#18

231 13 3
                                    

         *Wat vooraf gebeurde...*
een van die marokkanen die erbij stond zei:"Mevrouw ik heb wel een oplossing. kijk ik ga met jihane in een kamer aangezien Nasser niet wil en Jihane vindt het ook goed omdat het haar niet uitmaakt en dan gaat nasser met hem" terwijl hij naar die marokaan wees. Ik keek hem vies aan en wou net iets zeggen maar ik werd onderbroken door nasser.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pov. Nasser
Die scheve mens die zahma slim is en zo wilt dat hij met jihane een kamer gaat delen dat mag hij lekker dromen. of nee dat is hem zelfs al teveel. ik zag dat jihane hem dezelfde blik geven en ze wou iets zeggen maar ik had haar onderbroken. Ik zei tegen die leerkracht:"ik ga wel met jihane een kamer delen want we zijn nou ja ehhmm"
"besties" maakte jihane mijn zin af.
"Ja dat zijn we zeker mijn bestie. kom laten we naar ons kamer gaan en een film kijken" zei ik half tegen mevrouw en half tegen Jihane. "Ja kom laat ons nu vertrekken" zei jihane. we lieten de mevrouw verbaasd achter en besloten om naar ons kamer te lopen. Nadat we om de hoek liepen barste we beide in het lachen uit. ik had zelfs de slappe lach gekregen. niet normaal als je de face van die marokkaan zag. echt lachen of die van mevrouw ze verwachte dat echt niet. we kwamen aan in ons kamer en deden de deur open en daar stond de grootste verassing. we hebben maar èèn 2 persoonsbed en je had ook nog een bank. en je had ook nog een kast. intressant I know. maar ja. We haden ook nog een matras. dat was dus handig. mevrouw heeft die zeker voor ons geregeld. Ik dacht dat ik op die kleine bank moest slapen. Jihane ging me echt niet naast haar op het bed laten slapen. jammer. wat zeg ik nu weer?
ik bedoel beter. we liepen naar binnen en Jihane zei:"Als jij met mij een kamer wilt delen moet je, je houden aan de volgende regels." ik keek haar aan en zei:" Luister schat jij wou een kamer met mij delen zodat jij niet met die scheve moest en ... " ik werd door haar onderbroken omdat ze:" 3AMI JABIR" ik keek haar aan en zei snel:" ja je bebt gelijk begin maar aan je regels" ze keek me met een glimlach aan en begon aan haar regels:"Laat ons eerst bij regel 1 beginnen: Kleren moeten netjes in de kast liggen" ik wou nee zeggen dit dat maar hield mijn mond aangezien ze me met mijn opa dreigt. doen zei ik met een grijns:" Krijg ik zoals gisteren geen kus voor het plooien". Ze liep met een rode hoofd naar haar koffer toe ze is echt schattig als ze bloost. echt niet normaal. ik liep ook naar mijn koffer en haalde mijn kleren uit mijn koffer. yoepie. sarcastisch. Na een eeuw oke na een uur ofzo waren we eindelijk klaar. Jihane had me ook nog geholpen. Na het plooien vroeg ik haar of er nog regels zijn. Ze schudde haar hoofd en zei:"Later ben nu dood". ik knikte en vroeg haar of ze met mij een film wilt kijken. ze knikte en lachte geen bende van nijvel. ik knikte ter bevestiging dat we het niet gaan kijken. Omdat ik lief ben mocht zij een film kijken. ze koos "nerve". ik had die film nooit gezien. ik kroop in het bed en Jihane is snacks uit haar kast gaan halen die ze meenam. Toen ze zich omdraaode zag ze me op het bed liggen. ze keek me aan van ik tel tot drie en je bent weg van mijn bed dus zei ik zo onschuldig mogelijk:"Komaan Jihane we gaan alleen maar een film kijken en dan ga ik op de grond slapen. Aub." ze zuchte en zei oke. hihihihi. ik zette die film op en ze kwam naats me zitten. ik weet niet waarom maar mijn hart sloeg een slag over. Vreemd. We keken die film af en toen was het mijn beurt om een film te kiezen. HAHA. Horror dehhhh. Ik koos de engste film van 2020 en zette hem op. We keken die film en aten chips en chocolade enzo. We waren nog maar  et bij de 20minuten van die film en jihane was al bang. geloof me er komt erger.

Pov. Jihane
die scheve van Nasser hij heeft dat echt expres gedaan een horror opzetten. wacht maar... ik ga wraak nemen van hem.even later kon ik echt niet meer het was super eng en op een moment sprong ik op Nasser hij moest zich dood lachen.Ik keek hem aan van tuurlijk ben ik niet bang.Toen zei Nasser"ja zeker ik geloof je".Toen de film klaar was.Had Nasser het idee om een spelletje te spellen.En het spelletje was uno.Toen keek ik Nasser aan met een glimlach en zei"wacht maar af ik ben de beste in uno.Toen keek Nasser me aan met de blik van we gaan zien.Nasser haalde snel uno uit zijn koffer en we begonen te spelen.En net als altijt had ik geluk ik had 3 keer achter mekaar +4 gelegt.En we spelden het zo'n 3 keer.En ja ik was 3 keer achter elkaar gewonnen.Nasser keek me met een gemeende blik en zei als een klein kind van 10 ofzo:"jij speelt vals" terwijl hij dat zei wees hij naar mij.Ik keek hem met een grijns aan en zei "jij kan gewoon niet tegen je verlies". hij keek me aan en deed expres me na maar dan met zo'n meisjes achtige stem:" jíj ķäņ ğęwôõň ńįět țèģen je věrļįęś."Op dat moment wou ik hem een 90° hoek geven maar helaas klopte iemand op de deur.Ik riep hart KOM BINNEN!!! Letterlijk mensen uit tokio hadden me horen roepen. En toen besefte ik dat de deur opslot zit dus liep ik naar de deur en trok hem open. Het waren Nada en Amine. Wat had ik anders verwacht Sinterklaas. Toen kwam Nasser achter mij staan en met zijn kaaskop zei hij:"Wat moeten jullie?" Amine zei:"Nee gewoon we verveelde ons en nu zijn we hier beland." Ik keek Nasser scheef aan en zei:"Je moet Nada wn Amine bedanken want als ze er nket waren gekomen kreeg je een hoek van 90°" Hij grijnste alleen maar en Opeens sprong Nada. we keek haar aan van heb je zjnoen ofzo. en om mijn eigen gedachten moest ik lachen. Nada zei:"Omdat ik een genie ben heb ik de beste idee ever. Waarom gaan we geen zaklamptocht maken.Ik keek Nada aan en zei:"maar het is al donker en je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren." Nada keek me aan alsof ik een sukkel ben en zei:"Ooo is het echt donker. Nou ik vraag me nu af waarom het een zaklamptocht heet. misschien omdat we het in de avond moeten doen." Ik wou net in disscutie gaan maar Nasser onderbrak me en zei:" Niet zo bang zijn kleintje." Ik keek Nasser zahma boos aan en zei"ik ben niet bang en ik ben ook geen kleintje scheve aap. ik moest om mijn zelf verzone bijnaam lachen. Toen zei die scheve aap:"Laat dan zien dat je niet bang bent en kom mee naar die zaklamptocht". Ik keek hem uitdagend aan en zei:"Prima, ik ga me omkleden en dan kunnen we vertrekken." Nasser knikte trots. hij is echt een scheve aap. ik kleede me snel om in een houdie en een zwarte strakke broek en deed mijn haar in een hoge dot. niemand ziet je als het zo donker is dus waarom ga je je goed maken. ik liep uit de badkamer en zag ze daar al zitten wachten. Dus zei ik:"Laat ons vertrekken stelletjes apen."
ze gaven me allemaal een gevaarlijke blik en weg was ik. vluchten. buiten liepen we onmiddelijk naar een bos. wandelen wandelen wandelen wandelen wandelen en ik denk dat je al weet wat we haden gedaan en dat was wandelen. Na een tijdje begon ik te zeuren. Nadat we zeker 10 km haden gewandeld kwamen we aan bij een verlate kasteel. het leek op de kasteel van heksen uit de sprookjes. Ik keek naar Nasser en hij grijnste. "Kom laat ons naar binnen lopen" zei Nasser. ik knikte alleen wat en bleef naast Nasser lopen en Nada zij plakte letterlijk tegen Amine aan. echt een dombo eerst het voorstellen en dan bang zijn. We deden de poort open en liepen naar binnen. We liepen verder en kwamen aan bij de woonkamer of wat het ook moest voorstellen. We liepen verder en uit de dode hoek verscheen een oude enge man. ik was echt geschrokken en nu lig ik onder de armen van Nasser. Afstand van hem nemen. mijn plan is nu echt naar de klote gegaan. Hij knuffelde me strak en hij zei tegen die man:"Hallo ehm spreek ik nu met een mens of een jin(geest)". ik keek die man enkel aan en toen zei ik:"idioot hij begrijpt jou niet. we zijn in portugal."
Nasser knikte en herhaalde zijn zin in het arabic, berbers,engels,frans. wat ik door had was dat we echt veel talen spreken. precies 5. en wat leuk was dat we in verschillende talen kunnen comminiceren. Of die talen met elkaar mengen enzo dat was leuk. terug naar ons grote probleem. Die man lachte en zei:"Ana nesf jin en nisf ins (ik ben halft een geest en halft een mens)" we keken hem alleen maar. We hoorde achter ons iets vallen en draaide we ons allemaal snel. daar stond niemand we draaide ons weer om en die man/geest was verdwenen. We keken elkaar aan en besloten het huis te verlaten. ineens hoorde we een baby huilen. We besloten om naar boven te lopen. en een kijkje te nemen. Rustig liepen we naar boven en ik was  nog steeds aan hem geplakt. niet normaal. we liepen trap voor trap naar boven. ieder trap was gelijk aan 10% meer angst. Bij de laatste trap waren of nou ja was ik bang. Nasser probeerde me te sussen en besloot een mop te vertellen:" Hoe noem je een skelet in een kast?" ik keek hem dood aan en zei:" een borstkast" hij keek me aan en zei:"fout, het is een peroon die 500 jaar geleden verstopertje speelde en gewonnen was." ik keek hem dood aan en nu was ik nog meer bang geworden. stel u voor die mens/geest ons in een kast dropt en wij dan die skelet zijn je weet nooit?! Boven had je verschilende kamers. echt niet normaal. We volgde die baby stem en we kwamen aan voor een deur. Ik deed die heel heel rustig open en zag een klein kind in een deken. ik liep rustig naar die klijn kind en verloste mezelf van Nasser greep. ik nam die klein kind. het was een jongen en hij is zo'n 3maanden oud denk ik. Ik nam hem op en ik ben al verliefd op hem. Ik keek Nasser aan en ineens dook die enge man voor de deur. Bang keek ik naar die kleine jongetje. Nasser trok mij en die klein kind in een knuffel. als we niet in zo'n situatie waren dan had het wel een foto kunnen zijn van een gelukkige familie. Die man keek ons eng aan en nasser zei kill:"Luister het beste voor jou is dat je ons laat gaan" die engerd zei in het nederlands. welke talen spreekt deze geest of man of wat dan ook:"Jullie mogen al vertrekken en die kleintje heb ik van een famillie in nederland ontvoerd. hier is het adres."
we keken hem raar aan en Nasser zei:"Waarom heb je hem ontvoerd." en ik na zijn 1ste vraag vroeg ik:"En waarom mag hij met ons mee gaan" die man/geest zei:"ik heb die kleintje ontvoerd om zijn bloed te drinken en jullie mogen hem nemen omdat jullie hem gevonden hebben en ik iemand anders kan vinden
HAHAAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA"
begon die wezen hysterisch te lachen. We liepen snel langs hem en liepen die kasteel uit. 10 km bleven we maar lopen en die kleine jongetje heb ik nog steeds vast. Na al het lopen kwamen we aan bij een drukke straat. We begonnen rustiger te lopen en kwamen op adem terug. We wouwen naar het hotel gaan maar toen herinnerde ik me dat de kleintje eten moet hebben enzo. we zagen een apotheek en liepen naar binnen. We kochten melk of nou ja poeder ding
dit dus👇

We haalden ook een dutje (idk hoe je dat schrijft), pompers, baby flesje, en noem maar op aangezien geld als een rivier stroomt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We haalden ook een dutje (idk hoe je dat schrijft), pompers, baby flesje, en noem maar op aangezien geld als een rivier stroomt. we gingen vervolgens naar ons hotel. Nasser is bij de leerkracht gaan melden dat we er zijn. ik zei dag tegen Amine en Nada en liep Naar mijn kamer. ik kwam aan en besloot om het baby'tje te douchen en dat deed ik ook. Op dat moment kwam Nasser binnen. Ik riep:"Nasser maak snel melk klaar voor de kleintje" ik hoorde een oke. ik kleede hem om in dit
en Nassar was aan het sukkelen met de melk. Ik besloot hem te gaan helpen en dat deed ik ook of anders had hij binnen een eeuw geen melk gedronken. Ik tilde hem op en gaf hem melk. hij tronk het gulzig op en ik vroeg aan Nasser:"Nasser moeten we hem geen naam geven?" Nasser keek me aan en knikte:"je hebt gelijk wat vind je van Reda Omg ja. riep ik als een klein kind die van zijn mama ijs mag nemen. echt niet normaal. Nadat zijn melk op was gaf ik hem zijn toetje. Na een paar seconde viel hij in slaap. ik legde hem rustig op mijn bed en omringde hem met kussens.
"Nasser inou wil je aub op Peda passen en ik ga een douche nemen." zei ik zo lief mogelijk. hij knikte en kwam op mijn plaats zitten. ik nam een marokkaanse huisjurk en liep naar de badkamer. na het douchen trok ik die jurk aan en liep naar buiten ik zag dat Reda de vinger van Nasser vast hield echt schattig. ik liep naar hen toe en zei:"Je zal de beste vader ever zijn." Hij keek me met een heel lieve glimlach. zo die glimlach van ja prins op de witte paard begrijp je. We bleven in elkaars ogen kijken. ik ben nu officiël in zijn liefde en ogen verdwaald. Nada ik weg keek stond Nasser op en zei nog een slaap lekker en hij is op de bank gaan liggen. En ik ben op het bed gaan slapen naast Reda Ik bleef naar Reda staren totdat ik niet meer kon en rustig in een diep slaap viel. Na een minuut of nou ja 3uur. dus om 4uur s'ochtens begon Reda te huilen. Door zijn gehuil werd ik wakker ik ben recht op gaan zitten. en Nasser is onder tussen voor mijn face. Hij ging naast Reda liggen en gaf hem een vinger en wat vreemd was, was dat hij zweeg. ik keek hem aan van heb je soms magie in jou vinger. hij lachte om mijn blik en je zag zijn schattige kuiltjes tevoorschijn komen. Nasser wou opstaan en Reda begon weer te huilen dus zei ik:"blijf maar naast hem liggen." hij knikte en er kwam een grijns van hier tot tokio. Hij ging terug liggen en nam de vinger van Reda Ik wouw me omdraaien maar Reda hield met zijn andere schattige hand mijn vinger. Ik keek Nasser aan en hij gaf me een glimlach. En omdat ik zo moe was viel ik door naar Nasser's face te kijken in slaap. Hop naar morgen...
Wie is Reda eigenlijk?
En komen er slechte tijden of zijn ze altijd gelukkig?

Jihane&NasserWhere stories live. Discover now