#14

196 14 3
                                    

         *Wat vooraf gebeurde...*
zelfs Maariya en de andere poetsvrouwen waren klaar met opruimen. En wij stonden daar nog. Rond een uur of 1 s'nachts gingen we slapen. dit was de zwaarste nacht ever. okal ik dat elke nacht zeg maar toch.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pov. Nada
door jihane haar alarm word ik wakker. Ik dacht eerst aan Amine. Na zo'n 20 minuten mezelf afvragen waarom ik aan hem denk besloot ik maar op te staan. ik nam snel een douche en maakte sihame en sara wakker. ze kleede zich om en namen een douche. nu was het echt tijd om jihane te wekken. ik probeerde haar eerst lief te wekken. vervolgens kietelen en schudden en eindigde met slaan en roepen maar niets helpt. Het was al 10uur. ze heeft 8 uurtjes ofzo geslapen. sara en sihame deden mee maar nope niets helpt. als ik haar niet hoorde ademen dan zou ik echt denken dat ze dood was. ik keek moe naar jihane en kon een glimlach niet onderdrukken. waarom glimlach je? vroeg sara. ik zei:"deze genie hier heeft een heel slime idee volg me maar." ze knikte beide en stonden op. We liepen naar de kamer van nasser. En we klopte en hebben zelfs niet gewacht tot ze kom binnen riepen. we zijn gewoon binnen gelopen. "Nooit van kloppen gehoord" riep Nabil tegen mij... Ik keek hem scheef aan en zei:"ik weet niet wat het is maar er is iets fout gegaan bij de bevalling ik heb duidelijk geklopt" riep ik ook naar zijn hoofd waarop hij zei:"wellah ik heb medelijden met de jongen die met jou gaat trouwen" ik keek hem scheef aan en kon het niet laten om hem een harde klap te verkopen. Nabil wou ook een verkopen maar Amine hield hem tegen. hij draaide zich om en zei:"als er niets belangerijk is zou je nu maar vluchten" terwijl hij dat zei zag je zijn mooie kuiltjes tevoorschijn komen😍 wow.
En toen kwam ik bij de realiteit "Jihane slaapt noch zij word niet wakker" zei ik snel. "Wat hzo wordt ze niet wakker is ze flauwgevallen. Amine bel de amb-" Ik liet Nasser niet eens uitpraten en zei lachend:"neen als jihane slaapt kan niemand haar wekken dus ik dacht messchien kunnen jullie een goed idee om haar te wekken..." ik zag nasser opgelucht kijken maar al snel ontstond een duivelse grijns. "Ohaa Nasser doe die grijns weg altijd als je zo grijnst belanden we in groooote problemen". "Egg Amine je overdrijft waaneer is het ooit mis gegaan?" verdedegde Nasser zich zelf. "Oe wat een moeilijke vraag man, messchien die ene X dat we door die grijns een nacht in de gevangenis zaten of zelfs gisteren we kregen een preek van 30 minuten of toen we 1 week lang zonder geld bleven omdat 3ami Jabir boos werd en onze bankkaart gebloceert had of..." somde amine op en hij werd onderbroken door Nasser. nadat ze het hadden uitgevochten vertelde nasser het plan. en ons plan is het volgende. we gaan jihane wekken door verschillende stappen. stap 1: maak haar wakker op een rustige manier. Stap 2: maak haar wakker op een luide manier Stap 3: maak haar op een brutale manier waker. Stap 4: maak haar wakker door een beetje veeeeel water en tenslote Stap 5: Laat haar maar nu lekker liggen. Wat ik wel weet is dat we stap 5 niet zullen gebruiken.

Pov. Nasser
We liepen rustig de kamer van Jihane. ik had het eerst moeilijk want dis en blijft de kamer van mijn moeder maar ik ben toch binnen. ik zag jihane als een prinses rustig en vredig en onschuldig slapen. ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. stap 1 haar rustig wakker maken. "jihane inou opstaan, je moet nu echt opstaan" ze maakte zo'n geluid van ga weg a ezel en laat me slapen zo doen oke. stap 2 maar. ik nam mijn gsm en zette een hond geluid want ja ze is daar bang voor en dat was overdreven luid ik gaf mijn telefoon aan Amine zodat hij die kan verbinden met een boxer. lekker luid hè. ik zat noch steeds naast haar. Na de eerste WOEF sprong ze op mij en knuffelde me. Nadat ze het door had liet ze me los en ze sloeg me bij men borstkas. ze kan echt slaan man. Nadat ze had gezworen dat we het terug krijgen zetten we regada op en we gingen er lekker los op en na zo'n uurtje ofzo gooide de meiden ons buiten maar echt gooien."Yek wanneer jullie ons nodig hebben mogen we binnen en waneer jullie ons niet meer nodig gooien jullie ons buiten iwa a3qer 3efs(vergeet dat niet)"riep Amine nog echt een gekke gast. we liepen naar mijn kamer en namen een douche we deden nogmaar een simpele joggingbroek aan met een t-shirt we vertrekken toch rond 6uur dus genoeg tijd. wat zou jihane nu doen. tfoe wat is er met me waarom zie ik haar overal. geloof je het zelfs in mijn droom eerder een nachtmerrie dat probeerde ik mezelf wijs te maken...

Jihane&NasserWhere stories live. Discover now