#1

618 23 1
                                    

Pov. Jihane
Hier zit ik dan op mijn verjaardag naar het plafon te staren van een heel groot en rijke hotel. Maar ik woon in het kelder van die mooie hotel. Is er een verschil? NEH! wil je weten waarom? nou kijk 11 jaar geleden dus toen ik 7 jaar was konden mijn ouders heel dit hotel kopen maar op mijn verjaardag 11jaar terug dus hebben mijn ouders een auto-ongeluk gehad en ben ik ze verloren daarnaast ben ik ook mijn broer verloren hij is niet dood dat weet ik zeker maar ik weet niet waar hij is en sindsdien vier ik mijn verjaardag niet meer Mohim ik stond op en bedacht me ineens dat ik me nog niet had voorgesteld nou ik ben Jihane vandaag wordt ik 18 jaar en dat is het denk ik. Vandaag heb ik school. Ik was snel mijn gezicht met mijn drinkwater en nam mijn rugzak en vertrok naar school ja mensen ik heb geen kleren alleen wat ik aan heb en douchen gaat niet wat ik heb geen water mohim op school word ik altijd door iedereen gepest het meeste door Nada de grootste bitch van het school.
~skip de weg naar school~
Ik liep het school binnen en ik hoor direct iedereen lachen en nada en haar meelopers liepen naar me toe en gaven me klapen en trok aan mijn haar en al en nog steeds laat ik geen een traan vallen. Ik liep snel naar de wc en waste mijn gezicht die helemaal onder het bloed zat en dan bleef ik in een hokje zitten totdat de bel ging ik liep snel naar de klas en ging helemaal vooraan zitten dicht bij mevrouw. Enzo verliep elke dag mijn schooldag. Als het speeltijd is loop ik snel naar een wc hok en bleef daar zitten en tijdens de les zat ik helemaal vooraan zodat ze niks kunnen doen. Mohim deze dag is ookal voorbij ik liep het scool uit en liep een donkere verlaten straat daar loopt niemand behalve ik want als ik een andere weg nam dan word ik zowizo in elkaar geslagen. Ik liep verder totdat ik een oud man op de grond zag liggen ik liep naar hem toe en vroeg of alles oke was? hij keek me aan en zei:"ga snel weg ze komen nu om me te doden als ze jou zien gaan ze jou ook vermoorden" Ik keek hem aan en zei:"Ik ben niet bang van de dood en oftewel komen we er allebij levend uit oftewel sterven we samen"Ik trok die man een beetje naar boven en hielp hem stappen. Net wanneer we bijna uit die enige straat zijn sprong ieneens een oude enge man. Hij keek ons met een grijns aan en zei vervolgens "naar waar denken jullie te gaan?" Ik keek hem dodelijk aan en nam 2 stappen naar voren ik liet die man los en stapte verder ik zag dat die man verward was dus zei ik vervolgens:"dood mij!" hij keek me geschrokken aan dus riep ik weer:"Snel!" ik zag dat hij niks kon doen dus liep ik vervolgens op hem af en gaf hem wat boksen. Ooo vergeten te zeggen als klein kind deed ik aan boksen nou ik werkte daar en der was zo'n lief man die me ongeveer 5 jaar lang boksen les gaf Mohim ik sloef hem kapot en liep terug naar die man. Ik keek hem aan en hij keek me met open mond aan ik zei:"waar moet ik je brengen?" hij zei:"is er in de buurt een hotel ofzo" ik knikte en hielp die man verder naar het hotel. In het hotel bracht ik de man naar de balie en ik nam de trap naar beneden naar de kelder dus. Na zo'n 10min liep ik weer naar boven want ik moet zegmaar poetsen. Ik begon bij kamer nummer 1 en zo bleef ik opruimen tot kamer nummer 3214. bij die kamer klopte ik aan de deur ging open en ik zag die man die gewond was en die ik had geholpen. Toen hij me zag glimlachte hij naar me. Ik liep vervolgens naar binnen en begon te poetsen. nadat ik klaar ben vroeg Jabir(zo heet die man) hoe ik heet. ik zei simpel:"Jihane"vervolgens vroeg hij of ik naar school ging. ik knikte alleen maar. nadien vroeg hij naar men ouders ik gaf geen antwoord en zei gewoon 'daag'.

Pov. Jabir (die oude man)
Jihane verliet net mijn kamer. Ze lijkt sprekkend op mijn dochter. Ze is 5 jaar geleden gestorven. Mohim ik belde de directeur van het hotel en zei hem om naar men kamer te komen. Ja mensen geld doet veel. na een paar minuten kwam de directeur naar binnen lopen. hij zei aan een stuk door:"Ja meneer is er iets mis of heeft iemand je lastig gevallen of ..." ik liet hem niet uitspreken en zei:"wat is het verhaal van Jihane?" hij keek me aan alsof hij een spook zag. hij herpakte zich snel en zei:" wat wilt u weten, meneer?" ik keek hem dood aan en zei:"Alles" hij schraapte zijn keel en zei dan:" Ze is haar ouders in een auto-ongeluk kwijt geraakt en vervolgens is haar broer verdwenen en tenslote is al hun geld kwijt dus liet ik haar in de kelder wonen.En weetje sommige mensen zeggen dat ze gek is omdat ze nooit huilt en niet bang is van de dood" het laatste stuk zei hij fluisterend. ik keek hem aan en zei:"het stuk dat ze niet bang is van de dood heeft ze bewezen en het stuk van dat ze gek is laat ik dan weer vallen want dat is ze niet" de directeur keek me met een frons en hij zei:"kent u haar want ze praat niet veel en laat haar emotie nooit zien ik heb haar emotie nooit in deze 11 jaar gezien en plus ze huilt nooit en..." ik liet hem niet uitspreken en dus zei ik:"ja dank u wel en daag" en wees naar de deur. Hij stond op en zei dag en liep vervolgens weg. Ik moet Jihane helpen kosten wat het kost. Ze heeft net m'n leven gered.
----------------------------------------------------
vraag van vandaag:
wat is je wens voor 2020?
laat het weten en vergeet niet te stemmen en ideeën zijn altijd welkom.
                     XXXNour❤

Jihane&NasserWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu