30// mee met de stroom

739 18 3
                                    

Pov Hailey Flores

Ik begin te blozen. Colt komt binnen. 'Hey Lynn.' zegt hij. 'Hey, ik ga er maar direct vandoor. Veel plezier jullie twee.' zegt ze. 'Bedankt voor vandaag Lynn.' zeg ik. 'Geen probleem schat.' Ze geeft me een knuffel en verlaat dan de ruimte. 'Kom, het is tijd om te gaan.' zegt hij. Hij pakt mijn hand en ik vlecht mijn vingers door die van hem.

Ik loop achter hem aan naar buiten. 'Alles moet perfect zijn vandaag. Alleen het beste voor jou teddybear.' Een warm gevoel verspreidt zich van binnen. Als ik bij hem ben, slaat mijn hoofd op hol. 'Ik wil wel dat je deze om doet tijdens de autorit.' zegt hij en geeft me een blinddoek. 'Colt je weet dat ik..' 'Verrassingen haat.' onderbreekt hij me en lacht. 'Dat weet ik Hailey, maar geloof me als ik zeg dat je deze wel leuk gaat vinden.' Met twijfel laat ik hem toch de blinddoek om doen.

'Deze kant op.' zegt hij en begeleidt me naar de auto. 'Auw.' roep ik als ik mijn hoofd stoot aan de autodeur. 'Sorry, mijn fout.' zegt hij en helpt me met instappen. Dan voel ik hoe hij de gordel vast klikt gevolgd door snel en kort twee lippen op die van mij. Een bom van vlinders gaat af. Dit voelt zo geweldig. Snel stapt hij aan de andere kant in en start de auto.

Ik moet zeggen, het is echt een raar gevoel om niet te weten waar je naar toe gaat, voor het zelfde geld ontvoerd hij me wel. De auto schudt een beetje heen en weer door een hobbel. 'Hoe lang is het rijden?' zucht ik. Hij weet dat ik dit haat, hij weet donders goed dat ik niet van verrassingen houd. 'Je ziet het vanzelf mevrouw ongeduld. Het is het wachten waard.' zegt hij. Ik hoor hem lachen. 'Stop Colt, ik wil weten waar we naar toe gaan.' 'Ley, kalm. We gaan naar een speciale plek.' Bij de laatste twee woorden stokte zijn adem even. Ik krijg beetje bij beetje een idee van waar we naar toe gaan.

Na drie kwartier gereden te hebben, stopt hij de auto. Hij zet de motor af. 'Zijn we er?' vraag ik. 'Ja Ley, we zijn er!' lacht hij. Ik grinnik even. Hij stapt uit en doet daarna bij mij de deur open. Hij helpt me met uitstappen. 'Ik ben blij dat je die jurk hebt aangetrokken.' zegt hij. Ik word rood. 'Viespeuk.' 'Niet zo.' zucht hij en hij begeleid me ondertussen verder. 'Die jurk had je aan bij het laatste etentje van onze familie's samen. Waar zij nog bij was.' Ik slik. Zij. Ik mis haar elke dag. Zoveel. 'Mag de blinddoek al af?' vraag ik om van onderwerp de veranderen. 'Bijna.' zegt hij.

'Blijf hier even staan.' zegt hij dan. Ik hoor takjes onder onze voeten kraken, de vogels fluiten en de laatste zonnestralen die branden op mijn huid. Na een tijdje komt Colt weer terug. Ik voel hoe hij achter me gaat staan en langzaam de blinddoek weg haalt. Ik kijk om me heen en direct nemen mijn tranen de vrije loop. 'Veltliner Lake.' fluister ik zachtjes. De plek waar mijn moeder over uitgestrooid wil worden en wat over een week gaat gebeuren. Ik haal even diep adem. Colt komt naast me staan.

Hij pakt mijn hand en houdt twee rozen omhoog, haar lievelingsbloem. 'Ik wil haar eren. Ze was zo'n bijzondere vrouw en ze betekende zoveel voor jou als voor mij.' Ik veeg mijn tranen weg en glimlach naar hem. Ik pak een roos van hem over. 'Dit betekend veel voor me Colt.' Dat doet het echt, ik had dit met niemand anders willen doen. Ik was dit al van plan, maar Colt kent me beter dan zichzelf en wist dat ik dit van plan was.

Ik voel dat Colt in mijn hand knijpt. 'Wil je nog wat zeggen?' Ik knik. Ik laat Colt's hand los en loop naar de rand van het water. 'Ik mis je mam. Heel erg. Je wordt door iedereen gemist, door mij, door Maddie, door pap maar ook door Colt.' Ik kijk achterom naar hem en lach door de tranen heen die alweer over mijn wangen stroomde. Hij komt naast me staan. 'Maar weet dat ik in goede handen ben. Hij zal voor me zorgen.' Ik kniel bij het water en laat de roos in het water vallen. Het wordt mee gevoerd met de stroom.

Ik kom omhoog en kijk hoe de roos verdwijnt in het water. Colt pakt me vast. 'Dankjewel, dankjewel voor alles.' zegt hij zacht. Met zijn vingers strijkt hij over mijn wang. 'Ik hou van je Colt Parker, wie had dat gedacht?' Ik lach even. 'Ik.' Hij kijkt me aan en drukt dan zijn lippen kort op die van mij. Daarna loopt hij naar het water en laat de tweede roos los.

Samen kijken we hoe de roos verdwijnt. 'Ik hou ook van jou Hailey.'

———————-

Heyhoi,

Dit is dan het laatste hoofdstuk van Bad Guy. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Er komt nog een epiloog online en dan is het boek helemaal voltooid.

Binnenkort zal er een nieuw boek online komen, wanneer weet ik nog niet maar stay tuned!

Super bedankt voor het lezen van dit boek!

Liefs Ayella❤️

Bad guy (voltooid)Where stories live. Discover now