#22

179 12 8
                                    

        *Wat vooraf gebeurde...*

we draaide om en glimlachte naar hen vervolgens liepen we naar buiten waar we ons leven zonder 3ami Jabir en Reda gaan moeten leven In de hoop het ons gaat lukken. en daar geloofde ik in. hand in hand lopen we langs de straten om ons leven op te bouwen...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pov. Jihane
We zijn nu een week verder. We hebben een heel zware week achter de rug en moeilijk was het zeker. We gingen in die week naar Marokko om 3ami Jabir te begraven. En je weet wel hoe het allemaal verloopt. Familie op bezoek dit dat. Een hele drama maar een probleem brengt niet alleen nadelen maar er was ook een paar voordelen. bv. Rayan heeft zijn ouders terug gevonden, ik en Nasser besloten om een weeshuis te openen in marokko voor de kinderen en dat deden we ook en het beste is dat ik en Nasser closer zijn geworden er ging geen minuut zonder elkaar voorbij. Als iemand Nasser zocht moest hij mij zoeken en omgekeerd. Ik voel me nu zegmaar in het begin situatie van een liefde begrijp je. Nasser ging de eerste 2dagen echt kapot en ik eerlijk ook maar we zijn er toch samen over. En wat ook leuk was is dat ik en Nasser ons meer zijn gaan verdiepen in de Islam. we bidden op tijd. en ik draag nu zo weinig mogelijk korte kleren enzo. Dus ja. We hebben het trouwens op school gemeld dat we niet kunnen komen en we hebben de reden ook gemeld. en die week dat we weg waren was het examen periode dus we moeten het ook nog inhalen. komt goed inchaïlaah. Voor de rest was er niets echt iets speciaals gebeurd. Amine en Nada zijn ook mee. Het was voor Amine ook moeilijk. Bij Nada vield het nog mee want ze kende hem niet lang maar ze vond het wel erg hoor. En Amine wilt de hand van Nada vragen. Toen hij het aan mij en Nasser vertelde hadden we hem letterlijk 24 uur lang ermee geplaagt maar ik ben wel blij voor hen. We gaan morgen weer terug naar nederland hopen dat dit X niets mis gaat. Ik slaap nu naast Nasser en ik kan echt niet slapen. was Nasser echt een badboy? geloof ik echt niet. "Nasser" vroeg ik op fluistertoon want als hij slaapt dan wil ik hem niet wakker maken. "hmh" kreeg ik als antwoord en hij draaide zich om en keek me aan dus zei ik:"Ik verveel me!!" hij keek me dood aan en zei:"moet ik nu de clown uithangen zodat mevrouw zich niet verveeld" ik moest lachen en zei:"Dat lijkt me wel een goed idee..." hij keek me aan van "no way" dus zei ik:"Grapje vertel gewoon een grappige mop" hij dacht na en zei:"Er was een leraar hij stond vooraan in zijn klas en vroeg aan zijn leerlingen:"wie zich dom vind gaat nu opstaan." Niemand stond op maar na een tijdje stond Jan op meneer keek hem aan en zei:"vind je jezelf dom?" Jan keek de leraar aan en zei:"Nee meneer maar ik vond het zielig voor jou want jij was de enige die recht stond" HAhahhaha lachte Nasser om zijn eigen grap waardoor ik nu ook al moest lachen. Enzo bleef hij van die gekke moppen te vertelen en vervolgens stapte ik in het boot naar neverland. En ik viel in slaap.
volgende ochtend

Ik voelde iemand me kietelen en wist meteen wie die iemand is. Nasser. Ik probeerde hem weg te duwen om verder te slapen maar niets hielp. jamerend ging ik rechtop zitten. En er waren een paar knoopjes los van mijn pyjama en ik  zag Nasser me met een grijns aanstaren. Ik deed het snel dicht en werd letterlijk helemaal rood. ik wou weg lopen maar Nasser trok me terug en duwde me tegen de muur. nu stond ik tussen de muur en Nasser en weg lopen dat was geen keus. Hij zei heel serieus:"Waarom schaam je je ik ben wel je man dat weet je toch" ik keek naar zijn voeten die heel intressant werden. hij hield mijn kin vast en trok die omhoog zodat ik in zijn ogen ga kijken begrijp je. niemand zei iets maar we keken elkaar alleen maar aan en vervolgens zag ik Nasser's hoofd dichter komen tegen mijn hoofd. en ja hij kuste me en wat ik deed goede ik deed mee aan die kus🤦‍♀️🤦‍♀️. Nou ja en waaneer ik dacht dat ik er aan was sprong de deur open en we zagen daar Amine staan. Aan zijn face te zien schrok hij en hij zei:"Sorry sorry ik moest niet zo binnen stromen. ik wist niet dat julie dat nou ja weet ik veel. maar het was niet mijn schuld julie moesten de deur op slot doen of naar een hotel..." Nasser onderbrak hem want we wisten dat hij niet ging stoppen. Ik zag dat hij weg wou dus deed ik alsof Nada me riep:"Ja ik kom" ik wou weg lopen en Nasser trok me terug en zei:"Je bent niet van me af..." ik liep naar buiten en leunde tegen de muur. Nasser kon me niet zien. ik wachte daar een tijd en besloot naar beneden te lopen. Beneden zag ik Nada met wiebelende wenkbrauwen ik wou haar een dodelijke blik geven maar ik kon het gewoon niet dus lachte ik terwijl ik met mijn hoofd schud. Ik en Nada hadden geen zin om te koken dus gaan we ergens buiten iets eten en dan naar het  vliegveld en dan naar nederland en dat deden we ook
                     ~skip de reis~
thuis aangekomen liep ik naar de keuken. het was al 18 uur. Maar ik ging dood van de honger. Ik deed de koelkast open en zag daar een 1 redbull staan. die is van mij. Ik nam hem en liep naar de woonkamer want in de keuken was er niets eetbaar. We gingen zitten en ik nam een slok van mijn redbull ik legde hem neer en besloot mijn serie te kijken. ik zette Netflix op en ging terug op mijn plaats zitten. Nasser zat ondertussen ook op de bank naast mij en hij dronk MIJN redbull. En zonder dat we het door hadden zaten we in een gevaarlijke kussen gevecht. Net dat ik dacht de oorlog te winnen komt hij boven mij liggen. En begon me te kietelen ik weet niet waarom maar ik kon simpelweg niet tegen kietelen!!! Na een tijdje stopte hij met het kietelen en bleef me aanstaren. hij kwam dichter met zijn zachte lippen en ja daar waren we de liefde ingedoken. Hij nam me mee naar boven en dan gebeurde HET wat in het huwelijksnacht moest gebeuren. Ik heb mijn eer aan Nasser gegeven. En daarna viel ik als een blok in slaap tussen zijn vertrouwde armen.
Heeft Jihane de juiste keuze gemaakt en is Nasser echt veranderd of kunnen badboys niet veranderen??? En zal jihane eindelijk gelukkig leven of is dat niet zo??

Jihane&NasserTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon