#24

196 13 6
                                    

        *Wat vooraf gebeurde...*

En Nasser en ik hebben al een groep mensen betaald om mijn broer Amine te zoeken. Maar wat ze niet weet is dat, dat een groot gevaar zal mee brengen voor hen allemaal en het ergste van al dat het zal een probleem brengen voor hun liefde?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pov. Jihane
"laat me los alsjebliefd ik deed niets. help" dat was het enige wat ik riep maar iedereen bleef me maar aankijken. Ik keek Nasser in zijn ogen en smeekte hem om mij te geloven. hij deed niets. hij schudde met zijn hoofd en liep weg. heel ver weg. ik liep achter hem aan. maar telkens als ik een stap naar voore deed, deed hij er tien naar achter. ik bleef lopen en lopen totdat ik diep viel. ik was aan het einde van ons wereld. En Nasser ben ik kwijt. ik zie inneens iemand voor mijn ogen schijnen. een zwarte kap had hij aan en een duivelse lach had hij ook. wie ben je? vroeg ik aan hem. hij stak zijn handen omhoog om zijn kap af te doen maar ineens word ik hard geschud. ik opende rustig mijn ogen. ik was bang. Ik zag Nasser tegenover me zitten en me bezorgd aankeek. ik ging ook recht op zitten en keek Nasser aan. het was een nachtmerrie maar het leek zo echt. Ik keek nasser aan en stond op en liep naar de badkamer. stel u voor dat Nasser weg gaat en wie is die man. En waarom heb ik zon slecht gevoel. Ik nam een douche en schuifde alle stomme ideeën opzij. het is maar een nachtmerrie maakte ik me zelf wijs. Ik liep naar beneden en maakte een mimi ontbijt. Nasser kwam ook naar beneden en als een normaal gezin aten we rustig alles op *sarcatisch😅😅* We haden echt een niet normaal honger bhal we nooit iets eten. Vandaag besloten we, ik en nasser dus, lekker gezellig thuis te blijven en trouwens school had ons gebeld en allhamdulilaah ben ik en Nasser er allebij door. we hadden echt goeide punten🤓🤓. Ik liep naar boven omdat ik mijn tilifoon🇲🇦 boven ben vergeten. Ik deed hem open en ik had een bericht van iemand die ik niet ken. Ik klikte op die bericht en ging op het bed zitten. Ik schrok er even van. het was echt eng. Er stond op:
062********: Denk je echt dat je zo snel van me afkomt? Zwem nu maar in het geld van Jabir maar daarvoor neem ik je geluk. Je zal onbewust me vertrouwen en dan 🗡🗡 steek ik je neer.
X je grootst nachtmerrie.

Ik las die bericht zon 10X in de hoop ik het fout las ofzo. maar dat stond er echt in... ik gaf die nummer de naam: gestoorde mens☻👹: en liep dan naar beneden. ik keek Nasser aan en hij keek me ook aan. hij stond op en zei:"schat gaat het je ziet er bleek uit alsof je een hond zag ofzo" ik moest lachen om zijn domme voorbeeld *alsof je een hond zag ofzo* of nou ja aan de andere kant heeft hij gelijk. Moet ik het hem zeggen. ik opende mijn mond om het te zeggen maar opeens gaat de bel. "Ik doe wel open" zei nasser en liep naar de deur. Net als die nachtmerrie die ik vanochtend zag besloot ik om die bericht te vergeten. Een vrolijke Nada liep naar binnen. Haar had ik nodig dacht ik lachend. We gaven elkaar een knuffel en gingen dan zitten. Amine kwam ook zitten en zo raakte we in gesprek. Ik nam stiekem mijn telefoon en belde Nasser. Nasser deed alsof het een belangerijke telefoon was.

Pov. Nada
Nasser werd gebeld en aan zijn gezichts uidrukkingen leek het een belangerijke telefoontje was. Nasser reageerde ook op zo'n mooie Nederlandse gepaste manier begrijp je want hij begint altijd met iwa sahbi, zeg wellah, saffi, dat liet hij allemaal achter. hij hangde op en kwam zitten en zei:"Amine en Nada. julie weten dat ik van julie hou? toch?" ik keek  hem aan met een wat wil je blik en hij zei:"Nou ik werd net door een bedrijf in parijs gebeld en ik en mijn vrouw dus Jihane moeten naar een opening feestje maar ik kan niet omdat ik niet kan dus willen julie zo lief zijn en in ons plaats gaan."
"Ga dan gewoon niet" zei ik als een oplossing. "Neeeeeeee kan niet ik moet met Jihane naar de dokter" zei hij. "Hé dokter" vroeg ik. Hij knikte en zei:"We denken dat Jihane nou ja zwanger is" ik kon het niet laten en begon als een gek te roepen en te joelen en te dansen en noem maar alles wat gek is...

Pov. Jihane
Ik zat rustig naar Nasser te kijken totdat ik die zin hoorde. Ik stond snel op en zei:" Wacht ik ben niet zwanger" riep ik door heel het huis. Nasser gaf me een blik van het is voor het plan. ik maakte een geke beweging met mijn handen. Iedereen keek me aan dus zei ik zahma slim:"We weten het nog niet, we moeten naar de dokter gaan." Nada knikte en ik zag een glimlach van hier tot tokio. Ik ging rustig zitten en niet te vergeten gaf Nasser een dodelijke blik. Nada vond het goed om met Amine te gaan en alsof te doen dat ze mij is. maar dat was allemaal een plan van ons. In parijs. Stad van liefde wil Amine bekend maken dat hij Nada leuk vind en dat hij van haar houd en hij wil ineens haar ten huwelijk vragen hoe schattig is dat. We bestelde pizza en aten hem samen. Vervolgens vertrokken Nada en Amine naar huis. ik liep met hen tot aan de deur. en  hij-niet-genoemd-mag-worden liep naar boven. ik moest om me zelf lachen " hij die niet genoemd mag worden🤣"
"Nasser, kom nu naar beneden" schreeuwde ik wat door heel het huis. Hij kwam net als een klein kind naar beneden huppelen. "Jaa" vroeg hij onschuldig. ik gaf hem een dodelijke blik en liep naar hem toe. "Wat zei je tegen Nada, zahma stoer doen." hij keek me met een grijns aan en zei:"Ik doe niet stoer." ik keek hem aan en zei:"Wil je dat ik je klappen ga verkopen" hij zei:"Neen sorry mijn zakgeld is op en kan niets meer kopen" ik gooide een slipper naar hem toe en net wanneer we de oorlog aan elkaar haden verklaard ging de bel.
Ik liep naar de deur toe en trok hem open ik zag dàar een man staan en naast hem een jongen die een beetje op me leek. Net ik mijn mond wou openen trok die gast me in een knuffel. Nasser kwam en trok hem van me af. hij kreeg een hoek van 90° en hij viel op de grond. Die man die erbij stond vertelde ons dat hij mijn broer was. ik bleef maar die boy aankijken. ik weet niet maar toen hij me knuffelde herkende ik niet de liefde van een broer ofzo ben ik gek aan het worden?. Ik keek hem aan en hij mij aan. ik liep naar hem toe en knuffelde hem. Mijn broer. En barste in tranen uit. Alles wat vooraf gebeurde vloog als een film voor mijn ogen. Die avond waar ik mijn broer terug kreeg. Bleven we heel het avond praten. Hij zei dat hij zijn geheugen verloor. En hij het pas een jaar geleden terug had. ik zag aan Nasser's face dat er iets niet klopte aan hem en diep maar dan ook echt diep in mijn hart wist ik dat iets niet klopte. Toen ik hem om zijn armband vroeg deed hij zo opvallend alsof ik hem vroeg wie gaat naar de hel. begrijp je...
Wat bedoeld Jihane?
Wie is die gestoorde mens?
Klopt die bericht?
Alle vragen begonnen zich op te stappelen maar vanaf morgen komen we het echte verhaal te weten want ik ben alles beu.

Jihane&NasserWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu