#9

229 16 0
                                    

              *Wat vooraf gebeurde...*
Nu lig ik tussen de keuze om met Nasser te trouwen en mijn broer terug te krijgen of niet. Ik dacht aan van middag daardoor was hij dus boos omdat hij met mij moest trouwen maar hij wist het niet want hij verwachte iemand uit de bergen ofzo. ik besloot om maar te gaan slapen en wist onmiddelijk dat dit een lange nacht zou worden.
------------------------------------------
Pov. Jihane
Ik kon bijna heel de avond niet slapen. één zin die spookt de hele avond in mijn hoofd. Wat moet ik doen. het is trouwens 5uur s'morgens maar ik kon simpel weg mijn slaap niet meer vatten. Nadat ik niet meer kon stond ik op en en liep naar de badkamer. ik nam een douche en opdat moment vergat ik al mijn problemen. Maar je kunt je niet voor de rest van je leven onder de douche verstopen. ik droogde me af en deed mijn kleren aan. ik heb een zwarte jeans broek met een witte blousje en een riem en natuurlijk schoenen. Het is nog veel te vroeg en ik heb vandaag nog een toets en omdat ik gisteren soort van in chok was kon ik er niet voor leren. maar het is niet veel ze. Na een uur had ik alles wel van buiten geleerd en ik denk dat het makkelijk zou zijn, tot je de toets krijgt😬. Het is ondertussen 6uur en ik begin vandaag pas om 9uur. Wat moet ik nu doen. ik liep mijn kamer uit en liep vervolgens naar de woonkamer. Er was niemand. Iedereen slaapt dus nog. Spijtig. Ik had iemand nodig waarmee ik kon praten. op zo'n momenten voelde ik me eenzaam. Ieder meisje vertelde aan haar mama wie ze leuk vind. en dat wou ik ook doen. Maar ik vind niemand leuk maar toch. Ineens uit een dodehoek kreeg ik een heeeeel goed idee. Ik liep terug naar boven en nam de dagboek van Safyae. Het was echt een dikboek en je hebt nog kapot veel blz. die leeg waren. Dus waarom zal ik mijn Life In Amsterdam niet opschrijven. ik ging naar de eerste lege blad die ik vond en begon te schrijven. Alles wat ik aan mijn moeder wouw vertellen schreef ik op.
                *Wat ze opschreef*
Ik weet niet hoe ik precies moet beginnen en waar ik moet eindigen maar ik weet wel dat alles mektab is. Maar toch zit ik hier met de vraag wat moet ik doen. Eerlijk als je me dat eerder had verteld dan zei ik zowizo ja maar het is NASSER. Wat moet ik doen met nasser trouwen en mijn broer terug krijgen of nee zeggen en de begin ik weer bij nulllll
Maar toch heb ik een antwoord. En ik weet heel goed wat ik ga doen maar je hebt nogsteeds het gevoel dat, dat fout is. En ik weet niet of ik de juiste beslissing nam. En ofdat dat zo is komen we later pas te weten.
                       ~einde~
Ik hoorde mijn telefoon afgaan. dus nam ik die. het was een bericht van een onbekende.

Onbekende: Heb je erover nagedacht?

Nou in zo'n situatie heb je 2 dingen te doen.
1. Blokkeren
2. antwoorden met ?
het was nog maar 7uur dus besloot ik om te antwoorden in de hoop dat ik er tijd mee dood. dus stuurde ik...

Jihane: ??
Onbekend: ben je me nu al vergeten
 
Oo hoe dom kan iemand zijn. ik zou het toch niet vragen als ik het weet!!!
Jihane: ¿¿
Onbekend: Nasser
 
He hoe komt hij aan mijn nummer niemand heeft mijn nummer behalve vriendinnen. misschien liegt hij ofzo en is hij een pedo ofzo. je weet nooit.

Jihane: Hoe moet ik weten dat jij het bent. Weetje wat stuur foto.

Een minutje later stuurde hij een foto van zichzelf. maar toen besefte ik dat misschien iemand zijn foto van insta ofzo genomen heeft. ineens had ik een top idee

Jihane: Misschien heb je dat van zijn insta. als je echt nasser bent stuur een foto met kaas.

Een beetje later stuurde hij echt een kapot grappige foto met kaaaaaaass. Hij staat er echt schattig op als een klein die onschuldig was. Nadat die woortjes tot mijn hersenen aankwamen. Schrok ik van mijn eigen woorden. ik bedoelde het niet zo. dat probeerde ik me wijs te maken. Ik keek naar mijn telefoon en zag dat ik een nerichtje had.
Nasser: Als iemand die foto ziet zal je heel toevalig vermist zijn.
Jihane:  HAHAHHAHAHAH ben je je geld vergeten?.
Nasser: ik vergeet jou maar geld niet...
Jihane: Alsof ik aan JOU denk ofzo ga ga...
Nasser: Wat is jou antwoord...
Jihane: Welke antwoord?
Nasser: Wat is je lievelingskleur daar wil ik een antwoord op weten?!!?!!!? over gisterenavond.
Jihane: ik heb er een hele nacht over nagedacht en dat was de moeilijkste keuze. En omdat ik mijn broer zograag terug wil ga ik voor één jaar met je trouwen. maar er zijn een paar regels
Nasser: goede keuze voor ons bijde. en die regels is een goede. ik heb er ook een paar. Kom na school naar de *****park en dan overlopen we de regels.
Jihane: is goed. tot straks
Nasser: thella

Ja jullie hebben het goed gelezen. maar ik mis mijn broer en een van mijn doelen in amsterdam was mijn broer vinden en ik heb geen keuze. Ik weet het ik en Nasser zijn net als Tom& Jerry. Maar ja. Ik keek hoe laat het was en het was al 8uur. Ik liep naar de keuken en maariya was al wakker en ze wou net msemen maken. Dus zei ik nadat ik haar had begroet: Wil je me alstebliefd leren hoe je msemen maakt. ze knikte en begon met het maken en alles aan mij uit te leggen. Ja mensen ik kan jullie vandaag meedelen dat ik al msemen kan maken. We haden nog thee klaar gezet en Jabir was ook al aan tafel komen zitten. we begonnen te eten en ineens zei 3ami Jabir:"Jihane het spijt me dat ik het voor jou moeilijk heb gemaakt maar geloof me als ik dat niet deed dan was nasser de verkeerde kant opgegaan en jij bent de enige die hem de pad zou laten zien." ik keek hem aan en zei:"het is al goed. maar ik kan Nasser de juiste pad niet laten zien en hij gaat ook niet naar me luisteren. Misschien gaan we trouwen maar dat wil niet zeggen dat we verliefd op elkaar worden want iedereen denkt alleen aan zich zelf of aan geld" hij glimlachte en zei:"de tijd zal ons heel veel leren geloof me schat" ik knikte alleen maar en stond op en nam mijn tas en zei iedereen gedag en vertrok naar de bushalte. De bus kwam al na 5minutjes en de bus was bijna helemaal leeg dus ging ik helemaal van achter zitten. Op school aangekomen liep ik direct naar de meiden. we gaven elkaar een knuffel en gingen dan zitten in de aula. Een beetje later zag ik Nasser naar binnen komen samen met Amine. Trouwens Amine weet ook dat ik met Nasser ga trouwen.
                  ~Skip schooldag~
Tijdens de school uren is er niets gebeurd en we deden alsof er niets is gebeurd. Ieder zat in zijn groepje en tijdens de les concentreerde iedereen want het is bijna examenweek/toetsenweek. En de toets die we haden is ook goed gegaan dus ja. dat was mijn tweede schooldag hier. Ik nam net afscheid van de meiden en loop nu naar het park. In het verte zag ik Nasser al op een bank zitten en hij heeft een computer vast. ik liep naar hem toe en groette hem met een droge "Hey." en hij deed het zelfde. Ik ging zitten en zei direct:"Laat ons de regels snel schrijven" hij knikte en de eerste regel mocht ik verzinnen en de dat was voor 3ami Jabir dus zei ik:"voor 9 uur ben je thuis" hij keek me dood aan en zei:"oke en dat is ook zo voor jou 9 uur stipt" en ik maakte zijn zin af met:"geen minute later" ik knikte zovan het is jou beurt. En hij zei:"Regel 2 is zolang je mijn vrouw bent mag je niks met een jongen hebben want 1 dat heet vreemd gaan en 2 da's haram " ik knikte en zei:"en dat geld ook voor jou geen één meisje" Ik mocht de derde verzinnen dus zei ik:"Ik wil dat niemand iets over mijn broer te weten komt en ik wil mijn broer voor ons scheiding zien" hij knikte en ik zei:"trouwens weet amine over mijn broer" hij schudde nee en zei dat hij alleen maar weet dat we gaan trouwen. en zei dan:"niemand mag weten dat we getrouwd zijn NIEMAND en omdat Amine het weet mag je het aan 1 iemamd vertelen oke" ik knikte en de laatste regel zei ik:"ik ben geen poetsvrouw of kokin dus je helpt mee met het opruimen, koken, boodschappen doen enz." hij keek me aan van "MEEN JE DIE" en ik keek hem aan zo aan🤷‍♀️🤷‍♀️.
"ok" zei hij droog. Was dat alles vroeg ik. hij knikte en kopieerde die twee blaadjes waar de regels op staan. Ik tekende op beide blaadjes en dat deed hij ook. die blaadje is zegmaar de bewijs. Ik stond op om naar huis te gaan en hij zei:"trouwens we gaan morgen trouwen voor de belgische wet en over een week een kleine feesje waar alleen 1vrindin van jou en Amine en Opa en mijn neef" en dat is het. ik knikte en zei:"is goed stuur om hoe laat en waar" hij zei nog doei en en ik deed het zelfde en liep naar huis. Thuis aangekomen was ik echt dood. ik had 3ami Jabir over het "MOOIE" kuch-SLECHTE-kuch nieuws verteld. hij was meskien echt blij voor mij en hem. ja ik weet je denkt nu waarom zeg je niet WIJ maar wij zal nooit bestaan. ik at nog iets en ging slapen. ik had echt slaaptekort door gisteravond. Vandaag viel ik als een roos in slaap. Hup naar mijn trouwdag voor het Nederlandse wet.

Jihane&NasserOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz