belde Nada. Na 3 X overgaan nam ze op.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hey een nieuw deel ze gaat morgen naar school wat denk je dat gaat gebeuren? en wie is safyea lees dan zeker verder
                       XXXNour❤

Jihane&NasserWhere stories live. Discover now